Ztisenie skrinky a investicia, ktora sa do toho oplati
Re: Ztisenie skrinky a investicia, ktora sa do toho oplati
uplne polopasticky )
// faugusztin upraveny nefunkcny hotlinking na obrazok
sorry uz je to sprevene )
sorry uz je to sprevene )
Naposledy upravil/-a Broolly v Po 02. Feb, 2009, 06:34, upravené celkom 3 krát.
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
The following error occurred:Broolly napísal:uplne polopasticky )
http://www.silentpcreview.com/files/ima ... nector.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
You are not permitted to access the requested URL
Please contact the Webmaster with any queries.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nuz, ja uploadovat obrazok na imageshack namiesto broollyho nebudem.
- icefire
- Pokročilý používateľ
no uz som dnes zaznamenal progress, pozhanal som vsetky veci co skoro treba okrem dvoch, co budu vediet akurat nitrania, ked to najdem: cierna alebo siva karimatka & cierne ohybne trubky ala elektroinstalacia
obehal som hadam pre prve 20 obchodov so sportovymi a inymi outdoor potrebami a v 2 mali iba karimatky (iba modre...), Tesco a jedno v Maxe, proste totalna ubohost na ten pocet obchodov v sortimente
a tie ohybne trubky na zakrytie kabelaze tiez hroza. baumax, Krskany, specializovane obchody... vsade iba sivo-biela farba a nikde nic cierne
v tomto meste nieco zohnat 5 hodin v haji a dve hlavne veci chybaju
obehal som hadam pre prve 20 obchodov so sportovymi a inymi outdoor potrebami a v 2 mali iba karimatky (iba modre...), Tesco a jedno v Maxe, proste totalna ubohost na ten pocet obchodov v sortimente
a tie ohybne trubky na zakrytie kabelaze tiez hroza. baumax, Krskany, specializovane obchody... vsade iba sivo-biela farba a nikde nic cierne
v tomto meste nieco zohnat 5 hodin v haji a dve hlavne veci chybaju
mala otazka.. vytvara karimatka elektrostaticky naboj?
- icefire
- Pokročilý používateľ
ak ano, tak myslim, ze skorpy by mi to neodporucal, nakolko jeho PC by uz bol tymto javom zastihnuty nie
Karimatku chces na tlmenie a pohltenie zvuku? Skús firmu POLY, tam skor nájdes vhodné materiály. Niektoré, resp. podobné (napr. recyklovaná pojená pena) sá dajú kúpit v obchodoch typu Baumax, Hornbach, Ento...
Igor
Igor
- icefire
- Pokročilý používateľ
dakujem i-pop, skoda, ze taketo specialitky nie su oznacene ako pinned-up, urcite by to vyuzilo viacero userov
Skús tam zavolat. Mna prekvapili, boli sa ochotný zaoberat mojimi blbinami a este sa chlapík zaoberal kombináciami vhodnými pre moje potreby a zaklincoval to tým, ze mi to poslú dobierkou. Nakoniec mal cestu okolo brat, takze nebolo treba. Nejaké nepodarky vytiahli z odpadu (za vatikánsku menu ), nieco som kúpil.
Mne doporucil 2 vrstvy, prvá má zvuk pohltit (mäkká zmes), druhá odrazit to co preslo naspat do skrinky (tvrdá zmes), popritom to nemá byt horlavé.
Cize spodná vrstva je v podstate recyklovaná pena, druhá dost maká pena (sedej farby, bohuzial uz neviem typ).
Este doporucujem ich lepidlo, ale prilepís to aj chemoprénom.
Mne doporucil 2 vrstvy, prvá má zvuk pohltit (mäkká zmes), druhá odrazit to co preslo naspat do skrinky (tvrdá zmes), popritom to nemá byt horlavé.
Cize spodná vrstva je v podstate recyklovaná pena, druhá dost maká pena (sedej farby, bohuzial uz neviem typ).
Este doporucujem ich lepidlo, ale prilepís to aj chemoprénom.
- icefire
- Pokročilý používateľ
chemopren je uz kupeny doma siva farba vyhovuje, skusim popytat aj na ciernu ak bude, inac tymi spravami si ma pozitivne prekvapil
Chemoprén je síce poruke, ale to ich lepidlo je iná liga. Asi je prehnané sa zaoberat uz takými detailami, ale na tieto materiály sa pouzíva trvale pruzné lepidlo (co je asi aj chemoprén), zrejme aj trvale lepivé, v calúnictve napr. S4 (nemýlit s C4 ), tým sme lepili molitanové ihlany do reprobední.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Zlozita otazka:Ako zabranit zvuku, ktory vydava trenie vzduchu Lebo to je moj najvacsi zdroj zvuku v PC..soryy za OT
odstranit to co vydava to trenie
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
odstranit prekazky co ma vzduch v ceste. To sa iba na skrinke, lebo neviem aky debil by si vyrezal do chladica dieru
- icefire
- Pokročilý používateľ
odstran mriezku alebo perfo co to sposobuje