Noxius napísal: St 16. Feb, 2022, 23:50
werwest napísal: St 16. Feb, 2022, 23:18
s22 ma blby pomer cena/vykon. 13 pro sa mi pozdava viacej. na druhu stranu si nan nemusis zvyknut
Práveže najlepší nie?
Ak porovnám s 22 radou a nechce Ultru, tak S22 a S22+ sú si až na veľkost displeja rovnaké. Ale S22 lacnejšia.
Lepší pomer cena/výkon má S22 aj oproti iPhone 13 Pro, ktorý stojí o 300+€ viac. +/- rovnaké specs, uvidíme čo baterka.
Jediný lepší pomer cena/výkon je oproti normal iPhone 13. Ale tam zase nedostane ani HRR, ani zoom, ani premiové materiáli.
treba počkať na výsledky z GSMareny. Už testujú S22 Ultra
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy ... -53183.php
Depends. Ak sa bavime o cene po xy zlavach + sluchatkach atd tak je to ok. 900 euro za ten telefon je vela. Aspon ze uz neni plastovy..
Mr.Devil napísal: St 16. Feb, 2022, 23:34
kllr007@ a co čakáš od relatívne kompaktného smartfónu zo skvelým 120hz displejom a vykonnym hardwarom? 15h+??

trochu uvazuj prosim ta... Ja nepotrebujem nič obhajovať, len nemam rad kecalkov ktorý ten mobil nikdy ani len nevideli a zbytočne trepu dva na tri len zato ze je to samsung... Je rok 2022 a casy kedy si kupoval S4mini a nebol si snim spokojny su dávno preč.
Ale nechajme to tak. Nech si každý kúpi co mu vyhovuje
Kecalek tu kecalek tam, z hovna bic neupletie ani samsung ani apple ani cinania. Ked je raz exynos horsi, tak je horsi. Pri tom ako je snapdragon 8g1 mizerny, mali prave sancu, (a vysledok je taky aky je, ze nie je horsi len vo vykone, ale aj v spotrebe. Zase.) Tu sa chcem poopravit, este neni uplne jasne ci je horsi co sa spotreby tyka ako snapdragon. Ten minulorocny aspon menej kuril a menej zral. K tomu prirataj zmensenu baterku a mas vysledok.
Nepotrebujes si ho ist obchytat aby si si bol schopny dat 1 a 1 dokopy. Niekto im to ale zozere aj s naviakom, prave preto, ze to je samsung
stevo891 napísal: St 16. Feb, 2022, 23:59
lepermessiah napísal: St 16. Feb, 2022, 19:52
Toto video je uz trochu blizsie k realite (porovnanie 6.7" flagship modelov), aj ich starsie videa som pozeral davnejsie a cca tie ich testy su objektivne. Davam len link aby sme nezbierali views
https://www.youtube.com/watch?v=T9fGrqG7VLM
werwest napísal: St 16. Feb, 2022, 20:02
To bude asi snapdragon verzia, takze tazko povedat na kolko sa od toho mozno odrazit. Ale vysledok podobny ako som ja postoval, novy vydrzi este kratsie ako stary
Od 6:40 spomina ze vo videu testovali exynos verziu a budu porovnavat aj so snapdragonom. Mne osobne sa viac pacil test od mrwhosetheboss
Aha som ho nepozeral, len preklikal. Ono to vyzera tak ako som spominal, ze pri browsovani viac zozere s22u, pri plnom vykone s21u. On to dal iba na browsovanie a video, preto bol ten rozdiel taky velky.