nVidia GeForce GTX 1080 (recenzie, informácie...)
Re: nVidia GeForce GTX 1080 (recenzie, informácie...)
Gigabyte tuším zatiaľ ešte neplombuje, ale zasa väčšina ich kariet je grc, občas sa nejaká výnimka u nich najde.
Spoiler: ukázať
eSsay napísal:15 stupňov?? Zas nepreháňaj
A plomba (nálepka) ide dole bez problémov. Použiješ riedidlo, technický benzín (odmasťovač), ... alebo chytíš skrutku do kombinačiek a dáš pod plameň, nálepka zhorí proste milión spôsobov.
Mával som 55 stupňov teraz má Max 40 neviem prečo by som mal preháňať. Nálepka zhorí to je akože odstránenie bez poškodenia?
- eSsay
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Jak môže pasta dať dole 15 stupňov. Veď to ani delid na CPU niekedy nedá. Ale keď sa podarilo, tak ENJOY !
Nepoškodíš skrutku nálepka zhorí a tým zahladíš stopy
Nepoškodíš skrutku nálepka zhorí a tým zahladíš stopy
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
Zle som to napísal sorry, mne prišiel aj slabšie utiahnutý blok hlavne tam okolo čipu tie štyri skrutky ja ich zaťahujem troška viac tak sám som bol prekvapený ale pri mojom chladeni mi to stále vratalo hlavou prečo mám také vysoké teploty skúsil som vyšlo ale pasta bola ozaj blato tvrdá ako kameň zle sa to čistilo no nič moc pastu asi dodáva už MSI a nie EK.
Tie pasty su uplny odpad. Vacsinou je jej tam 5g roztlacene tak, ze este vsetky piny dookola su zaizolovane. Thermalpady su dalsia kategoria. Tyzden pocitania na karte (full load) a z padov sa stanu sprachnivete pripecene podlozky, ktore sa nedaju odtrhnut iba roztrhat (gigabyte) alebo sa roztecu a su uplne mastne (evga).
Inac fakt sa pytate ako odtrhnut papierovu nalepku zo skrutky?
Inac fakt sa pytate ako odtrhnut papierovu nalepku zo skrutky?
No co, dat dole chladic je prva podmienka karty u mna a fakt sa mi nechce potom babrat pri predaji alebo RMA ak poskodim nalepku alebo vyrabat novu a pod. Sice GABO ponuka montaz bloku + odmontovanie nalepky pri kupe karty unho tak mozno pri dalsej karte to uz kupim poskladane nech sa nemusim babrat. Hlavne ked nalepku uz nema iba snad gigabyte a evge to sice nevadi ak prerezes tu na backplate, ale ktovie. Msi to tiez niekedy nevadilo.loleqboleq napísal:To bolo dosť kruté, už ti stačí len bič!
.
podla mna to zacalo s mining aferou, lebo aj tam sa casto menili chladice atd.. skratka vysoka RMA.... podla toho co som pocul vraj chodili fyzicky poskodene karty, lenze i tak to boli naklady na prepravu atd. a nie male... ale my priamo servis nerobime... GPU atd. si myslim ani v 999% neopravuju, takze vacsinu nakladov znasa obchod (ktory potom ma v dalsich fakturach odpocitane naklady)...loleqboleq napísal:To bolo dosť kruté, už ti stačí len bič!stiv napísal:Dobre vediet. Aspon viem aku kartu si nikdy nekupim ani neodporucim.
Cage, už pomaly každá karta má plombu, každopádne naviažem ešte na to, čo si písal najprv,takže kvôli tomu, že boli aj HW poškodené teraz si dovolíte všetko odmietať? Dúfam, že som to len zle pochopil.no tak, že RMA neakceptujeme.... kvôli tomu, že prišlo veľa kariet aj s HW poruchou (kde aký kondík odlomený atď.)
Ak nie, tak mi daj len jednu info a to, že pre ktoré predstavenstvo MSI robíš, aby sa potom s tou obnožou nič neriešilo.
Skratka alza a pod. to asi riesit nebude, ale 100% to neviem. pri mrtvej GPU je skratka SWAP
rad by som v TOP manazmente xD .. mam na starosti media, PR atd.loleqboleq napísal:stiv napísal: Ak nie, tak mi daj len jednu info a to, že pre ktoré predstavenstvo MSI robíš, aby sa potom s tou obnožou nič neriešilo.
Myslim si, ze mame dost prozakaznicky pristup a viditelne fyzicke poskodenia sa casto akceptuje, to je asi aj tak s tou srubkou...
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
plomba je dole nepoškodená a odložená ,skučal som všetko ale nešlo to až nakoniec (čo som mal spraviť ako prvé) povolila teda odpadla sama
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Jj, znovu jeden z ďalších "tých lepších" čiernych piatkov na Alze.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Vysvetli mi niekto prečo MSI ku SeaHawku EK pribaluje jednu malú striekačku pasty keď sa tá karta akože nemoze otvárať kvôli blombe? A MSI to berie podľa človeka pracujúceho u MSI ako porušenie záruky.
- DesRe
- Používateľ
s pastou máš počkať na skončenie záruky ,podla človeka u MSI ak to spravíš šikovne záruka nekonči ,ja mám plombu nalepenú v krabici na CDčku
Dakujem za upozornenie, objednanestiv napísal: ↑Po 28. Aug, 2017, 21:58 V pohode cena + destiny
121 kusov ostava: https://www.alza.sk/msi-geforce-gtx-108 ... 003286.htm
- DesRe
- Používateľ
to nie je a nebude o šťastí ,čo si spravil tej plombe lobotómiu?
Nešlo to tak pekne ako každý opisoval dal som tomu šancu kliestikmi aj pinzetou ale moja držala dáko silno tak som tam zapichol potom šrobovák.