NFS: CARBON
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Hru som stiahol a poviem vam mne sa osobne velmi paci. Ale HW naroky su podstatne vyssie ako pri MW ale od vydania MW uz presiel rok takze nic ineho sa cakat nedalo. Mi nedalo a som vo Frapse urobil video.
Video:
Video:
Kód: Vybrať všetko
http://www.djkakadu.ic.cz/ine subory/carbon.avi
djk@k@du ! oNLy All
- EightBall
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
No z toho DEMA som dost sklamany...cakal som ze to budee lepsie.Grafika my pripada stale rovnaka ale HW naroky su neprimerane vysoko.A vsetky tie odlesky uz si pripadam jak na kolotococh...dost to s nimi prehnali...
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H
- barco
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
no ta grafika z toho videa sa mi absolutne nepaci - vyzera to este horsie ako Underground 2... inak na akych detailoch si to hral???djkakadu napísal:Hru som stiahol a poviem vam mne sa osobne velmi paci. Ale HW naroky su podstatne vyssie ako pri MW ale od vydania MW uz presiel rok takze nic ineho sa cakat nedalo. Mi nedalo a som vo Frapse urobil video.
Video:Kód: Vybrať všetko
http://www.djkakadu.ic.cz/ine subory/carbon.avi
- barco
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Takze demo prejdene - je to KOLOSALNA blbost...
fyzika auta je veelmi zla - strasne prudko zataca, do zataciek ani netreba przdit - proste plny plyn celu trat...
grafika - je velmi narocna, na mojom kompe to musim mat na 1024x768 a medium detaily. motion blur je zle zvladnuty - strasne narocny, a ani nevyzera dobre. a tie odlesky - nieco hnusne - ked niekto nadaval na UNderground 2, ze sa leskne jak psie gule, tak toto radsej nech nehra...
Moje hodnotenie - 55%
EDIT - to demo reprezentuje uz plnu hru, lebo uz je hotova, a demo bolo robene len dodatocne. S tym tunningom suhlasim, ten je dobry, ale to je asi jedine dobre na hre...
Teraz som si dal drift - OTRAS - to auto sa chova uplne jak na lade - strasne smykuje, a drift je potom este 1000x horsi ako v undergrounde 2.
fyzika auta je veelmi zla - strasne prudko zataca, do zataciek ani netreba przdit - proste plny plyn celu trat...
grafika - je velmi narocna, na mojom kompe to musim mat na 1024x768 a medium detaily. motion blur je zle zvladnuty - strasne narocny, a ani nevyzera dobre. a tie odlesky - nieco hnusne - ked niekto nadaval na UNderground 2, ze sa leskne jak psie gule, tak toto radsej nech nehra...
Moje hodnotenie - 55%
EDIT - to demo reprezentuje uz plnu hru, lebo uz je hotova, a demo bolo robene len dodatocne. S tym tunningom suhlasim, ten je dobry, ale to je asi jedine dobre na hre...
Teraz som si dal drift - OTRAS - to auto sa chova uplne jak na lade - strasne smykuje, a drift je potom este 1000x horsi ako v undergrounde 2.
Naposledy upravil/-a barco v So 28. Okt, 2006, 12:29, upravené celkom 1 krát.
- EightBall
- Používateľ
No podla mna sa z DEMA da povedat vela hlavne ked je z hotovej hry...na mojej zostave my neseka OBLIVION na plnych ale CARBON 19fps.Ked budu all zavody stylom plyn na podlahe a toocim do zakruty tak to bude o HOWNE.A to este nehovorim o tych sialenych odleskoch...ale na tie by som este bol ochotny si zvyknut keby bol zbytok ako tak HRATELNY.A co sa tyka TUNINGU tak NFS Porsche je staaale neprokonanedjkakadu napísal:Underground 2 bol oproti tomuto super. Ale mne sa to lubi hlavne to tuningovanie a videa dej a tak. Z dema sa vela povedat neda .
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H
NFS porsche bola uplne ina koncepcia hry ako tieto
Feeling auta bol realny a celkovo ovladanie auta malo aspon nieco spolocne s realitou... to sa o dalsich NFS hovorit neda..
IMHO Carbon je uplny prepadak :roll:
Feeling auta bol realny a celkovo ovladanie auta malo aspon nieco spolocne s realitou... to sa o dalsich NFS hovorit neda..
IMHO Carbon je uplny prepadak :roll:
Spoiler: ukázať
- EightBall
- Používateľ
Ale mozno je to dobre ze je ten CARBON na prd...Snaaad sa nebude az tak moc predavat a EA zisti ze nemoze robit NFS jak datadisky do SIMSOv.Akoze UNDERGROUNd (povodny) sa my este lubil ale uz jak vysla ta dvojka tak staale dokola to iste (ked neratam Fizlov ale to je na new hru malo).