l1 napísal:musis ho aktitvovat tym steam klucom ,tam dole mas te activate steam key alebo daco take
ee kamo to vsetko som spravil
ale uz to ide napisal som typkom do Valve resep. na http://www.steampowered.com/v/index.php a uz je vsetko OK problem bol nakoniec ten ze dany kluc bol prideleny pre Source CSko
Mate niekto skusenosti s pridavanim botov na server Condition Zero?
Mam taky problem ze nemozem spustit botmenu v hre. Mam nainstalovany AMX plugins podbot. Pustim server,pripojim sa, a mam tam iba 5 botov a botmenu mi nejde spustit,takze si nemozem pridat viac a menit dalsie nastavenia. Dik za pomoc.
enako napísal:caute, mam problem,chceli sme s kamaradom dat Cs 1.6 po LANe cez hamashi ale ked vytvori server a chcem sa tam pripojit napise mi to: LAN servers are restricted to local clients (class C) neviete pls co s tym ?
glide napísal:hlavne zacni tim, ze to je mp_limitteams a potom 0 pre vypnutie, alebo konretny pocet (napr 5 ak ces aby bolo mozne mat v jednom time o 5 hracov viac)
autoteambalance mozes kludne nechat 1, lebo ten zacne vyrovnavat pocty az po prekroceni limitteams
Pockat, pockat praveze ja som skusal davat ten limitteam napriklad na 5 ale ked som zacal Tcakm pridavat botov tak automaticky ich zacalo pridelovat mne na rozdiel maximalne jedneho bota. Tak ako to ma v skutocnosti byt ?, skoda ze teraz nemozem CS skusit lebo na sunte na ktorom teraz pracujem by som asi Source nerozchodil
Xbox Series X... Samsung S24 ... Intel Core 8600K ...
mam rovnaky problem s FPS stale 60 , neklasa ale ani nestupne nikdy nad 60 .... pocitacom to nie je bo source mi ide na 120-!!!!!!
ako vypnem tu synch. da sa to? niekto pisal ze cez rivatuner mam ati tool da sa to aj tam???? fps_max mam na 100 a stale nist