ale hru drtim na ultra pri cca 40FPS tak hratelne celkom ...
len nemam partakou zatial

jezis to je noob a este robi o tom aj videoSky napísal:Kolki ste ako on?
[/youtube]
Road Trip Mother*u*kers!
cisty kretenhulo92 napísal:jezis to je noob a este robi o tom aj videoSky napísal:Kolki ste ako on?
[/youtube]
Road Trip Mother*u*kers!
v akom rozliseni a detailoch ides?Assassin napísal:no 40fps je na mp dost malo ale ked sa ti hra dobre tak je vsetko v poriadkuja hravam pri cca 60-80 fps pri latencii okolo 30-40ms
Tak to bolo úplne trápne. Už len to, že na tom Xboxe, či na čom to hral, sa nevedel trafiť. A tie jeho trápne komentáre. Aspoň keby neboli umelé. Aj ja si zanadávam pri hre, ale takéto trápne reči ako on, to je moc...Sky napísal:Kolki ste ako on?
Road Trip Mother*u*kers!
A čo máš upravené v NV paneli?Assassin napísal:tak miestami je mozne ze to padne menej ako ja stale nekukam na tie fps-ka ale konstante vecsinu mam taketo v zalezitosti od mapy samozrejme, je potrebne aj upravit NV panel pre BF3
trosku mam tearing sem tam ale da sa to prezit, toto je nastavenie ktore som nasiel ako najvhodnejsie pre moju zostavu a zaroven celkom slusne fps
@Ferdie nastavit v configu na 60 zase neni moc vyhra lebo na dol ti to aj tak moze padat, a zasekavat? no neviem mne osobne to nejak nezasekava teda aspon to nepocitujem, pri Vsync - ON som badal ako keby lagy alebo skorej oneskorenie v strelbe, takto ako som napisal mam na mojej zostave slusne fps a krasne plynulu hratelnost pre MP
ked budem doma mozem spravit screen, pre mna osobne je dost podstatna vec renderaheadlimit ten mam vynuteny na 2, dalsie veci ako vizualna kvalita - mas tam na vyber viac moznosti ja mam = kvalita,optimalizacie mam vypnute pre max kvalitu obrazu,AA a AF pre kontrolu aplikacie co je dost popdstatne, staci si precitat nejake clanky na forach kde sa o tom diskutuje a potom sa nebudete cudovathulo92 napísal:to by aj mna zaujimalo
Neviem co tu pisete ze je trapny. Pokial vam to nedoslo tak to bol jeho zamer. Nervoznym stylom poukazuje na stupidity tejto hry. Kde u prdele v reale vam padne na hlavu cely kus stromu, este sa don zamotate a typek z vrchu vas da, alebo ides skocit do metra aby si sa skryl no nejakym zahadnym sposobom to mozne nie je = smrt. Takisto to super slnko. Aj ked sa nepozeram don priamo hore ale rovno hoc tym smerom odkial svieti tak mam problem zaregistrovat chlapika par metrov predomnou = death a tym co sa to zda trapne tak asi hrate klasickym stylom niekde zalezeny zakempeny. V takom pripade je jasne ze ziadny neduh vas nestretne a nepripravy o nervy, ale jasne vsetci ste skillovany a on my jemu podobny sme noobovia s Xkom v ruke.Sky napísal:Kolki ste ako on?
Road Trip Mother*u*kers!