Dôležite správy a oznámenia od Administrátorov pre všetkých členov tohto fóra. POZOR: Prečítajte si ich skôr, ako začnete písať správu v správach pre Administrátorov
BaM napísal:Mozem v recenzii pouzit obrazky stiahnute z netu, z inej stranky ak na danom obrasku nieje logo stranky? nieje tam problem s autorskym pravom.
Nic nikomu nepis, pouzi obrazky vlasne
Mame tu predsa dajaky vlastny "fejs", nepotrebujeme linkovat cudzie obrazky. A aj ten pocit "vsetkovlastneho" je lepsi
Ak chces nieco recenzovat, mas to predsa fyzicky v rukach, nemoze byt problem to nafotit, veD kvalita nemusi byt hneD à la Saudek.
Edit : jj, Saudek, kdesi mi uletelo A-cko z klavesnice
RP napísal:Autor dodava cisty text. Co znamena nepouziva frontpage alebo iny podobny html editor (Word, Notepad, Open Office).
moze mi niekto vysvetlit co to znamena cisty text a teda v ktorom programe by som to mohol pisat.
ak by bol zaujem tak mozem spravit recenziu Thermaltake Blue Orb II.ale ak nie je tak napiste,nebudem to nadarmo pisat jak dilino
RP napísal:Autor dodava cisty text. Co znamena nepouziva frontpage alebo iny podobny html editor (Word, Notepad, Open Office).
moze mi niekto vysvetlit co to znamena cisty text a teda v ktorom programe by som to mohol pisat.
ak by bol zaujem tak mozem spravit recenziu Thermaltake Blue Orb II.ale ak nie je tak napiste,nebudem to nadarmo pisat jak dilino
Napriklad Dreamweaver, ci Namo. Cisty text znamena len s nutnymi html tagmi.
MajkY napísal:pozeram, ze posledny prispevok je tu spred roka. Ako je to s recenziami teraz ?
Recenzentov hladame samozrejme stale. Plati viackrat povedane - v pripade zaujmu poslite clanok na posudenie na pc@pc.sk a kopiu na admin@pretaktovanie.sk.
Mam doma nejaky HW, mozno trosku postarsi, ale ak by bol zaujem, tak mozem napisat o tom nejaku recenziu.
Veci su napisane v spojleri. Hlavne asi nieco o volante, procesore, grafike, zakladnej, pripadne zdroji.
DoGy13 napísal:Mam doma nejaky HW, mozno trosku postarsi, ale ak by bol zaujem, tak mozem napisat o tom nejaku recenziu.
Veci su napisane v spojleri. Hlavne asi nieco o volante, procesore, grafike, zakladnej, pripadne zdroji.