Ja chcemLoPiO napísal:super, dikes
S tym nie je problem, aj tak som tam nikdy nevyhral
A co tak si dat RA2 ? ...chybaju my stare apocalypsy
Letná pc.sk / pretaktovanie.sk LAN párty 2010
Re: Letná pc.sk / pretaktovanie.sk LAN párty 2010
Me like Pentium
- Mirco92
- Ban
- Dátum registrácie: So 20. Mar, 2010, 15:16
Prosim chlapi povedzte mi co je to RA3 ? :D teda co to znamena skratka RA, ja si tu hru stiahnem a budem hrat s vami :) a mozte napisat este nejake hry ake sa hravali minule ?? ja idem prvy krat na lanku a chcem byt pripraveny hrat hocico
CPU: Intel Core i3 530 Overclock na 3.7GHz + AC Freezer Xtreme Rev. 2 Motherboard: Gigabyte GA-P55M-UD2 Ram: 4GB Kingston kit 2x2 GB DDR3 1333MHZ CL9 VGA: Sapphire HD5770 1GB Jadro: 900 MHz, Pamäť: 1275 MHz HDD: Western Digital 7200RPM 500GB PSU: 500w OS: Windows 7 Ultimate 32Bit Screen: 21´ Asus VW202 Mouse: Razer Diamondback 3G 1800DPI PAD: Razer Goliathus Speed edition (medium size) KEYBOARD: Razer Lycosa SMARTPHONE: LG Optimus 7 E900
Command 'n Conquer: RedAlert ..Mirco92 napísal:Prosim chlapi povedzte mi co je to RA3 ? :D teda co to znamena skratka RA, ja si tu hru stiahnem a budem hrat s vami :) a mozte napisat este nejake hry ake sa hravali minule ?? ja idem prvy krat na lanku a chcem byt pripraveny hrat hocico
(pripadne si rovno vezmi RA2-Yuri's revenge, ten bol tiez hratelny)
PS: a hlavne si davajte pozor na mega-fajty, je to stara hra, ma problemy pri synchronizacii, napriklad ked nabehne 30 lietadielok z lietadloviek na FLAKy, potom je z toho turnusovka...
lava, prava, lava, prava ...
- Mirco92
- Ban
diky.. omg to aj take stare hry sa hraju ? XD no dobre nahodim to ale nahodim aj RA3, to bola celkom dobra hra btw: dufam ze sa bude hrat aj GRID, som cital ze sa hralo a ze bolo fajn :) som si ho nahodil a trenujem riade :) mam aj Dirt 2 aj to by sme mohli hrat, a dufam ze budeme aj CODy hrat, vsetky okrem jednotky a este samozrejme chcem hrat Men of War alebo Company of heroes pripadne ak nieco nebudem mat co sa bude hrat, tak dufam ze mi to niekdo nahodi cez siet do pc
CPU: Intel Core i3 530 Overclock na 3.7GHz + AC Freezer Xtreme Rev. 2 Motherboard: Gigabyte GA-P55M-UD2 Ram: 4GB Kingston kit 2x2 GB DDR3 1333MHZ CL9 VGA: Sapphire HD5770 1GB Jadro: 900 MHz, Pamäť: 1275 MHz HDD: Western Digital 7200RPM 500GB PSU: 500w OS: Windows 7 Ultimate 32Bit Screen: 21´ Asus VW202 Mouse: Razer Diamondback 3G 1800DPI PAD: Razer Goliathus Speed edition (medium size) KEYBOARD: Razer Lycosa SMARTPHONE: LG Optimus 7 E900
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ahoj, v pondelok mi odisiel spinac termoregulacie na aute a v Mercedesackom servise to musia objednat, kedze to nebolo na sklade Takze som nepojazdny, teda az na motorku, ale na nu to nenatrepemcrux2005 napísal:tak ako? ideš v piatok?icefire napísal:Crux, mozno pojdem na LAN-ku podla pracovneho vytazenia z Nitry s autom, dam este vediet, neviem, ci bude cas vtedy ale este takto dopredu.
