mam 6800xt ref. alza.Kraken11 napísal: ↑St 09. Nov, 2022, 08:20 Cus,
Planoval som upgrade grafickej karty na RTX 3080 Ti avsak po tom co AMD ohlasilo nove grafiky a cena tejto RTX stale predrazena som sa rozhodol prejst na Radeon tak ma zaujali ze si zaobstaram jednu z nich pretoze celu radu RTX 3000 zadupu do zeme z pohladu gamingu co vyvolava otazku ci nahodou niekto nevie ci pride na trh aj nejaky iny partner okrem (Asus, GIGABYTE,MSI, Asrock, PowerColor, XFX, Sapphire)?Najvhodnejsia do mojej zostavy je ASUSacka pretoze mam aj dosku od nich lenze urcite spravia grafiku dlhu ako krava a ta sa mi kvoli pumpe do skrine nezmesti.Myslite ze na alze bude dostupna aj referencna karta od AMD?Ma rgb alebo svieti len prednastavenou dakou farbou?Ako su na tom grafiky od Shappire su v pohode ci?Ma shappihe vlastny softik na ovladanie rgb vetrakov a tak alebo to ide cez soft od AMD?Pytam sa tak hlupo pretoze doteraz som bol len na nvdia a tam ma kazdy vyrobca na svoju grafiku vlastny softik na ovladanie vsetkych aspektov karty az po RGB.Planujem vziyt tu XTX a mat na par rokov pokoj tak pevne dufam ze 850W zdroj mi bude stacit
vsetky settings robíš cez radeon drivers. Na RGB logo je zvlášť AMD apka,. Predpokladám že to bude rovnako aj s 7000.
Jediný prípad kedy je nutné brat osobitné oem ovládače su laptopy. Inak amd.com