nVidia G-SYNC
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: nVidia G-SYNC
ja už som to dlho v biosoch nevidel, alebo je to dobre zašité
btw čo sa toho HPET týka tak ak je vypnuté skús zapnúť ak zapnuté tak naopak
u mňa zapnuté HPET spôsobuje v podstate 1/3 rýchlosti na NVME SSD + stutering ako hovado vo win
ale cez ten prípkaz to ide ok
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Takže, G-Sync compatible? Tak na to by som sa teda pozrel...
Chalani, ktorí máte kombináciu Nvidia (začína to Pascalom, či?) a FS moňas, podarilo sa vám rozbehať G-S?
Oficiálny zoznam zatiaľ ešte nie je dlhý ale testovanie spravilo aj Rtings, objavili sa správy aj o MSI moňasoch
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/pr ... ors/specs/
https://www.rtings.com/monitor/tests/mo ... compatible
https://www.guru3d.com/news-story/msi-m ... tibkl.html .
Oficiálny zoznam zatiaľ ešte nie je dlhý ale testovanie spravilo aj Rtings, objavili sa správy aj o MSI moňasoch
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/pr ... ors/specs/
https://www.rtings.com/monitor/tests/mo ... compatible
https://www.guru3d.com/news-story/msi-m ... tibkl.html .
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: Takže, G-Sync compatible? Tak na to by som sa teda pozrel...
Kombinácia LG 34UC88 + GTX1080Ti funguje bez problémov.
Žiadny tearing, žiadne artefakty ani stuttering v rámci FS rozsahu (55-75 Hz), frameskipping test tiež bez vád.
Pre korektné fungovanie ale nutnosť hĺbkovej očisty driverov cez DDU.
btw. nemáš to v zlej sekcii?
Žiadny tearing, žiadne artefakty ani stuttering v rámci FS rozsahu (55-75 Hz), frameskipping test tiež bez vád.
Pre korektné fungovanie ale nutnosť hĺbkovej očisty driverov cez DDU.
btw. nemáš to v zlej sekcii?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Jo, až teraz pozerám, už som sa reportol, dúfam, že nám to presunú.
Bez DDU sa to ako správalo?
Bez DDU sa to ako správalo?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
viewtopic.php?f=42&t=121936
Freesync/VRR Compatibility with Nvidia Megalist
mam gtx1060 6GB + AOC Q3279VWFD8 a po par updatoch driver-ov mi to uz funguje vsade ok
Freesync/VRR Compatibility with Nvidia Megalist
mam gtx1060 6GB + AOC Q3279VWFD8 a po par updatoch driver-ov mi to uz funguje vsade ok
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Bez DDU síce tearing nebol, ale 75 Hz režim nefungoval korektne, čiže to vynechávalo framy, jak na ploche, tak v hre. Celkovo čo som načítal, tak nie je zlý nápad na každom FS moňasi s GeForce to najprv očistiť cez DDU, máš istotu, že ak čokoľvek potom zblbne, tak to nie je bordelom v ovládačoch.
Najlepšie je na tom ASUS .... ostatne moc nebrať.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Mam Samsung C32HG70 a gayVidiu 1080. Na monitor vyslo kopec updatov firmwaru (Samsung sa realne stara) a monitor podporuje FreeSync/GaySync range 24-144Hz (pricom v ten spodny rozsah tusim 24-48Hz sa framy zdvojnasobuju ci ako to).
Funguje to v pohode zatial na vsetkych hrach, co som skusal (jedine asi Company of Heroes 2 ma problem s obcasnym poblikavanim obrazu).
Po odskusani musim povedat, ze adaptive sync vo vseobecnosti je super vec - realne to velmi pomaha k vnimanej plynulosti obrazu. Odstrani to take to zdvojovanie hran pri pohybe a ostane "len" mazanie samotnym LCD panelom.
Funguje to v pohode zatial na vsetkych hrach, co som skusal (jedine asi Company of Heroes 2 ma problem s obcasnym poblikavanim obrazu).
Po odskusani musim povedat, ze adaptive sync vo vseobecnosti je super vec - realne to velmi pomaha k vnimanej plynulosti obrazu. Odstrani to take to zdvojovanie hran pri pohybe a ostane "len" mazanie samotnym LCD panelom.
Benq EX3203R gsync funguje bez problemov
Pc: Ryzen 5 7600 + Noctua U12A, Gigabyte B650M GAMING X AX, Kingston FURY 32 GB KIT DDR5 6 000 MHz CL32 Renegade, Nvidia RTX 4080 Super FE, SSD Samsung 960 EVO 1TB, Inter-Tech IM-1 Pocket + Asus LOKI 1000W + Gigabyte M28U, Win 11, CZC Trickstster, Keychron Q1Pro, FiiO E07K Andes + BOSE QC35 / Shure SRH 840 / Philips Fidelio X2HR / Sennheiser IE 80 + Qnap 251 - 8G
Gsync skusenosti
Ahojte
Planujem akurat build PCčka s 1080ti kedže bazarove idu dnes za super ceny, zvažujem ale aj kupu poriadneho monitora s gsync podporou, všade čitam same chvaly na to ale zaujimaju ma vase realne skusenosti ak niekto taky monitor ma. Je to celkom palka za to, najlacnejsi 27" som nasiel Dell S2716gd okolo 450eur tak chcem od vas počuť že je to ozaj perfektny bomba šupa rozdiel oproti klasickemu monitoru a oplati sa to
Diky
Planujem akurat build PCčka s 1080ti kedže bazarove idu dnes za super ceny, zvažujem ale aj kupu poriadneho monitora s gsync podporou, všade čitam same chvaly na to ale zaujimaju ma vase realne skusenosti ak niekto taky monitor ma. Je to celkom palka za to, najlacnejsi 27" som nasiel Dell S2716gd okolo 450eur tak chcem od vas počuť že je to ozaj perfektny bomba šupa rozdiel oproti klasickemu monitoru a oplati sa to
Diky
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Gsync skusenosti
ak to funguje je to paráda
ale dneska netreba podporu GSYNCU stačí aj freesync
ale dneska netreba podporu GSYNCU stačí aj freesync