kupa grafiky
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: kupa grafiky
počkať GTA IV ? pozor, ak on chce to GTA IV módovať - teda ENB, textúry a podobné veci, tak to mu nebude stačiť ani zďaleka
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
ak som dobre čítal ak GTA4 "chce" 4 jadro tak to pôjde ale bude to bieda. athlon x3 x4, phenom x4 by tomu nesmierne pomohol. ale rozpočet no... nedá sa svietiť.
Spoiler: ukázať
Nakonec ide všetko nové, bude to ok?
AMD Athlon II DualCore X2 280 3.6GHz, 2MB, socket AM3, 65W, BOX
Poradte ktory cpu a mb ..ram je v pohode?
AMD Athlon II DualCore X2 280 3.6GHz, 2MB, socket AM3, 65W, BOX
Poradte ktory cpu a mb ..ram je v pohode?
Naposledy upravil/-a Jaankoo v Po 04. Nov, 2013, 14:56, upravené celkom 2 krát.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
gigašit nelinkuj a aj, tak nejako takto cez takúto formulku
doska
[ url=http://www.jankohrasko.com/12364]text, ktorý sa zobrazí[/url]
(bez tej medzedy na začiatku zátvorky)
text, ktorý sa zobrazí
doska
[ url=http://www.jankohrasko.com/12364]text, ktorý sa zobrazí[/url]
(bez tej medzedy na začiatku zátvorky)
text, ktorý sa zobrazí
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
6 ročný chlapec bude modovať GTA, zasa hviezdiš loleq. Nehovoriac o tom, že to pôjde tak na low aj bez modov.
Máš obmedzený rozpočet, prečo vyhadzovať peniaze na nové veci ? Postačí ti nová doska, RAM sa kazia minimálne a CPU takmer vôbec. Počkal by som si, kým nenarazíš na dobré CPU za rozumné peniaze v bazári. Už ma to nebaví písať ti to isté dookola.
Máš obmedzený rozpočet, prečo vyhadzovať peniaze na nové veci ? Postačí ti nová doska, RAM sa kazia minimálne a CPU takmer vôbec. Počkal by som si, kým nenarazíš na dobré CPU za rozumné peniaze v bazári. Už ma to nebaví písať ti to isté dookola.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
keď si spomeniem, čo aj som v 5 už robil s počítačom (samé lumpárny) a videl, že dnešné deti dokážu toho oveľa viac ako my v ich veku, tak by ma neprekvapilo, keby aj 6 ročný chlapec vedel stiahnúť rarko, rozbaliť a nakopírovať do zložky s hrou a koniec
ale stále si sa výkonom nikam nepohol. stale sme pri relativne slabom 2 jadre.
rad by som tam videl aspon taketo nieco. aj ten zdroj by to este mohol vydrzat.
http://pc.bazos.sk/inzerat/30869371/PRE ... DITION.php ešte ho skús stiahnuť dole s cenou
rad by som tam videl aspon taketo nieco. aj ten zdroj by to este mohol vydrzat.
http://pc.bazos.sk/inzerat/30869371/PRE ... DITION.php ešte ho skús stiahnuť dole s cenou
Naposledy upravil/-a Zubesuch v Po 04. Nov, 2013, 14:01, upravené celkom 1 krát.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Už si tu mal x linkov, tak čo ešte chceš ? Vysoľ za dvojjadro z obchodu 40 eur, keď za 50 máš štvorjadro v bazári... Hádzať hrach na stenu, načo si si prišiel nechať radiť, keď si robíš aj tak podľa seba ?
Ten Phenom je za tú cenu oničom. Pridá 5 eur a má štvorjadro. Ak chceš najlepší pomer cena/výkon, kúp tú dosku, na ktorú som ti poslal link, alebo si kúp tú MSI, ak chceš silou mocou ušetriť, RAM z bazáru a CPU tiež, podľa toho, na čo narazíš. Ak chceš kupovať nové veci, založ si novú tému, nájde sa viac ľudí, čo ti poradí, nikomu sa už nechce číťať 5 stranový bordel s nesúvisiacim názvom témy a 25 krát zeditovanými príspevkami. Týmto končím, zvyšok je na tebe, či sa zasa rozhodneš podľa seba.
Ten Phenom je za tú cenu oničom. Pridá 5 eur a má štvorjadro. Ak chceš najlepší pomer cena/výkon, kúp tú dosku, na ktorú som ti poslal link, alebo si kúp tú MSI, ak chceš silou mocou ušetriť, RAM z bazáru a CPU tiež, podľa toho, na čo narazíš. Ak chceš kupovať nové veci, založ si novú tému, nájde sa viac ľudí, čo ti poradí, nikomu sa už nechce číťať 5 stranový bordel s nesúvisiacim názvom témy a 25 krát zeditovanými príspevkami. Týmto končím, zvyšok je na tebe, či sa zasa rozhodneš podľa seba.
jasne ze je onicom... za 45 je to nepredajne. ale skusit napisat cenovu ponuku moze, prinajhorsom mu ani neodpise.
pred vianocami sa to rozbehne. vela ludi bude chciet upradovat z phenomov x4. ak to neponahla mozno na nieco lepsie natrafi.
pred vianocami sa to rozbehne. vela ludi bude chciet upradovat z phenomov x4. ak to neponahla mozno na nieco lepsie natrafi.
Naposledy upravil/-a Zubesuch v Po 04. Nov, 2013, 14:16, upravené celkom 1 krát.
A tento chlapi http://pc.bazos.sk/inzerat/30928246/AMD ... 4-9850.php
- dendroid
- Sponzor fóra gold
A ešte gigastoru by som sa vyhol oblúkom, ceny síce majú najnižšie na trhu, no na záruku môžeš defakto zabudnúť. Nejaké peniaze by si mohol ušetriť aj na svojom honorári , nehnevaj sa na mňa, ale pýtať 20 eur od rodiny za toto...Ja to robím zadarmo kamarátom, dokonca aj známym niekedy...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
...radšej nech upečú nejaký koláčik za odmenu