kreslo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: kreslo
za tu cenu mi to musi ozehlit, vyprat, nakupit v obchode a nechcem povedat ze aj vyfajcit, tak radsej poviem ze riady umyt
no vidis to a ze kriza...
no vidis to a ze kriza...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Vsetko co je na tom obrazku WRONG je moj pripad
Stolicka za 879E z umelej latky z netkanej textilie za tu cenu by som mal krasne kreslo z brusenej koze s hojdacim mechanizmom
Stolicka za 879E z umelej latky z netkanej textilie za tu cenu by som mal krasne kreslo z brusenej koze s hojdacim mechanizmom
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Za 1055 euro brat nejaky Spinalis ? To su ludia fakt padnuti na hlavu ? Za to uz mas vymaxovany Herman Miller Aeron, co je Ferrari kancelarskych stoliciek :
http://www.hermanmiller.com/products/se ... hairs.html
A za 60% tej ceny mas Herman Miller Mirra, co je "lacnejsia", trosku osekana varianta .
http://www.hermanmiller.com/products/se ... hairs.html
A za 60% tej ceny mas Herman Miller Mirra, co je "lacnejsia", trosku osekana varianta .
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
mne sa veľmi páčia ako prerábajú sedačky z aút na kreslá...videl som srandy na ebayi, veľmi pekné...napríklad sparco sedadlá..tam jediné, čo sa pokazí je piest a to sa dá v pohode za pár grošov vymeniť
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
no nie odpadol, ale by si nenapisal ani ň, museli by ti zlomit ruky v laktoch aj zapastiach v ramenach odrezat a vtedy by mozno tak slo umiestnit ruky na klavesnicu, inac to nie je moznefaugusztin napísal:Ak by som chcel mat ruky tak ako je to hornom obrazku ako "RIGHT", tak by som asi po 10 minutach odpadol .Odar napísal:
Skuste si dat ruky lakte spolu a po druhe vedla tela pri spravnom drzani tela a sme na obrazku vpravo hore wrong ten nizsi obr a ten je spravny
Tie obrazky kreslil a pisal ten co v zivote nerobil za pc
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Sklamem ta. Na strednej skole som mal povinny strojopis 3 roky a to drzanie ruk je metodicky spravne. Ci sa ti to paci, alebo nie. Samozrejme sa bavime o tom, ked pises 10timi podla normy.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Metodicky mozno, ale fyzicky nemozne ak niekto ma sediet tak ako je to na druhom obrazku. Ruky mozes mat +/- tak iba v pripade ak ich mas daleko pred sebou, pri laktoch vedla tela je to fyzicky nemozne - ked mas lakte od seba 55cm (bezna vzdialenost opierok na stolickach a zaroven aj priblizna vzdialenost laktov ked ich mas takmer uplne pri tele), tak nemozes mat ruky rovno a zaroven ich mat napriamo na klavesnici, kde alfanumericka cast ma typicky 30cm. Tych 20cm musis niecim kompenzovat, but tym, ze mas ruky vysunute daleko dopredu a tych 20cm vykompenzujes od pleca po laket, alebo mas lakte tiez +/- 55cm od seba a potom nemas ruky pod pravym uhlom voci klavesnici. Podstatne je ale podla mna aby si nemal zahnutu ruku pri zapasti, to je najvacsi dovod vzniku RSI.
Spodny obrazok beriem, ten je ok, horny je ale fyzicky nemozny, pokial nie su zena s vyskou do 160cm .
Spodny obrazok beriem, ten je ok, horny je ale fyzicky nemozny, pokial nie su zena s vyskou do 160cm .
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
my myslime to, ze dlane su v poriadku ale mas tym padom predlaktia pod uhlom a na tom obrazku su rovno -co to je nemozne
Ono ja ked pisem 10timi ako tak, tak mam dlane pod miernym uhlom, podla obrazku je to neprirodzene, i ked strojopisne spravne, Ako tak je to spravne len ten obrazok stoji za ..., no tie predlaktia su nakreslene ako ruky ked das lakte spolu a pred seba, co sa neda napisat ani slovo, lebo nepohnes ani prstami
//Presunute. Toto uz naozaj nepatri do nakupnej poradne. - newmi
Ono ja ked pisem 10timi ako tak, tak mam dlane pod miernym uhlom, podla obrazku je to neprirodzene, i ked strojopisne spravne, Ako tak je to spravne len ten obrazok stoji za ..., no tie predlaktia su nakreslene ako ruky ked das lakte spolu a pred seba, co sa neda napisat ani slovo, lebo nepohnes ani prstami
//Presunute. Toto uz naozaj nepatri do nakupnej poradne. - newmi
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
podla mna je obidve dost neprakticke drzat hentak ruky vo vzduchu ved by som mal casom svalovku
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ked som toto cital, tak ma napadlo http://www.needforseat.de/ , mozes si k tomu dokupit aj kolieska/elektrony a podobne somarinyfaugusztin napísal:...co je Ferrari kancelarskych stoliciek...
inak teda som na ne cital dost dobre referencie...
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ano, tu M$ v praci pouzivam. Pre pisanie 10timi je super. Opacne - kto nepise 10timi, tak pre neho je to trapenie a nepochopitelne, ako ju mozem pouzivat