Mate vadne (sub)pixely na LCD?
HP L1706 - 0 vadnych bodov.
Nabehanych cca 1500 prevadzkovych hodin, t.j. hruba 62 dni nonstop :8O:
Nabehanych cca 1500 prevadzkovych hodin, t.j. hruba 62 dni nonstop :8O:
PC Intel i5-2500K (Gelid Tranquillo rev.2) | Asus | 8GB RAM | Intel HD Graphics 3000 | WD 6400AAKS 640GB | WD 2000JS 200GB | Hitachi 7k250 160GB | Samsung SP1213N 120GB | Asus DRW-1604P | FRACTAL Define R4 | Seasonic M12II-520Bronze | HP L1706 | APC Back-UPS RS 500
NTB HP Pavillion DV6105ea | Intel Celeron M420 1,6GHz | 1536MB DDR2 667 | Intel GMA | Fujitsu 100GB SATA | LG DVDRW | Broadcom Wi-Fi | Seagate 40GB 2.5" IDE-USB
Network aDSL by Orange (Slow-a-net NO MORE!) | Glitel GT-318RI | Asus RT-16N
NTB HP Pavillion DV6105ea | Intel Celeron M420 1,6GHz | 1536MB DDR2 667 | Intel GMA | Fujitsu 100GB SATA | LG DVDRW | Broadcom Wi-Fi | Seagate 40GB 2.5" IDE-USB
Network aDSL by Orange (Slow-a-net NO MORE!) | Glitel GT-318RI | Asus RT-16N
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
ROBIS SI SRANDU :BO ? ty mas 1000 vadnych subpixlov ...to je akoze jak je mozne ...to co znamena ze nereklamovatalne sak mas narok na reklamaciu od cca 10 vadnych subpixlov
Aradan napísal:Philips 190B viac ako 1000 vadnych pixelov. Podla vyjadrenia servisneho strediska nereklamovatelne....
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760
HP w2207h - ziadne vadne
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h
v ktorom servise si to mal?Aradan napísal:Philips 190B viac ako 1000 vadnych pixelov. Podla vyjadrenia servisneho strediska nereklamovatelne....
ak to mas v zaruke tak s tym dojdi na Puchovsku 8 v Raci, firma Datalan. Neverim tomu ze by to bolo nereklamovatelne.
Spoiler: ukázať
Autorizovany servis Philips monitorov: DATALAN (dufam ze sa nemylim v nazve) Staci si na stranke Philipsu najst autorizovany servis monitorov. Su tam jediny. BTW. Pisal som aj na zakaznicky servis priamo do Philipsu a napriek tomu, ze tam maju uvedene ze odpovedia do 2 dni, po niekolkych tyzdnoch este nemam odpoveD :roll:
Aby som upresnil situaciu. Zacalo to par pixelmi a vyzeralo to ako vlakno. Az keD to neslo zotriet, som si vsimol, ze su to pixely. Kazdym zapnutim sa ale pocet pixelov zvacsoval. Hlavne vo vertikalnom smere a pri hornom okraji sa zacal tvorit "obdåznik" bodov. Servis mi odmietol reklamaciu s oddovodnenim, ze som to sposobil ja narazom, tlakom, tepelnym posobenim (dodnes neviem cim:-). Ak by som uveril tomu co mi napisali ako odpoveD, tak ostatne vadne pixely, ktore som tam mal po navrateni z reklamacie sposobili oni )) Ten pocet sa neustale meni. Nebudem sa tu rozpisovat, kolko mastnych odtlackov som musel cistit z monitoru v miestach kde su vadne pixely. Neviem ci sa ich snazili "rozmasirovat" alebo definitivne zlikvidovat monitor. Dnes uz mi je to jedno. Kupil som si EIZO a v zivote uz od Philipsu nechcem ani zapalky. Ani zadarmo.
Aby som upresnil situaciu. Zacalo to par pixelmi a vyzeralo to ako vlakno. Az keD to neslo zotriet, som si vsimol, ze su to pixely. Kazdym zapnutim sa ale pocet pixelov zvacsoval. Hlavne vo vertikalnom smere a pri hornom okraji sa zacal tvorit "obdåznik" bodov. Servis mi odmietol reklamaciu s oddovodnenim, ze som to sposobil ja narazom, tlakom, tepelnym posobenim (dodnes neviem cim:-). Ak by som uveril tomu co mi napisali ako odpoveD, tak ostatne vadne pixely, ktore som tam mal po navrateni z reklamacie sposobili oni )) Ten pocet sa neustale meni. Nebudem sa tu rozpisovat, kolko mastnych odtlackov som musel cistit z monitoru v miestach kde su vadne pixely. Neviem ci sa ich snazili "rozmasirovat" alebo definitivne zlikvidovat monitor. Dnes uz mi je to jedno. Kupil som si EIZO a v zivote uz od Philipsu nechcem ani zapalky. Ani zadarmo.
LG L225WT-SF - 0/0
btw, na otestovanie ci mam nejake "skrytejsie" vadne (sub)pixle je celkom pouzitelne toto
btw, na otestovanie ci mam nejake "skrytejsie" vadne (sub)pixle je celkom pouzitelne toto
ja sice nemam ziadne vadne pixely...ale vadi mi jedna skvrnka co tam mam.... ono to je volaco zaschnutee...mozem sa to pokusit nechtom odlupnut?
EDIT: no odlupol som to fpoho....
ale vsimol som si ze mam par vadnych pixelov v lavom hornom rohu...
ale ani to neni vidiet...
EDIT: no odlupol som to fpoho....
ale vsimol som si ze mam par vadnych pixelov v lavom hornom rohu...
ale ani to neni vidiet...
Naposledy upravil/-a Nikrolino v Pi 28. Mar, 2008, 17:20, upravené celkom 1 krát.
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
to je vazne zaschnute:D ale tak skusim...mno..
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
pozri sa zblizka na monitor a uvidis tam take male bodecky ....to su (sub) pixeli... napr ja mam 1280pixelov x 1024 pixelov a mam jeden vadny :idea:Ma-Yo napísal:ja mam niaky Acer uz nvm aky a mam ho asi pol roka a teraz ked toto citam zistujem ze mozu byt vadne panely
este som to ani nevidel , takze 0 vadnych
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760
davnejsie som sem postol ze mam 1 vadny pixel co stale svietil a nedal sa rozmasirovat a 1 co sa sem tam objavuje alebo blika, tak teraz sem davam update: 0 vadnych pixelov. Stacilo si vziat ihlu a opacnou stranou (ovsem) tlacit na vadny pixel tymto som ho rozblikal a nakoniec aj zhasol, este tyzden sa mi stale objavoval blikal ale zakazdym som ho "vytlacil" neskor uz zmizol sam ked som hral hry a teraz uz ale 2 tyzdne sa ani len neobjavil Takze som stastnym vlastnikom 22" monitora bez vadneho pixelu