kvalita slovenskej posty??
mozem suhlasit, neviem ci to je tak len u nas na divokom zapade, ale mne sa zatial nestalo ze by posta zlyhala... zatial vzdy vsetko korektne prislo, spolahlivo, neposkodene.. takze ja sa nestazujem
Spoiler: ukázať
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
JJ SP je BIEDA
Z Novych Zamkov mi prisla zakladna doska po 8-mich dnoch ... Na bicykli by som to otocil skorej ....
SP? never ever
lubo
SP? never ever
lubo
Spoiler: ukázať
Re: JJ SP je BIEDA
Hmmm, balicek zo svedska mi mal ist 2-3 tyzdne. Objednal som si to niekedy v polke októbra, prisiel v januari. Tak ja neviem no :roll:lkuzman napísal:Z Novych Zamkov mi prisla zakladna doska po 8-mich dnoch ... Na bicykli by som to otocil skorej ....
SP? never ever
lubo
- izopd
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
no a ja vas uklincujem.vcera mi chlan posielal xbox v baliku a dnes rano mi ujo postar klopal na dvere s tym xboxom v ruke.zalezi na ludskom faktore...nie vsetci maju len zle skusenosti.
ASUS A8N-SLI Premium,A64 X2 4400+ ,Thermaltake Big Typhon,Saphire radeon HD2900,,4GBYTE TwinX XMS Corsair 2-3-3-6 400Mhz,Creative X-Fi XtremeGamer FATAL1TY+Creative GigaWorks S750,Enermax Liberty 400W,2*WD3200YS SATA II,FDD,LG GSA-H20L,Logitech MX1000,CRT Philips Brilliance 107P5