Ja som dost strielal s ASfaltom ked som dosiahol 45-ku a odvtedy bol tusim aj patch, no nepamatam, ci menili dmg, rcl alebo nieco podobne na nom, no mne sa s nim do 10 metrov strielalo velmi dobre, az mi to prislo OP, kedze je to po Famaske a AEK 3. najrychlejsie zabijajuca zbran, len ako hovoris, tak na dialku to dost sucks-uje. M1911 je urcite v pomere k M9 a 443 realnejsia, kde v BC2 mi prisla skoro ako REX

. Ona je v realite urcite prirovnatelnejsia k M9 ako k REX-ovi. Ja mam napr. koltika rad, iked posledne spamujem so 44. a jedine za recona a na zapasoch s G18. Colt mi dokonca pride silnejsi ako M9 ale nezda sa mi zeby bol pomaly. Ma ale len 8 nabojov, a preto ho dali do gun clubu, kedze je viac-menej o skille. USAS znamena v preklade U Suck At Shooting

. S bugshotom a podnbnymi to este rozdychavam, ale akonahle si nato da frag, tak to ma ako Cornershot pre zasahovku, kedze s tym hitujes aj za rohom. Preto hladam ''no RPG, M320, USAS'' servre a + nenavidim Seinu, vdaka nadhernym spawnom na priamo tvojej hlave... takze tak