World of Tanks (MMO)
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Re: World of Tanks (MMO)
Tak T-55A som zatiaľ videl fakt len v QuickyBaby-ho videu Ale HTCčka sem tam vidno. Ja to teraz posledné dni nijak zvlášť nehrotím, cez deň zarobím nejaké drobné pri expení GW Tigra P a Crusadera SP, sem tam dám pokus o misiu s WZ-111, a potom večer prerobím na CWčkach a strongholdoch pol milióna prirodzený kolobeh peňazí
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
tak ja som si dnes zahral fajne, mozno zajtra nahodim nejake replays ked pridem zo skoly. No len to ma nastvalo, ze bola prilezitost tu misiu spravit a nespravil som ju privinenim timu, nie mojim vlastnym.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
No u nas z klanu uz niekolko ludi ma t55a, onedlho uz budeme vidiet behat op 260:D
btw dnes mi prisla pozvanka do alfy na Armored Warfare tak som zvedavy ako sa to bude hrat.
btw dnes mi prisla pozvanka do alfy na Armored Warfare tak som zvedavy ako sa to bude hrat.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Niet nad to mat ako top heavy v tyme retarda, ktori sa s takmer full HP utopi ked lezie kam nema...http://wotreplays.com/site/1632080#self
WoT/AW - Hadent
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
na mojom AMX50B sa dnes vyzúrili artiny
inak super, mt ma triafa cez celú mapu a ja z TD samozrejme absolútne nič netrafím
inak fullesh zabral a mám už iba poslednú HT misiu
ktorú nikdy nedám
inak super, mt ma triafa cez celú mapu a ja z TD samozrejme absolútne nič netrafím
inak fullesh zabral a mám už iba poslednú HT misiu
ktorú nikdy nedám
- M1ch4l
- VIP
na stug? Ta je lahka, 8000 nie je az tak vela.
Pozeram, ze mas dost tankov, v ktorych by ta misia nemala byt problem. E-100, ST-1, IS-4, KV-4, IS-7, E-75. Tam by to mal zvladnut kazdy hrac, co aspon trochu tusi.
Da sa to v hociktorom T10 HT, ale musis dat tak 5000 vlastnej damage.
Pozeram, ze mas dost tankov, v ktorych by ta misia nemala byt problem. E-100, ST-1, IS-4, KV-4, IS-7, E-75. Tam by to mal zvladnut kazdy hrac, co aspon trochu tusi.
Da sa to v hociktorom T10 HT, ale musis dat tak 5000 vlastnej damage.
Prosim ta ked som ju dal v is8 tak ju urcite das. Neviem ake mas HT ale musis vychytat dobru prilezitost a dobre zahrat.
akoze vsetko by bolo v poradecku, prekusnem prehru ale ked mi nas zmrd leopard 1 napise, ze mam byt ticho, ze co som ja take spravil, ked mu napisem, ze 5k dmg a on odpise, ze jasne ale t8ckam, tak doboha, clovek fakt ma chut rozbit tomu debilovi hlavu a vytlct mu tu jeho tupost z nej nafukany klanovy keketko http://wotreplays.com/site/1632772#tundra-imwen-t30
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Tak som so sebazaprením začal hrať s artinou, ťažké to je, cca 30 bitiek a len jedna vydarenejšia.
http://wotreplays.com/site/1633131#fier ... 57-m41_hmc
A to som chcel dnes večer porobiť platoon misie, no nemám už energiu a chuť to zapínať.
http://wotreplays.com/site/1633131#fier ... 57-m41_hmc
A to som chcel dnes večer porobiť platoon misie, no nemám už energiu a chuť to zapínať.
[quote="newmi"][/quote]co povies na to top delo? neni lepsie to hrat so 120mm?kvôli dpm? vcera som vyskumal t30 a neviem ci mam pouzit volne XP na 155mm gun
WOT- MAGO666
- M1ch4l
- VIP
to sa podla mna nevyplati
ked uz odomknes 155mm, pouzivat to
ale 120mm je dostatocne schopne, cize by to bola skoda free exp
ked uz odomknes 155mm, pouzivat to
ale 120mm je dostatocne schopne, cize by to bola skoda free exp
top delo je super, len ten reload by mohol by kratsi. 120mm bolo trapenie, tam sa musis fakt presne trafit, dost to dinga.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
To uz nie je mozne co za ludi to hra, dnes zatial nejak 18% winrate, a to som si chcel zlepsit winrate na Indien-Panzerovi a krasne mi klesla na uzasnych 46%.
WoT/AW - Hadent
mko- tiez si myslim s prototypom som hraval v T10 a nezdalo sa mi to az tak zle, pripadne to mozem osolit vitaminom G ale top delo asi budi väcsi respekt ked sa proti tebe rozbehne nejaky LT, MT
newmi- korba asi sotva nieco dingne?
nahodou neviete ci nebude v blizkej dobe niejaka akcia na US HT?
newmi- korba asi sotva nieco dingne?
nahodou neviete ci nebude v blizkej dobe niejaka akcia na US HT?
WOT- MAGO666