Politicka debata
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Politicka debata
flasikova je pokrytecka krava najvacsieho kalibru...gratulujem tym co ju odpratali do bruselu za 10k mesacne na to sa da povedat len GJ.
No tam som nedávno bol. čo už stat sa to môže kedykoľvek a kdekoľvek.LordKJ napísal:3. vybuch, v metre
http://www.independent.ie/world-news/eu ... 60912.html
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
jj to je iba cista nahoda.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
monter: ano, vo vsetobecnosti ludia, skupiny co sa chcu chranit su povazovany za extremistov, bohuzial. Problem je ale momentalne v tom strachu co maju ludia. Meni sa myslenie, priklanaju sa k myslienkam, ku ktorym by sa za normalnych okolnosti ani nepriblizili.
Teraz jeden rychli pripad toho poslanca Kotlebu co prisiel so zbranou do parlanetu. Hned to media rozmazali, ze naco mu je atd.
O dva dni nam aha v Bruseli ucinkuju teroristi.
Na co u mal? Na vlastnu obranu a zacinam v tomto sialenom svete rozmyslat, ze si idem vybavit zbrojak a chranit si svoju rodinu, lebo toto smeruje do sraciek. A nech sa slnieckary a peacemakery strcia do zadnice.
Tento rok som chcel ist prvy krat s malou dcerou a polovickou k moru, vidim ze radsej pojdem tu na jazero a budem vdacny, ze sa nemusim obavat nejakeho sialenca na letisku
Flasikova tam mal byt, aby videla ten mierumilovn narod, mohla ist toho teroristu objat a doniest mu tulipan na privitanie.
Teraz jeden rychli pripad toho poslanca Kotlebu co prisiel so zbranou do parlanetu. Hned to media rozmazali, ze naco mu je atd.
O dva dni nam aha v Bruseli ucinkuju teroristi.
Na co u mal? Na vlastnu obranu a zacinam v tomto sialenom svete rozmyslat, ze si idem vybavit zbrojak a chranit si svoju rodinu, lebo toto smeruje do sraciek. A nech sa slnieckary a peacemakery strcia do zadnice.
Tento rok som chcel ist prvy krat s malou dcerou a polovickou k moru, vidim ze radsej pojdem tu na jazero a budem vdacny, ze sa nemusim obavat nejakeho sialenca na letisku
Flasikova tam mal byt, aby videla ten mierumilovn narod, mohla ist toho teroristu objat a doniest mu tulipan na privitanie.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Ja som lietadlom nastastie nikdy neletel a dufam ze ani nebudem, pamatam si ako som sa tiez o niecom takom co sa tyka dovolenky bavil s kolegynou a vravim ze lietadlom ani bohovy nepotrebujem aby som ja bol zrovna v tom co spadne jak hnila hruska, sa na mna vtedy divala ako na idiota a nepresiel od toho ani tyzden a zrovna vtedy padlo to nad Ukrajinou.
A co tyka tych zbrani tak vidis ako je to tu vsetko riadene vyssou mocou ze teraz chcu ludom brat zbrane ktore maju na preukaz, a preco? lebo dobre vedia ze ked sa sem ta haved nastahuje tak polka ludi nebude mat problem pouzit ich na obranu seba a svojej rodiny.
A co tyka tych zbrani tak vidis ako je to tu vsetko riadene vyssou mocou ze teraz chcu ludom brat zbrane ktore maju na preukaz, a preco? lebo dobre vedia ze ked sa sem ta haved nastahuje tak polka ludi nebude mat problem pouzit ich na obranu seba a svojej rodiny.
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a ja pozeram ako stale havaruje dajaky autobus, to je uplne to iste.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Neletiet lietadlom je uplne osobna zalezitost samozrejme ale prosim, nepis to monster ako vseobecny poucku
Lietadlo je najbezpecnejsi dopravny prostriedok v ramci hromadnej dopravy.
Lietadlo je najbezpecnejsi dopravny prostriedok v ramci hromadnej dopravy.
