Bohuzial ako som predpokladal. 2GB modul mi nedovlil ist dalej

no zatim noc moc :|l0k2 napísal: Bohuzial ako som predpokladal. 2GB modul mi nedovlil ist dalejCo sa tyka vcore na auto, tak pri OC hadze dost vysoke hodnoty bliziace sa k 1,55-1,6V. Preto sa na auto nie je problem dostat k vysokym frekvenciam. Idealne je si tento udaj drzat manualne. Ja som len zbezne nastavil 1,3v a (400MHz*8 ). Skusim zohnat nejake lepsie pamate.
skor ta brzdili pameti ne? nastav na pametiach nejake volne casovanie aby si si bol isty ze ta nebrzdia tie, napr 6-6-6-20Nikrolino napísal:ja mam dosku za viac...a cez 415 alebo 420 neide![]()
fsb teda skusal som to ze som dal nasobic cpu na 6x a isiel som..... dobre som hladal fsb wall??? a ten fsb wall moze byt aj na cpu?
nemusi byt pravda. moje ram idu aj na 1100Mhz avsak aj na 6x400 to ide iba 6x385 a ramky mozem nastavit na hociaku hodnotu.Dexx napísal:skor ta brzdili pameti ne? nastav na pametiach nejake volne casovanie aby si si bol isty ze ta nebrzdia tie, napr 6-6-6-20Nikrolino napísal:ja mam dosku za viac...a cez 415 alebo 420 neide![]()
fsb teda skusal som to ze som dal nasobic cpu na 6x a isiel som..... dobre som hladal fsb wall??? a ten fsb wall moze byt aj na cpu?
nastavil som na 55518 a ramky isli 420x2...cize to musia zvaldnutDexx napísal:skor ta brzdili pameti ne? nastav na pametiach nejake volne casovanie aby si si bol isty ze ta nebrzdia tie, napr 6-6-6-20Nikrolino napísal:ja mam dosku za viac...a cez 415 alebo 420 neide![]()