Diskusia : Prehlad cien
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Po dlhsom case som usudil, ze by bolo dobre vyhodit z prehladu procesory pre socket 754, nakolko tam figuruju uz len dva kusy. Nove sa samozrejme uz nevyrabaju. S nimi by bolo dobre ukoncit aj zakladne dosky pre socket 754.
Kto ma namietky alebo pripomienky, nech sa ozve.
Vyradenie bude v 14. alebo 15. tyzdni.
Kto ma namietky alebo pripomienky, nech sa ozve.
Vyradenie bude v 14. alebo 15. tyzdni.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
No Ano gratulujem ze sa ti to podarilo vybavit...oni su v pohode tak som to aj ocakaval.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- MaxMan
- Redaktor
Narodeniny
Tak je to tu. Prehlad cien oslavuje svoje 2. narodeniny. V tomto duchu sa nesie aj tohtotyzdnovy prehlad. Preto oslavujme
- MaxMan
- Redaktor
Nakolko z cennikov vo velkom vypadavaju zakladne dosky a jednojadrove CPU, rozhodol som sa zalozit anketu, kde sa Vas pytam, ci vyradit z prehladu cien jednojadrove zostavy.
V pripade, ze hlasovanie vyjde v prospech zachovania, budem udrziavat tieto zostavy pokym nevypadnu vsetky pouzitelne komponenty.
Preto prosim kazdeho, nech zahlasuje.
Dakujem
V pripade, ze hlasovanie vyjde v prospech zachovania, budem udrziavat tieto zostavy pokym nevypadnu vsetky pouzitelne komponenty.
Preto prosim kazdeho, nech zahlasuje.
Dakujem
- MaxMan
- Redaktor
Novy prehlad
V novom roku som trochu zmenil prehlad cien. Zmien sa dockalo logo, pribudol kurz eura a pomer EUR/USD. Mensie zmeny nastali v spojeni tabuliek dokopy.
Tymto by som Vas chcel poziadat o komentare k terajsiemu prehladu cien. Vylepsenia, napady, zmeny...
Za kazdy navrh dakujem
Tymto by som Vas chcel poziadat o komentare k terajsiemu prehladu cien. Vylepsenia, napady, zmeny...
Za kazdy navrh dakujem
- MaxMan
- Redaktor
Davam do diskusie:
Bola poziadavka na zmenu referencnych zostav v prehlade cien.
Od Vas citatelov chcem, aby ste sem napisali svoje navrhy na podobu zostav zalozenych na platforme AMD a INTEL.
Ja mam nejaku predstavu, ale chcem, aby ste sa vyjadrili aj vy a z navrhov spravim finalne dve zostavy.
Poziadavky:
- dvojjadrove CPU
- len jedna VGA (ziadne SLI/CF)
- bezne komponenty - z prehladu cien a ziadne naj OC a podobne (zostavy su pre bezneho uzivatela)
Ak chcete aj dve zostavy na OC s najnovsimi mega super vykonmi a aj mega cenami, dajte vediet v prispevku.
Za kazdy napad vopred Dakujem.
Bola poziadavka na zmenu referencnych zostav v prehlade cien.
Od Vas citatelov chcem, aby ste sem napisali svoje navrhy na podobu zostav zalozenych na platforme AMD a INTEL.
Ja mam nejaku predstavu, ale chcem, aby ste sa vyjadrili aj vy a z navrhov spravim finalne dve zostavy.
Poziadavky:
- dvojjadrove CPU
- len jedna VGA (ziadne SLI/CF)
- bezne komponenty - z prehladu cien a ziadne naj OC a podobne (zostavy su pre bezneho uzivatela)
Ak chcete aj dve zostavy na OC s najnovsimi mega super vykonmi a aj mega cenami, dajte vediet v prispevku.
Za kazdy napad vopred Dakujem.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00