Politicka debata
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Politicka debata
ludia migrujuci z blizkeho vychodu a severnej afriky az taky problem nebudu, co sa tyka IQ. horsie uz to je so subsaharskou afrikou. migrant z tejto oblasti bude mat v nasej spolocnosti problem realne sa uplatnit.
https://en.wikipedia.org/wiki/Nations_a ... n_2006.png
https://en.wikipedia.org/wiki/Nations_a ... n_2006.png
http://www.aktuality.sk/clanok/332996/r ... -ich-vita/
uz aj Rakusaci dvihaju varovny prst. Som zvedavy aky bordel bude v Nemecku po najblizsich volbach. Osobne si myslim, ze je to vyledok toho, ze vlada ako zastupca obcanov kona presne naopak ako chcu obcania. Podla mna sa v Europe schyluje k megapruseru.
uz aj Rakusaci dvihaju varovny prst. Som zvedavy aky bordel bude v Nemecku po najblizsich volbach. Osobne si myslim, ze je to vyledok toho, ze vlada ako zastupca obcanov kona presne naopak ako chcu obcania. Podla mna sa v Europe schyluje k megapruseru.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
jezisi ten dano je autista
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
zacinam si mysliet, ze europa sa branila tureckym najazdom tisic rokov, dnes je ilegalne branit sa najazdom, tak je to chory system a nie chory ten, co sa brani a nechce ich tu. zial, domaci je domaci, preto to slovo ma zaklad v slovnikoch. pretoze potom logicky vzdy vyhra vacsi zmrd. deje sa to tu, je to ukotvene v zakone, ze ten co sa brani, sa nesmie branit neprimerane, lenze matematicky, ak sa branim na 0,999x utocnika, tak prehram. kedze 1,001x je uz neprimerane. to iste plati v migracnej politike.
Naposledy upravil/-a kapacita v St 27. Apr, 2016, 21:06, upravené celkom 1 krát.
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
paci sa mi v tom videu harabin, ja nic, ja muzikant
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
dal som si tu namahu a pozrel cele vyse pol hodinove video a je mi trapne aj za neho, ako tam funi, ako vystupuje a prehana.. nehovorim ze je zle ked je clovek iniciativny a chce nieco dokazat , hlavne v tejto skazenej spolocnosti a toboz pri nasich este skazenejsich politikoch a vo vlade, ale toto je typ cloveka ktory je mozno istym sposobom spravny len to nerobi dobre, prekracuje vela krat hranice, ci uz slusnosti, alebo akejsi asertivity a verim ze nie som asi jediny komu je brutalne nesympaticky..
btw ak som spravne pochopil tak na zaver je Bajankova jr. , celkom pekna baba teda
btw ak som spravne pochopil tak na zaver je Bajankova jr. , celkom pekna baba teda
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
a bordel pokracuje... kalinak a bajankova
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
teraz ta kauza bastrnak mi pripomenula toto http://gorila3.tumblr.com/ kde sa autor obtrie aj o miestneho podnikatela, ktory sa vypracoval z predajcu zmrzliny z centra mesta z 90. rokov na "majitela mesta", ktoremu mozu ludia zavidiet sice nie veyron, ale iba rollsroyce, maserati, mercedesy, bmw atd. niekto to par mesiacov nasprejoval na par budov v leviciach ale namiesto tumblr bolo napisane tumbrl, inac by som si to asi ani neprecital. tiez tam figuruje napr. NAKA
je to celkom sranda to sledovat, chcu tu napriklad stavat kruhovy objazd na krizovatke, kde to asi velky zmysel nema, pripadne by stacilo nakreslit kruzok do stredu ako v zahranici. ale ma to stat 500k, tak to je este asi ok
je to celkom sranda to sledovat, chcu tu napriklad stavat kruhovy objazd na krizovatke, kde to asi velky zmysel nema, pripadne by stacilo nakreslit kruzok do stredu ako v zahranici. ale ma to stat 500k, tak to je este asi ok
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
haha ako rychlo zacala policia konat, tak ako u fica ked vyniesol veci na matovica.. kalinak tymto pekne potvrdil, ze mu nieco urcite kvaplo.. ovecky ovecky asi bude vacsie zvysovanie minimalky nech si vas udrzia
http://www.aktuality.sk/clanok/346417/p ... i-kalinaka
a sns s bugarom len tisko sleduju..
http://www.aktuality.sk/clanok/346417/p ... i-kalinaka
a sns s bugarom len tisko sleduju..
sak jasne... ani Danko ani Bugar by predsa neradi dostali po holej. Cize radsej funguju ako poslusny komparz tym skutocnym hviezdam zo Smeru. Tieto "politicke zombie" nepotrebuju nic ine len pozbierat omrvinky ako vsimne za podrzanie Kalinaka pri odvolavani. Ziadnu politicku tvar si uz zachovavat nemusia, pretoze ju davno stratili.
Je uplne jasne, ze media tym ako intenzivne a pravidelne vytahuju spinu na Kalinaka stupaju Smeru na kurie oko. Pretoze taketo zurive kopanie okolo seba tu este nebolo. Ako dlho este zostanu vsetky usta neme? Budem sa tesit tomu dnu ked reziserovi (a nech je to ktokolvek) prestane byt Kalinak pohodlny. Pretoze proste sa zda ze na tohto frajera proste neexistuje iná priama páka ako sa ho zbaviť. Len z neho urobit postupne a pomaly verejne neziaduci ksicht. Ano postupne a pomaly pretoze mi pride ze inak sa to asi ani neda. Uz dlhsie mi vrta hlavou, ako niektori jednotlivci dokazu obranovat tohto bohorovneho frajera. Kazdy co tam bol ma za usami. Ale politicka arogancia moci tohto chlapika asi naozaj nepozna hranic.
Je uplne jasne, ze media tym ako intenzivne a pravidelne vytahuju spinu na Kalinaka stupaju Smeru na kurie oko. Pretoze taketo zurive kopanie okolo seba tu este nebolo. Ako dlho este zostanu vsetky usta neme? Budem sa tesit tomu dnu ked reziserovi (a nech je to ktokolvek) prestane byt Kalinak pohodlny. Pretoze proste sa zda ze na tohto frajera proste neexistuje iná priama páka ako sa ho zbaviť. Len z neho urobit postupne a pomaly verejne neziaduci ksicht. Ano postupne a pomaly pretoze mi pride ze inak sa to asi ani neda. Uz dlhsie mi vrta hlavou, ako niektori jednotlivci dokazu obranovat tohto bohorovneho frajera. Kazdy co tam bol ma za usami. Ale politicka arogancia moci tohto chlapika asi naozaj nepozna hranic.
Spoiler: ukázať
http://hnonline.sk/slovensko/678504-ako ... gar-a-spol
a tymto chce bugar bojovat proti extremizmu.. aby tu o par rokov nebol ten biely den na cele.
a tymto chce bugar bojovat proti extremizmu.. aby tu o par rokov nebol ten biely den na cele.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
je to smutne,ze na slovensku sa musia kauzy odhalovat "len" dalsim protipravnym konanim, inak povedane ako nefunguje pravo v pravnom state ...
kalinak sa vlastne sam priznal, ze okradal stat spolu s basternakom. A teraz ho bude vysetrovat sponzor smeru
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ide o klasicku dilemu whistleblowera...quicky napísal:je to smutne,ze na slovensku sa musia kauzy odhalovat "len" dalsim protipravnym konanim, inak povedane ako nefunguje pravo v pravnom state ...
https://en.wikipedia.org/wiki/Whistleblower