Game of Thrones (Serial, Fantasy/Drama)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Game of Thrones (Serial, Fantasy/Drama)
nj ten koniec bol fakt trochu uponahlany.
lanisterovci vyhrali, lebo stanisovi vojaci utiekli, o velku cast vojska prisiel ked zapalili jeho flotilu.
S kolkimi muzmi prisiel twin nebolo povedane, tak ale asi s vela. Len poranili chudaka trpaslika ale verim ze on sa z toho dostane
lanisterovci vyhrali, lebo stanisovi vojaci utiekli, o velku cast vojska prisiel ked zapalili jeho flotilu.
S kolkimi muzmi prisiel twin nebolo povedane, tak ale asi s vela. Len poranili chudaka trpaslika ale verim ze on sa z toho dostane
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
Spoiler: ukázať
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Okt, 2010, 14:45
ohladom spojenectva:
inak uz season finale sa blíži - http://www.youtube.com/watch?v=vMzsbKj6o3Y
som zvedavy na ukoncenie jednotlivýcj línií, zatial to vyzerá zaujímavo
som zvedavy na ukoncenie jednotlivýcj línií, zatial to vyzerá zaujímavo
Ale obrat z nicoho nic.. diel paradny, az na tych poslednych 5min..
Takze 10tka moc, moc otvorena.... vstupuju novi neznami hraci ..... skoda.. teraz treba rok cakat.. mali radsej 15-20 dielne epizody robit a nie 10...
-
- Používateľ
no tych 10 epiek je možno aj kvôli udržaniu rozpočtu - predsa len čím menej epiek, tým menšia šanca fakt slabých dielov (i ked výnimky sa nájdu)
ako som spomínal - 2. kniha/seria je len príprava na 3. sériu/knihu(oboje) kde sa toho zomelie fakt veľmi veľa
i ked síce pribudlo niekoľko nových postáv, tak dalej ich bude oveľa viac + niektoré staré(z 1. série/knihy) sa ešte vrátia
pár spoilerov pre dalšiu sériu/knihu
finálna epka, parádna, zvýšenie stopáže jej len pomohlo
ako som spomínal - 2. kniha/seria je len príprava na 3. sériu/knihu(oboje) kde sa toho zomelie fakt veľmi veľa
i ked síce pribudlo niekoľko nových postáv, tak dalej ich bude oveľa viac + niektoré staré(z 1. série/knihy) sa ešte vrátia
pár spoilerov pre dalšiu sériu/knihu
som si mohol myslet ze to nechaju tak otvoreen svine, cakat rok ? nie dakujem , kupim knihu lebo tolko cakat by som nevydrzal
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
som vedel ze nie je dobry napad pozerat poslednu cast do uplneho konca, poslednych 5 min som si mohol odpustit, namotavka riadna
ale bal som sa, ze to zamotaju viac a nechaju este viac otvorene
ale bal som sa, ze to zamotaju viac a nechaju este viac otvorene
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
tiez to tak vidim a su aspon prelozene ?Pini napísal:som si mohol myslet ze to nechaju tak otvoreen svine, cakat rok ? nie dakujem , kupim knihu lebo tolko cakat by som nevydrzal
-
- Používateľ
uz aj posledne vydaná kniha - tanec s drakmi je už preložená a k dispozícii v predaji
som však zvedavý ako poriešia dalšiu sériu, nakoľko je v nej vcelku dosť bojov (vid už názov: Búrka mečov)
som však zvedavý ako poriešia dalšiu sériu, nakoľko je v nej vcelku dosť bojov (vid už názov: Búrka mečov)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
az dnes som sa dostal k 10 dielu, mno masaker
neskutocne to otvorili. neviete kedy sa spusta 3 seria?
neskutocne to otvorili. neviete kedy sa spusta 3 seria?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
peckovy koniec, vidime sa tu takto o rok
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
J, to je ten najväčší problém GoT. Inak, 3. séria má byť založená na 1/2 3. knihy - A Storm of Swords, takže len to nám roztiahne celý seriál na ešte minimálne 6 rokov. Naozaj by malo HBO niečo spraviť s rozpočtom.
s pozdravom, crux.
No ako poznam tieto zahranicne stanice, tak su schopny aj uspesny serial zrusit..