dovolim si nesuhlasit.aby som to uviedol na spravnu mieru,ked pisem 6600,mam na mysli len GT, takze sory za nedorozumenie.
rozdiel par FPS mas pri Doom3, ktory ma brutalne optimalizovany engine, ale skus si pozriet rozdiely FPS napr. pri Far Cry... 8O
50-80 FPS vytiahnes tak na Ultre, aj 6800 je rada,ked sa pri vysssich rozliseniach drzi cez 30-35. a velmi nizsie by sme uz ist nechceli, ze...
iste, ani ja s 19 monitorom nehram 16x12, ale len 12x10,no ked mam novy komp, xcem aspon vediet, ze par mesiacov nemusim vypinat detaily.
co sa tyka cenoveho rozdielu - ked preratas ceske koruny, z ktorych tak entuziasticky vychadzas, na slovenske, prihodis DPH a potom porovnas vykony, zistis, ze cena 6600GT a 6800 je presne odstupnovana na zaklade vykonu, dokonca mozno 6800 vychadza este o nieco lacnejsie.
o par prispevkov nizsie niekto pisal, ze 6600GT sa blizi k 3000 bodom v 3D mark2k5. Ked smejdna 6800 da hravo cez 3600, je to o patinu vyssi vykon. ked to preratas, sadne to aj s tymi cenami.
aby sme si rozumeli, drzim sa toho, co som povedal, 6600 /GT

/ je dobra karta a OPLATI sa ju kupit. To vsak neznamena, ze ked ma clovek o 1,5k viac, neoplati sa dohodit za 6800. howgh
p.s. neviete, kde nastavim, aby mi to zas zobrazovalo avatara ? asi som to omylom vypol

dik