Aha, to som nepozeral, checknem domahulo92 napísal:predposledny youtube prispevok odo mna checkni
Modern Warfare III
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Modern Warfare III
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
co tu mate vsetci proti mw3 zrazu? ze je to furt na rovnakom engine neznamena ze ta hra nemoze byt dobra..mw a mw 2 boli perfektne hry vramci singelplayeru..okrem kysleinku tu nikto nehral trojku tak sa tu nezhadzujte a nekritizujte nieco co ste nemali v rukach
mate niekto navod ako nastavit najlepsie textury?
ja som teraz skusil tento config - ale neviem.. stale sa mi to zda nic moc .
vyuzitie vRAM v tej prvej misii nejakych 1050MB co by malo znacit ze textury su najvacsie.. ci?
ja som teraz skusil tento config - ale neviem.. stale sa mi to zda nic moc .
vyuzitie vRAM v tej prvej misii nejakych 1050MB co by malo znacit ze textury su najvacsie.. ci?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Prepis iba v povodnom configu seta r_imageQuality na 4 a v hre si nastav vsetko na max. okrem Image quality! Tu nechaj na Native.
Ja som to mal na extra a stale mi prepisovalo config
...preto nechaj na native.
P.S: nevidim ten config co si dal, mam to bloknute.
No je to len moj subjektivny nazor, nechcem aby sa tu zacal flame.
Ja som to mal na extra a stale mi prepisovalo config
...preto nechaj na native.
P.S: nevidim ten config co si dal, mam to bloknute.
Pretoze vela ludi je zaslepenych B3. Osobne sa mi MW3 hra lepsie ako B3 (podobne to bolo aj s MW2 a BC2), aj ked grafika battlefiedu je uplne indeMučo Mačo napísal:...
No je to len moj subjektivny nazor, nechcem aby sa tu zacal flame.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
kyselinka, co to mas za soft co ti ukazuje udaje vlavo hore? msi ab?
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ano je to MSI Afterburner
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Co mam proti MW3?
To, ze COD vychadza kazdy rok. To, ze od vydania COD4MW to ide dole vodou...kazdy rok vyjde este vacsia sracka ako ten predosly. To, ze si niekto dovoli pytat 50 euro za zrecyklovanu asi 4 roky staru hru. To, ze aj tak je to postavene len na vyrazne upravenom quake 3 engine. To, ze od COD4MW tie hry nepriniesli nic nove. To, ze kupovat si COD, to uz nie je kupovat si kvalitnu hru, to je len hlupa tradicia.
Jednoducho som narocnejsi ako nejaky xboxak, co sa vzrusuje nad super grafikou jeho 10 rocnej konzoly a prenho mat ten ovladac v ruke je ako pre chlapa mat v ruke cicky.
Mam CODcka nahraneho fakt dost, takze mozem COD celkom slusne posudit len z toho, ze vidim video a mapy. Single ma moc netrapi, ked budem chciet single si to stiahnem, zahram a zmazem...kupovat si COD kvoli singlu je ciste sialenstvo, ked to clovek prejde za daleko menej nez 10 hodin...su ovela lepsie volby, ked niekto chce singleplayer.
Tazisko COD je pre mna multiplayer...lenze tie nove nemienim hrat (kvoli <>inam ako atomovka, airstrike, helikoptera, claymore a cojaviemco este a 4ku sa neoplati hrat, pretoze tam je uz blba podpora a urcite to bude zacheatovane jak svina). A taktiez napr. MW3 mapy sa mi velmi nepacia, no musel by som tam najskor hrat a az potom by som mohol povedat...mozno by niektore boli v pohode. Vlastne v kazdom COD bola vacsina map dost nepouzitelnych a realne sa hralo len na takych 5-6 mapach.
Ak sa na to pozriem objektivne, tak z toho, co bolo prezentovane, jedine co by ma lakalo na MW3 je, ze by som chcel vediet ako to skonci. Ovela viac by ma lakalo BF3 (aj ked beta bola uplna katastrofa), do coho by som bol ochotny ist, keby som mal aspon 2x vykonnejsi notebook, co ale nemam.
