Kokso, fakt ? Naco by to robili, keby to uz niekto iny (rozumej z ludstva) uz bol predtym vyskusal.Ondro1 napísal:Vraj niečo takéto ešte nikdy nikto neskúšal, hlavne nie pri takej rýchlosti...
LHC - spustenie dnes o polnoci
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: LHC - spustenie dnes o polnoci
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Ehm... sorry pomýlil som sa... Jasné že som nemyslel astrológiu, ale astronómiu (iked nechápem, prečo sa to nevolá astrológia...). Myslel som tým hlavne ako sa táto teoria využíva na pozorovanie vzdialených objektov... Je to opravenéOndro1 napísal:Ehm:
"Einsteinova teória funguje - naplno sa využíva v astrológii"
Astronómii alebo si mal na mysli astrofyziku? Mne sa zdá, že sa využíva v astrofyzike... Astrológia je to, kde tí astrológovia čítali budúcnosť z hviezd dávno dozadu ak sa nemýlim...
Vedel som... Predstav si to, ale na Slovensku sa toto učí v Gymnáziach (a to chodím do Gymplu orientovaného na jazyky...). Táto rovnica sa čiastočne (neúplne) dá dokázať aj bez Einsteinovej Teórie Relativity...Aqw3R napísal: Este nieco. Vedel si, ze jedine, co predstavuje rovnica E=mc^2 je premena hmoty na energiu? Ono to uz ale v roku 1846 dokazal Heinrich Friedrich Weber a neskor to P.N. Lebedev a viedensky fyzik Hasenöhrl zhrnuli do rovnice E=mc^2 uz o jeden rok skor ako Einstein.
Dobre... končime už!!!
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
hee..preklep..som chcel napisat Studoval ale nedostudoval ))Ondro1 napísal:ako študoval, síce neštudoval?
Možno sa niečo stane, možno nie. Možno niečo zistia, možno sa stane niečo, čo dnešná fyzika nedokáže vysvetliť, možno to prdne a bude z toho pekný hríbik týčiaci sa k nebesám, najlepšie pozorovateľný zo Ženevy, možno vznikne čierne diera, možno to imploduje, možno nastane nejaká reakcia a tie tony vodíka na chladenie vytvoria krásne veľkú vodíkovú bombičku alebo možno sa nič nestane,možno nič nezistia, možno zistia to, čo potrebovali, možno nie... Vraj niečo takéto ešte nikdy nikto neskúšal, hlavne nie pri takej rýchlosti...
Vymýšľam si neberte ma vážne
jaja..sak to tam je tak..nevies citat
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Št 11. Sep, 2008, 21:39, upravené celkom 1 krát.
Nechcem byť zlý, ale keď raz darmo, tak darmo...Aqw3R napísal:...Vedel si, ze jedine, co predstavuje rovnica E=mc^2 je premena hmoty na energiu? Ono to uz ale v roku 1846 dokazal Heinrich Friedrich Weber a neskor to P.N. Lebedev a viedensky fyzik Hasenöhrl zhrnuli do rovnice E=mc^2 uz o jeden rok skor ako Einstein.
zdroj by sa našiel, keď už raz kydáme na Alberta?
Čo sa týka pohonu na vodík a neviem na čo, skús to spomenúť pred nejakým šejkom, schválne, ako dlho budeš mať po tom výplode ešte zátylok bez diery
Me like Pentium
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Pozor, pri spustení bol aj Gordon Freeman s G-manom !
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
toho Gordna som uz videl a mal som dost...
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
ja som sa viac pobavil na g-manovi , pripomína mi ešte aj suseda záviša z miazgovcov
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tak hekeri tamm nasli zaznam o ciernej diere hej? kua de sa mam schovat ..
http://www.zive.sk/Bleskovky/Do-bezpecn ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zive.sk/Bleskovky/Do-bezpecn ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Naozaj, určite sa im podarilo hacknúť PC, ktorý je chránený systémom ako v NASA a zhodou okolností jeden hacker bol astrofyzik a dokázal rozlúštiť v tej spleti anglických/francúzkych odborných názvov, že vznikla čierna diera...
To určite, chcel by som vidieť nejakého gréka ako lúšti tabuľky so záznamami pokusov... Si fakt myslíte, že by tam bol záznam napr. "21:20 - objavená čierna diera na senzore Alica"? Veď tí vedci majú také hrozné opisy a názvy, že sa v tom ani pán boh nevyzná, už vôbec nie nejaká grécky Chaosos Heckosos
To určite, chcel by som vidieť nejakého gréka ako lúšti tabuľky so záznamami pokusov... Si fakt myslíte, že by tam bol záznam napr. "21:20 - objavená čierna diera na senzore Alica"? Veď tí vedci majú také hrozné opisy a názvy, že sa v tom ani pán boh nevyzná, už vôbec nie nejaká grécky Chaosos Heckosos
We'll bang, ok?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
sak jasne...urcite to nie je pripojene ani na internet..a ked uz tak podla programu sa este ziadne zrazky nezacali
toto je taka dobra poda pre taketo kacice, ze hadam ani lepsia teraz nie je:)
toto je taka dobra poda pre taketo kacice, ze hadam ani lepsia teraz nie je:)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
http://www.cyriak.co.uk/lhc/lhc-webcams.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
ty vole ja na to čumím, nedoplo mi a som sa normálne zľakol .. super webcamlouth napísal:http://www.cyriak.co.uk/lhc/lhc-webcams.html
teraz si to púšťam ako zábavku pre známych
Aháááá, takže tam sa ten grécky Chaosos Heckosos nabúral
We'll bang, ok?
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
videl som to vcera na anandtech.com, kurna to je technologia ze az. A takychto problemov mozno este zopar bude lebo toto sa neda nikde odskusat - tu sa ide naostro a vsetko sa ukaze iba pri realnej prevadzke.