Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2012
Re: Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2012
Ja pridem iba v sobotu a dovleciem fiio E11 a Grado SR80i
Cowon C2 ---> Fiio E11 ---> Denon AH-C710 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Beyery DT880 Edition 2005
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Fiio E11 ---> Beyery DT880 edition 2005
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Fiio E11 ---> Beyery DT880 edition 2005
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
aj oproti mne, sice mam to iste v tom aute len auto je trochen horsieSnake napísal:no pozerám že moja cesta autom so sendvičmi, hudbou a cigami po diaľnici je lážo plážo oproti niektorým
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- 1500evri
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2012, 23:25
No do kelu... Musis to nejak zrobit... A to beres cely pc ? Potom je to vlakom tak trochu impossible rambo niesi a ani ethan huntgm4n napísal:No dufam ze sa tam nejak dostanem Vlakom je to 4 hodiny s 3 prestupmi
PC: Nič s čím sa oplatí chváliť... :-D Klavesnica: Razer Lycosa Myš: Razer Diamondback 3G
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo
a ty miro ides ako ? nemate miesta ?
este otazocka... nemate zaujem o nejaku high-definition kinematografiu ? ... samozrejme vsetko original
este otazocka... nemate zaujem o nejaku high-definition kinematografiu ? ... samozrejme vsetko original
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
miro ide so mnou. ale mam rezervovane 1 miesto na velky PC. Ides len ty? pripadne vies sa dostat nejako do okolia previdze?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Hen a mna bude posielat na okresky... had jeden. Ja len dufam, ze do piatku nezoderem gumy na aute, dnes mi smrdeli az ma v nose stipalo. Este budem zhanat odvoz na poslednu chviluSnake napísal:no pozerám že moja cesta autom so sendvičmi, hudbou a cigami po diaľnici je lážo plážo oproti niektorým
Daaaaakovala. Inak ktory je ten "snakeov" vysnivany strom? Nech si mozem presne nastavit ciel cestyNameless napísal:http://maps.google.com/maps?daddr=48.60 ... sz=19&z=19
Je mozne, ze sa budem suchtat a vypadnem az o tretej. Zatial mam v robote predbezne slubene volno na dvanastu-pol jednu, ale ak bude vela roboty, tak sa neda nic robit a potiahnem dlhsie. A este chcem ist potom nakupit nejaku chalku a kvapaliny do Tesca, co zaberie nejaku to pol hodku-hodku. Takze cisto teoreticky, ked sa vsetko poserie a budu padat traktory a este k tomu sa nam navali na piatok milion roboty, tak ta milerad zoberiem.seep napísal:Nikto nejde z BA po 16.00? Kua tak sa neviem dostat na lanku.
Inak mam pocit ze z BA ide viac aut s volnymi miestami, kukni par stran dozadu, alebo pockaj, mozno sa niekto ozve.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
KatjushaMan napísal:takze nas bude 22 ?
viem minimalne o 6 ktory idu, len platby by mali nabehnut zajtra
RGB
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Kľudne dones, rád si to skúsim.HellAngel napísal:Snake napísal:Tak zachvílu nám to začne už len dva dni , ja len pripomínam:
KTO SA POSTAVÍ VEDĽA STROMU BUDE ODTIAHNUTÝ
challenge everything
edit: chcel by si zastrielat z airsofty AK 74? Prevedenie Drevo + KOV. Vyzera jak original. Mam asi 1000 BBciek. Ak by si to chcel niekto podrzat tak kludne donesiem
Bolo by fajn keby si doniesol GTX 680 na ukážku, len škoda, že žiadna nie je skladom. Tak čo ja viem možno SSD by som chcel skúsiť porovnať s mojím HDD. Na Noctua vetráky som zvedavý, ale tie isto donesú aj ostatní.GABO napísal:Broslo paráda. Ak by chcel niečo doniesť na lanku z HW (tichepc.sk) donesiem to zdarma....normálne beriem VIbration Killery všetky druhy, zoberiem ventilatory a pod.
Naposledy upravil/-a Courage_SK v Št 19. Apr, 2012, 08:36, upravené celkom 1 krát.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ok, takze beriem AK + projektor
maxman a mas k tomu projektoru HDMI kabel? pretoze ja mozem doniest tak max VGA co tu mam
maxman a mas k tomu projektoru HDMI kabel? pretoze ja mozem doniest tak max VGA co tu mam
SSD tam bude mat dost ludi, akurat asi nebude mozne ich objektivne navzajom porovnat, kedze kazdy mame windows v inom stadiu rozkladuCourage_SK napísal:SSD by som chcel skúsiť porovnať s mojím HDD.
Naposledy upravil/-a Papek v Št 19. Apr, 2012, 09:05, upravené celkom 1 krát.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Mam ssd v booku tak ak si chces zbehnut dake testy np
zajtra vas dojdem troska pootravovat....keby niekto chce mozem ho z ba zobrat a nechat tam
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
HellAngel napísal:miro ide so mnou. ale mam rezervovane 1 miesto na velky PC. Ides len ty? pripadne vies sa dostat nejako do okolia previdze?
ideme dvaja. jeden pc + jeden notebook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
no a viete sa nejako dopracovat do prievidze?
Ja som chcel ist tak, ze 14:30 byt na parkovisku pri Tescu Zlate Piesky a do 15:00 najneskor odist (ponakupovat si a tak).seep napísal:Nikto nejde z BA po 16.00? Kua tak sa neviem dostat na lanku.
Kto to tam dovtedy stihne, mozeme ist naraz, neskor to je fakt o hubu, plus ze pri vjazde do Hlohovca byva tiez nejaka kolona. Na mini parkovisku sa ked tak vidime, šeda škoda BA-939TN.
Miesto stretnutia:
sentimentálna spomienka - valid cpu