SÚŤAŽ: Čo urobíš s doskou MSI Z68A-GD80?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Re: SÚŤAŽ: Čo urobíš s doskou MSI Z68A-GD80?
neviem čo vymyslieť čo stú dosku by som asi spravil ale ako skoro každý tak by som spravil testy na procesor a na grafiku a potom by som si všetky komponenty vyvesil na stenu a spravil tak funkčný PC......
Spoiler: ukázať
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
reincarnate napísal:Som hudobný producent, ktorému práve definitívne odišla matičná doska, takže určite by som využil výkon dosky, keďže hudobný software vrátanie plug-inov
sú dosť HW náročné prioritne na CPU výkon , RAM , USB a pod. Core i5 by mi konečne dovolil pracovať bez problémov , využiť moju kreativitu na plno bez zbytočných technických problémov ,,vrátanie USB 3.0 keďže používam externé zariadenia ktoré sú z novej rady t.j USB zvukový prevodník , externý disk, MIDI kontroler toto všetko si vyžaduje maximum cez USB a verzia 3.0 + výkon i5 s novou doskou by mi toto všetko dovolili.
Na záver by som dodal že hudobná produkcia patrí v dnešnej dobe medzí výkonnostne najťažšie procesy takže otestovať a využívať
práve túto dosku a CPU pri tomto procese by bola veľká česť.
S testovaním HW bohužiaľ veľa skúseností nemám keďže som väčšinou len užívateľ, ktorý rieši hudobnú produkciu.
Samozrejme ako producent som náročný na veľký výkon PC takže túto oblasť viem kvalitne skomentovať.
Moja recenzia na M-Audio Oxygen 49 MKII MIDI klávesy >>>http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 81&start=0 <<<
sory modom za mozno OT
ale ak vyhram tak ti tu dosku dam uplne seriozne
ked uz narocni producenti musia loginy zakladat na vyhru dosky v sutazi
nic v zlom samozrejme
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Keby som ju dostal , veľmi by som sa z toho tešil.
Potom by som z nej odmontoval pasívy , neskôr , ak nevydrží tak aj s nimi , ponoril do akvária s nevodivou kvapalinou , ešte uvidím akou a testol by som , koľko vydrží ...
Samozrejme by bola napojená na slabom NoName zdroj , keďže iný nie je
Cpu by mohol byť aj bez chladiča - uvidíme čo vydrží , ak nevydrží , chladič dodáme
Neskôr ho môžem pretaktovať
A aspoň by som ju nafotil v kvapaline , ak tam foťák vydrží pracovať ...
Potom by som z nej odmontoval pasívy , neskôr , ak nevydrží tak aj s nimi , ponoril do akvária s nevodivou kvapalinou , ešte uvidím akou a testol by som , koľko vydrží ...
Cpu by mohol byť aj bez chladiča - uvidíme čo vydrží , ak nevydrží , chladič dodáme
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
juraj74 napísal:Keby som ju dostal , veľmi by som sa z toho tešil.
transformatorovy olej a je aj riedky zvazujem miesto vody ako chladiace medium do okruhu aspon je to nevodive na 100%
OT: Vies, ze transformatorovy olej je aj jedovaty, velmi agresivny a neskutocne nebezpecny na zivotne prostredie? okrem toho by ti to ziadna pumpa poriadne nepretocila cez okruh a mam taky dojem ze ani silikonove hadice by ti to neudrzali...
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
OT:
[url]http://www.olejeservis.cz/e-shop-oleje- ... ekologicky[/url]
Inak mal som ho doma a oblial som sa nic ma nepieklo ani nic neposkodzoval daval som donho odmocit retaze z tvrdenej ocele ktore su citlive na koroziu a zieraviny anic im nebolo
//edit mod: KONIEC OT!
[url]http://www.olejeservis.cz/e-shop-oleje- ... ekologicky[/url]
Inak mal som ho doma a oblial som sa nic ma nepieklo ani nic neposkodzoval daval som donho odmocit retaze z tvrdenej ocele ktore su citlive na koroziu a zieraviny anic im nebolo
//edit mod: KONIEC OT!
spravit si na procáku praženicu
no nejako to tu ustava s kreativnymi napadmi... zvysime motivaciu?
jj, povedz sponzorom, nech priložia bedňu havany
Me like Pentium
No už tu mám 3 príspevky, keď pridám 4 ešte ma vylúčite zo súťaže za spam
Alebo to vyhrám za najväčší počet príspevkov
ešte nejaké nápady mám.... ak je treba
Alebo to vyhrám za najväčší počet príspevkov
ešte nejaké nápady mám.... ak je treba
mam pocit ze sa cela sutaz strhava smerom: vymysli co najvacsiu blbost...
a uz teraz viem ze to ja nevyhram ani keby co,lebo darovanie svojho cpu a mbu + dokupenie D14 je v tomto kontexte uplbe o nicom
a uz teraz viem ze to ja nevyhram ani keby co,lebo darovanie svojho cpu a mbu + dokupenie D14 je v tomto kontexte uplbe o nicom
ved ta doska je "military class" tak asi bolo myslene ju testovat v extremnych podmienkach (outdoor,zima,teplo,kvapalina) a vidim, ze par ludi som uz inspiroval a ak by sa dalo tak by som to zapojil aj na dvore pokial by neprsalo a benchmarkoval;)hawkeye napísal:mam pocit ze sa cela sutaz strhava smerom: vymysli co najvacsiu blbost...
PS: pre vyhru to treba najprv zrealizovat a inak ja som clen dlho len som tu neprispieval - http://pc.zoznam.sk/user/10311
Intel@3,4 GHz,Adata 2GB DDR,Toshiba 320GB HDD,ATI Radeon 3850,LG BD Rewriter,LC Power 650W,Cooler Master Elite.
by som MB zobral do strip baru, či jej buchnú kondíky... alebo ju pustím z výšky s padákom, jak echt výsadkára .)) ... či jej po takom zážitku stúpne výkon
s CPU by som sa zmontoval (pije lieh,že?) a otestoval výkon po opici
na doske sa mi páči krabica... a že je modrá... a zadarmo
mal by som ju dostať, lebo som sem nenapísal žiadne prasačiny, že tú MB skúsim dostať do p!rnofilmu a nemusíte mi zasa dať ban
skúsenosti s testovaním hw nemám, ale vždy som to chcel vyskúšať
s CPU by som sa zmontoval (pije lieh,že?) a otestoval výkon po opici
na doske sa mi páči krabica... a že je modrá... a zadarmo
mal by som ju dostať, lebo som sem nenapísal žiadne prasačiny, že tú MB skúsim dostať do p!rnofilmu a nemusíte mi zasa dať ban
skúsenosti s testovaním hw nemám, ale vždy som to chcel vyskúšať
Me like Pentium
jasne military class znamena zabetonovat dosku,dat ju do oleja...proste znicit a povedat ze nic nevydrzala...
proste niektore "testy" mi pridu akurat tak na odpal dosky a z testu bude velke hole nic. viem ze mam asi odveci prispevok zo vsetkych lebo by som natom nijako nezarizoval ani nic podobne a len daroval CPU a MB ale musel som to povedat akym smerom ide tato sutaz.
proste niektore "testy" mi pridu akurat tak na odpal dosky a z testu bude velke hole nic. viem ze mam asi odveci prispevok zo vsetkych lebo by som natom nijako nezarizoval ani nic podobne a len daroval CPU a MB ale musel som to povedat akym smerom ide tato sutaz.