Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Daval som si pardenne pauzy od toho ze snad sa zas namotam ale je to tusim len cim dalej horsie ked si to obcas pustim
Fear presne jak si pisal, treba mat normal kotuc... nacom sa mozes aspon vyzurit
//
treba dodat ze riadne doku***li AS Val a 1911ku
Fear presne jak si pisal, treba mat normal kotuc... nacom sa mozes aspon vyzurit
//
treba dodat ze riadne doku***li AS Val a 1911ku
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Co je na nich zle? Doebali v prvom rade celu hru a v druhom USAS
1911ka je proti tej v bc2 uplne o nicom. Sa mi zda ze hrozne pomaly striela. Prodleva medzi kazdym vystrelom myslim.
Podla teda preco USAS.
1911ka je proti tej v bc2 uplne o nicom. Sa mi zda ze hrozne pomaly striela. Prodleva medzi kazdym vystrelom myslim.
Podla teda preco USAS.
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Ja som dost strielal s ASfaltom ked som dosiahol 45-ku a odvtedy bol tusim aj patch, no nepamatam, ci menili dmg, rcl alebo nieco podobne na nom, no mne sa s nim do 10 metrov strielalo velmi dobre, az mi to prislo OP, kedze je to po Famaske a AEK 3. najrychlejsie zabijajuca zbran, len ako hovoris, tak na dialku to dost sucks-uje. M1911 je urcite v pomere k M9 a 443 realnejsia, kde v BC2 mi prisla skoro ako REX . Ona je v realite urcite prirovnatelnejsia k M9 ako k REX-ovi. Ja mam napr. koltika rad, iked posledne spamujem so 44. a jedine za recona a na zapasoch s G18. Colt mi dokonca pride silnejsi ako M9 ale nezda sa mi zeby bol pomaly. Ma ale len 8 nabojov, a preto ho dali do gun clubu, kedze je viac-menej o skille. USAS znamena v preklade U Suck At Shooting . S bugshotom a podnbnymi to este rozdychavam, ale akonahle si nato da frag, tak to ma ako Cornershot pre zasahovku, kedze s tym hitujes aj za rohom. Preto hladam ''no RPG, M320, USAS'' servre a + nenavidim Seinu, vdaka nadhernym spawnom na priamo tvojej hlave... takze tak
4x som umreeeel
- Pixel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Rozchodim tuto gamesu na ultra s pc-ckom z podpisu v rozliseni 1680x1050 ???
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
medzi ultra a high neni nejaky extra rozdiel, na high to das urcite + 2xMSAA, pri mp je kazde fps dobre takze vyskusas a najdes optimum pre tvoju masinu
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
Počujte ludia dnes mi to zase nejak začalo blbnut, neviem sa pripojit do hry...
Zapol som dnes hru, normalne som začal hrať a po 5 min ma vyhodil Punkbuster klasika for 0 minutes.... Tak skušam znova a znova a nič... Tak som zaktualizoval Punkbuster a preinšatloval Origin, ale nepomáha... Mna už tu z toho raz jebne
Teraz sa už do hry prakticky nedostanem vobec, stale si nejaku prijebanú hlášku vymyslí punkbuster.
Zapol som dnes hru, normalne som začal hrať a po 5 min ma vyhodil Punkbuster klasika for 0 minutes.... Tak skušam znova a znova a nič... Tak som zaktualizoval Punkbuster a preinšatloval Origin, ale nepomáha... Mna už tu z toho raz jebne
Teraz sa už do hry prakticky nedostanem vobec, stale si nejaku prijebanú hlášku vymyslí punkbuster.
Spoiler: ukázať
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
no tak to ma mas vesele, ja nemam prakticky problem s hrou, ako stane sa ze sem tam mi to da pri pripajani nejaku hlasku ale na dalsi pokus bez problemov cize neviem kde moze pramenit tvoj problem, ako hovorim u mna uplne v pohode, ale v tomto je to jedinecne a u kazdeho je to inac
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
Ale jasne aj ja už som to mal v pohode, sem tam sa stalo že ma vyhodilo, ale teraz sa vobec nedostanem do hry. Je sice utorok a zvykne byt udržba serverov, ale to býva rano, resp. doobeda nie? A zrejme by to nešlo nikomu, či...????
Naposledy upravil/-a pepo30 v Ut 24. Jan, 2012, 16:47, upravené celkom 1 krát.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
NOTICE Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors are beeing looked into right now.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ze maju zase nejake problemy s punkbustrom a jeho odpajanim zo serveru a ze to riesia...
No to je v ****, a zase to niekomu ide a niekomu nie a ja som samozrejme v skupine ktorej to nejde... .. jak typickeee
aj mne to robi, a na battlelog fore je takych viac...
takze len pockat...
alebo ist na non PB server
takze len pockat...
alebo ist na non PB server
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"