Uprimne dufam, ze Respawn entertainment pride s niecim naozaj poriadnym.
To, ze COD vychadza kazdy rok. To, ze od vydania COD4MW to ide dole vodou...kazdy rok vyjde este vacsia sracka ako ten predosly. To, ze si niekto dovoli pytat 50 euro za zrecyklovanu asi 4 roky staru hru. To, ze aj tak je to postavene len na vyrazne upravenom quake 3 engine. To, ze od COD4MW tie hry nepriniesli nic nove. To, ze kupovat si COD, to uz nie je kupovat si kvalitnu hru, to je len hlupa tradicia.
Jednoducho som narocnejsi ako nejaky xboxak, co sa vzrusuje nad super grafikou jeho 10 rocnej konzoly a prenho mat ten ovladac v ruke je ako pre chlapa mat v ruke cicky.
Mam CODcka nahraneho fakt dost, takze mozem COD celkom slusne posudit len z toho, ze vidim video a mapy. Single ma moc netrapi, ked budem chciet single si to stiahnem, zahram a zmazem...kupovat si COD kvoli singlu je ciste sialenstvo, ked to clovek prejde za daleko menej nez 10 hodin...su ovela lepsie volby, ked niekto chce singleplayer.
Tazisko COD je pre mna multiplayer...lenze tie nove nemienim hrat (kvoli <>inam ako atomovka, airstrike, helikoptera, claymore a cojaviemco este a 4ku sa neoplati hrat, pretoze tam je uz blba podpora a urcite to bude zacheatovane jak svina). A taktiez napr. MW3 mapy sa mi velmi nepacia, no musel by som tam najskor hrat a az potom by som mohol povedat...mozno by niektore boli v pohode. Vlastne v kazdom COD bola vacsina map dost nepouzitelnych a realne sa hralo len na takych 5-6 mapach.
Ak sa na to pozriem objektivne, tak z toho, co bolo prezentovane, jedine co by ma lakalo na MW3 je, ze by som chcel vediet ako to skonci. Ovela viac by ma lakalo BF3 (aj ked beta bola uplna katastrofa), do coho by som bol ochotny ist, keby som mal aspon 2x vykonnejsi notebook, co ale nemam.
Uprimne dufam, ze Respawn entertainment pride s niecim naozaj poriadnym.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ja len dufam, ze sa bude robit AlterIW na dedicovanych servroch, lebo za chvilu sa to nebude dat, koli hackerom, hrat
BTW:
BTW:
M1ch4l napísal:a prenho mat ten ovladac v ruke je ako pre chlapa mat v ruke cicky.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mw2 vysiel pred 2 rokmi presne a mal velmi pozitivne ohlasy..potom dolsia hra a ta uplne znicila meno cod..
Vcera sa mi stala taka vesela vec,na stalker fore som bol oznaceny za COD hraca,kedze som nevedel vyriesit jeden problem,ktory sa nakoniec ukazal, ze je znamy bug v hre
Vcera sa mi stala taka vesela vec,na stalker fore som bol oznaceny za COD hraca,kedze som nevedel vyriesit jeden problem,ktory sa nakoniec ukazal, ze je znamy bug v hre
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
to ako toto fakt?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
neviem na koho reagujes, ale ak na mna, tak co je na tom smiesne?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
to si nevsimaj,to su hormony asi to mas locknute,riesilo sa to stranu dozadu tusim
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
no praveze to nie je locknute. Lebo to chodi aj menej ako 40fps a ten lock sa riesil 45fps... toto je proste to, ze mi to nevyuziva 4 jadro... Skusal som teraz black ops a to ide ovela lepsie ako na dvoj jadre...
Singlac prejdeny, nebolo to zle, ale na singlac mw1 a mw2 to podla mna nemalo.Skoncilo to tak ako kazdy cakal +-...
Proste prislo mi to napinave ako guma na lacnych cinskych trenkach....
Proste prislo mi to napinave ako guma na lacnych cinskych trenkach....