igigi vyčíňa...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: igigi vyčíňa...
Je to kral.....
rovno napis ze je ÜbermenschToman napísal:a kto by nebol? sak igigi jo uz osobnost svetoveho mena, nalsie "made in slovakia", dalsi "onehalf"..
T.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Mna ta jeho charizma obisla..mna viac zaujima to "sialenstvo" co okolo neho ludia vedia vyrobit..ludia maju v povahe sa niekomu klanat..i virtualnej postavicke z webuToman napísal:a kto by nebol? sak igigi jo uz osobnost svetoveho mena, nalsie "made in slovakia", dalsi "onehalf"..
T.
Milan Dubec : Password : “kokotsom” means in slovak language I’m dick ))))) it was his real password ??? loooooooooooooool
Thats not a password, thats a reality
každopádne tiež som sa nasmial na >>fckgwrhqq2yxrkt >>
.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Musim sa schuti zasmiat ako to obhajuje vsetko, urcite je tam toho este habadej
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
"Komunikujeme s našimi užívateľmi a podnikáme opatrenia, ktoré z pochopiteľných dôvodov nemôžeme konkretizovať, keďže ide o mimoriadne citlivú záležitosť.
Celá vec je v procese šetrenia a do chvíle, kým nebudeme mať v rukách konkrétne závery, nechceme sa k tejto záležitosti vyjadrovať. Doterajšie kroky hackera s prezývkou igigi sme vnímali ako snahu o upozornenie na slabé miesta v bezpečnosti a vítali sme to ako príležitosť na jej zvyšovanie, no sme pripravení podať trestné oznámenie vo chvíli, ak by došlo k zverejňovaniu či zneužívaniu údajov.
Milan Dubec, riaditeľ Azet.sk" z http://pocitace.sme.sk/c/5179394/hacker ... denia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Doterajšie kroky hackera s prezývkou igigi sme vnímali ako snahu o upozornenie na slabé miesta v bezpečnosti
Ani sa neunúvajú odpovedať na maily ohladom ich bezpečnosti, či hocičo nové čo nasadia je jeden deravý paškvil...zase kaleráby.
.
SamozrejmeAspon sme dostali prilezitost skotrolovat vsetok stary kod a urobit si poriadok...
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Sorry Snake, ale som toho nazoru, ze si to ty....
Aj keby to bol Snake alebo dvanácť ročný hardcore mage level 80, je mi to jedno. Hlavné je, že otvoril oči ľuďom, ukázal im že na internete niesú v bezpečí tak, ako si to večšina myslela.
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
mily igigi
mam na teba zopar otazok:)
tak po prve : predpokladam, ze azet.sk ma celu serverovnu, aby mohol uschovat tolko udajov... ty mas aky velky hardisk?
po druhe : na to aby stranka ako azet mohla fungovat s tolkymi udajmi potrebuju INU zostavu ako je dajake PC co maju chalani na stole, zver sa nám, akú máš zostavu?
a este jedna otazka, alebo malicka rada od TEBA : Aky internet je najidealnejši na hackovanie? :o)
.
ja som to vravel od zaciatkuKrutibrko napísal:Sorry Snake, ale som toho nazoru, ze si to ty....
btw. kto sa chce este zabavit http://www.facebook.com/group.php?v=wal ... 3360116724" onclick="window.open(this.href);return false;
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Ja nechapem, preoc mu niekto uz neponukne dobre platenu pracu...
Ono je vyhodnejsie podla mna takeho cloveka si ziskat pre seba, ako ho nejako huntit....
Ono je vyhodnejsie podla mna takeho cloveka si ziskat pre seba, ako ho nejako huntit....