aku mate datovu mesacnu spotrebu ?
Re: aku mate datovu mesacnu spotrebu ?
orange ma teraz za 2e (700MB) + 5 Eur na telefonovanie (cca 40min) cez eshop (bez viazanosti a bez telefonu).
Ale banda smrdlava, zrušil akože poplatok za prenos čísla(10e), ale zato je tam aktivačný poplatok 11e.
Ale banda smrdlava, zrušil akože poplatok za prenos čísla(10e), ale zato je tam aktivačný poplatok 11e.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ten aktivacny poplatok mali vzdy. To je poplatok za SIM kartu.
hmm, tak som nič nenapísal..
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
KUP SI PRIMU ZA 5E S 10E KREDITOM, prejdi na pausal a mas to zadarmo a 10e sa prenesie do pausalu..
ale neodporucam..
naj riesenie:
treba si kupit o2 kartu, prejst s nou na ten pausal v orangei za 7e, dostanes 150e zlavu a budes platit len 2e mesacne (miesto 7eur)
ale neodporucam..
naj riesenie:
treba si kupit o2 kartu, prejst s nou na ten pausal v orangei za 7e, dostanes 150e zlavu a budes platit len 2e mesacne (miesto 7eur)
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
faugusztin napísal:Bohuzial aktualna situacia je z tohto pohladu strasne smutna. Ja si pochvalujem ze som si pred rokom este stihol aktivovat Podla seba 1 bez telefonu, tj mam 50 minut + 2GB za 9.99e. V aktualnej ponuke asi jedine tak Easy Pecka s balikom Surf 1000 v 4G sieti - tj 1GB dat za 5.99 euro/30 dni. Orange je uplne mimo, no a O2 radsej nekomentujem.
cez retencne sa niekomu kto ma v telekome existujuci pausal bez problemov podari aktivovat podla seba 1 s 50% zlavou za 5€ napr.
musi to byt ale existujuci zakaznik. ja mam PS7 za 20eur, a prednedavnom som riesil PS5 za 15e - a nebol problem.
alke cez retencne - najprev ziadosrt o odchod ku konkurencii, a po telefonate z retencneho stazovanie sa, ze znamy ma podla seba za polovicu a je v telekome kratsie nez ja (nahodenie spravnej temy aby sa vedelo co ma donuti ostat..)
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
Ako u mna je to +/- jedno, ani tych 50 minut a 2GB zdaleka nevyuzijem, a kvoli 5 euram sa s nimi hadat na retencnom nebudem . Aj tak najviac platim za SMS listkom.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
ale tie podľa seba paušály už neexistujú nie?
-
- Moderátor
Vsak preto som aj pisal ze situacia je strasne smutna, a ze v aktualnej ponuke je konkurencieschopne akurat tak Easy s tym Surf 1000 balikom.
Ja osobne mam spotrebu okolo 500MB/mesiac, takze pre mna pohoda.
Ja osobne mam spotrebu okolo 500MB/mesiac, takze pre mna pohoda.
podla seba su, ale len na retencnom ti ich vedia ponuknut ako bolo spominane. Ja som dostal neobmedzeny internet (2GB) a 50 minut za 5EUR s DPH.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Akurat riesim, zeby som si zriadil nejaky pausal, hlavne mi ide o internet. Viete mi poradit nieco ?
Moje poziadavky :
1) najviac budem online na FB + nejake stranky ako jpm a pod.
2) moj problem je, ze som v CR, tym padom mi pripada do uvahy len O2, alebo uz zrusili roaming v ramci CR aj ostatni ?
Cena cim menej, tym lepsie, staci aj 1gb data a potom spomalenie. Doteraz som to riesil mobil.cz, tam je 200mb fup + spomalenie.
Takze moja datova spotreba bez wifi je cca 300mb, s Wifi par giga ( aktualizacie + nejake appky, stream, skusal som aj torrenty )
Moje poziadavky :
1) najviac budem online na FB + nejake stranky ako jpm a pod.
2) moj problem je, ze som v CR, tym padom mi pripada do uvahy len O2, alebo uz zrusili roaming v ramci CR aj ostatni ?
Cena cim menej, tym lepsie, staci aj 1gb data a potom spomalenie. Doteraz som to riesil mobil.cz, tam je 200mb fup + spomalenie.
Takze moja datova spotreba bez wifi je cca 300mb, s Wifi par giga ( aktualizacie + nejake appky, stream, skusal som aj torrenty )