Spoiler: ukázať
HellAngel and Scorp - dohodnute
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Mirco92 napísal:Prosim chlapi povedzte mi co je to RA3 ? :D teda co to znamena skratka RA, ja si tu hru stiahnem a budem hrat s vami :) a mozte napisat este nejake hry ake sa hravali minule ?? ja idem prvy krat na lanku a chcem byt pripraveny hrat hocico
hrala sa aj trackmania
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
idem z TT ak by si chcel......mam volne.......icefire napísal:Ahoj, v pondelok mi odisiel spinac termoregulacie na aute a v Mercedesackom servise to musia objednat, kedze to nebolo na sklade Takze som nepojazdny, teda az na motorku, ale na nu to nenatrepemcrux2005 napísal:tak ako? ideš v piatok?icefire napísal:Crux, mozno pojdem na LAN-ku podla pracovneho vytazenia z Nitry s autom, dam este vediet, neviem, ci bude cas vtedy ale este takto dopredu.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- Mirco92
- Ban
Psycho napísal:Mirco92 napísal:Prosim chlapi povedzte mi co je to RA3 ? :D teda co to znamena skratka RA, ja si tu hru stiahnem a budem hrat s vami :) a mozte napisat este nejake hry ake sa hravali minule ?? ja idem prvy krat na lanku a chcem byt pripraveny hrat hocico
hrala sa aj trackmania
Super a ktora trackmania ?, stiahnem si to teaz a natrenujem nejake desiatky hodin na tom
Hlasim sa aj JAAA, a mooc sa uz tesiiim PS:okrem cs1,6 hram vsetko,a potesilo by ma aj keby sa hralo SupCom2
Pokial viem tak sú tri verzie hry z toho 2 sú platené... freeware je nations forever tak trenujMirco92 napísal:Psycho napísal:Mirco92 napísal:Prosim chlapi povedzte mi co je to RA3 ? :D teda co to znamena skratka RA, ja si tu hru stiahnem a budem hrat s vami :) a mozte napisat este nejake hry ake sa hravali minule ?? ja idem prvy krat na lanku a chcem byt pripraveny hrat hocico
hrala sa aj trackmania
Super a ktora trackmania ?, stiahnem si to teaz a natrenujem nejake desiatky hodin na tom
Mozte sa registrovat na LANku.
Registrácia: http://www.pc.sk/modules.php?name=LAN
Po zaregistrovani Vam okamzite mailom pride informacia o tom ako za LAN zaplatit (cislo uctu atd.).
Registrácia: http://www.pc.sk/modules.php?name=LAN
Po zaregistrovani Vam okamzite mailom pride informacia o tom ako za LAN zaplatit (cislo uctu atd.).
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ake hry sa planuju hrat o ceny ?
z nitry by som mozno jedneho zobral, premyslam,ze pridem od piatka poobede do soboty vecer
z nitry by som mozno jedneho zobral, premyslam,ze pridem od piatka poobede do soboty vecer
Pravdepodobne (tj. zajtra/pozajtra/popozajtra sa to urci podla zatial dostupnych ohlasov/informacii) to bude trojka Trackmania/CS al. Quake3/GRID.quicky napísal:ake hry sa planuju hrat o ceny ?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
takze som full:
Micro92 - normal PC
Makoko - normal PC
HellAngel - normal PC
CRT - pre Lopio
.........
btw dufam ze nebudem musiet preinstalovat W7
Micro92 - normal PC
Makoko - normal PC
HellAngel - normal PC
CRT - pre Lopio
.........
btw dufam ze nebudem musiet preinstalovat W7
Naposledy upravil/-a HellAngel v Št 01. Júl, 2010, 20:49, upravené celkom 1 krát.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)