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Myslel som to ako osobnu zalezitost, jasne ze tu nebudem teraz hlasat nech nikto nelieta lietadlom
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Master of Hertz
to by som sa bal viac ist autom ako lietadlom..
aj ked .. posledny flydubai to nedal zrovna ukazkovo pri Go-Around v Rostov/Done
https://www.youtube.com/watch?v=7a2MJQbc5Zg
aj ked .. posledny flydubai to nedal zrovna ukazkovo pri Go-Around v Rostov/Done
https://www.youtube.com/watch?v=7a2MJQbc5Zg
Spoiler: ukázať
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Zbraň pomôže len do momentu než ju budú nosiť všetci, to je také riešenie pre dobrý pocit. A už vôbec to nezaberie voči týmto vytretým samovrahom. Ak sa vedľa teba postaví niekto s bombou v ruksaku, tak nepomôže ani kalach na ramene. S tým nenarobíš nič.
Veľkú zásluhu na tomto má internet, radikalizácia ľudí v uzavretých komunitách, je to čosi jak fanboy v rámci HW komunity, len trochu iný level nebezpečenstva. Kedysi človek potreboval na toto osobný kontakt, nejaké štruktúry v daných krajinách, dnes vieš na druhej strane sveta "vychovať" teroristu cez wifinu. Odporúčam si pozrieť Four Lions, kto nevidel. Síce to má byť komédia, ale je tam medzi riadkami veľa zaujímavých vecí. IMO si budeme musieť zvyknúť, že žijeme v takomto svete, nemyslím, že toto riziko sa dá nejak ošetriť. Vidíme, že tajné služby sú tiež viac-menej bezmocné, a to v belgicku boli v pohotovosti celý čas už od Paríža.
Veľkú zásluhu na tomto má internet, radikalizácia ľudí v uzavretých komunitách, je to čosi jak fanboy v rámci HW komunity, len trochu iný level nebezpečenstva. Kedysi človek potreboval na toto osobný kontakt, nejaké štruktúry v daných krajinách, dnes vieš na druhej strane sveta "vychovať" teroristu cez wifinu. Odporúčam si pozrieť Four Lions, kto nevidel. Síce to má byť komédia, ale je tam medzi riadkami veľa zaujímavých vecí. IMO si budeme musieť zvyknúť, že žijeme v takomto svete, nemyslím, že toto riziko sa dá nejak ošetriť. Vidíme, že tajné služby sú tiež viac-menej bezmocné, a to v belgicku boli v pohotovosti celý čas už od Paríža.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Pani, ja by som iba dodal ze vsetko je prepojene. cely svet, vsetko co sa deje. to ze je v syrii vojna a tu su utecenci nie je zhoda nahod. to ze vybuchuju v kludnej europe a davaju zamienku mocnostiam nicit tieto arabske krajiny tiez nie je nahoda predsa.
Samozrejme nic to nemeni na tom ze tam radikali su. a ze vybuchuju. ale vsetko je zo vsetkym prepojene, vzdy sa najde niekto kto cudziu hlupost vyuzije vo svoj prospech a niekedy v tak dlhodobom hladisku ze si to pol sveta ani neuvedomi.
Samozrejme nic to nemeni na tom ze tam radikali su. a ze vybuchuju. ale vsetko je zo vsetkym prepojene, vzdy sa najde niekto kto cudziu hlupost vyuzije vo svoj prospech a niekedy v tak dlhodobom hladisku ze si to pol sveta ani neuvedomi.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
To uz su take konspiracie, sami to akoze podporuju, aby mohli dalej nicit tie krajiny ? Co z toho v konecnom dosledku akoze maju ? Nikto nic. Ja to vidim ako dalsie zlyhanie americkej zahranicnej politiky a nepoucitelnost, podla mna verili, ze sa tam skutocne mozu dostat k moci rezimy, ktore s nimi budu miesto otvoreneho nepriatelstva spolupracovat, akurat sa preratali. Na tom, co sa tam deje teraz stracaju vsetci ...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
pre istotu cim skor, ak by predsa neposkladal