World of Tanks (MMO)
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Re: World of Tanks (MMO)
A potom sú (psychiatrické) prípady, kde si jediný na pohyblivom tanku (lebo sú aj "medká" čo sa pohybujú ako heavy ) a predsa kempíš za TDčkami, v prvom kríku čo si uvidel A práve také prípady som mal na mysli. Aj snajprovanie so scoutom je v istých prípadoch správne rozhodnutie
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
prave vcera som dal dve kraaasne hry. skusim ich hodit na youtube 12 kilov, 1600 base XP a druha 4300 dmg a 2000 spot a 1691 base XP s T20 ale v tej 12 kilovej som mal neuveritelne stastie ma dinglo su 122 na 30 metrov
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
Tu pisu, ze aj Gold ammo bude nerfnute http://ritastatusreport.blogspot.nl/201 ... f-and.html Inak nechapem, co teraz tak riesia nerf Foch 155, doby ked to bol kral t10 bitiek su uz davno prec a vidiet nejaky v dnesnej dobe je skor zazrak.
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ak tomu spravne rozumiem, hladaju cestu ako rozumnym sposobom foch buffnut.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
No chcú odstrániť nehistorické autoloader delo, a potom by mu zostalo len 120mm, ktoré je v X tiere slabé, a uvažuje sa že buď mu buffnú penetráciu, alebo nerfnú autoloadera (čo si myslím sa nestane). Podľa mňa by mali ale fochovi bufnúť okrem pen aj side armor, teraz mu tie boky overpenetruje aj delo menšej ráže
Nedavno som si zahral focha 155 a je to uplne katastrofa ... robil som s nim nejaku osobnu misiu ale je to nepouzitelny tank ... pouzitelny jedine ked mas oproti team CERVENY + ORANZOVY v top tankoch, kde na teba strielaju autoaimom .... a to nehovorim ako sa vie tocit ... nijak ....
WG robi nerfy, upravy map atd. bez toho aby si to vobec asi vyskusali, osobne si myslim, ze hrat za TD uz je ako za arty ... arty po poslednom nerfe sa skoro neda hrat ... dlhy reload / nepresna / 5 minut dlhe bitky / aim time jak ... ked nemas predmierene ani sa netrafis .. a uz budu uplne slepe bez viewrange .... rovno mozu dat arty cedulku potreva pre scoutov, ktorych ani neuvidia prichadzat..
S TD sa niekedy slo na mape schovat skoro vsade, vsade bol nejaky krik(bush) alebo nieco ... teraz ked chces s TD dat dmg musis vyjst ako keby si bol heavy / medium , strelit a schovat sa, a dufas ze ti nejaky lepsi hrac nestreli do pasu / kolieska, vsade po mape duny a ine hlupusti ale samozrejme bez krikov. S tier X TD sa nevies uz ani na 300 m poriadne trafit a este im idu davat mensiu pen ... . nehovorim ani o tom, ze ak vystrelis a si spotnuty ... v 90% pripadov
Nove scouty su celkom OP, hlavne rusky + nemecky, americky je podareny troll aka KV2 v tier 8 prevedeni... bud da dmg ako hovado alebo za 100 ... dolezite je ze dokaze ujst a za 20 sec pride zas .
Heavy ... tanky najma pre TOP noobov - pre heavy tanky sa spravili koridory kde sa mozu bezhlavo ponahladt aby skapali do 2 minut od zaciatku hry ... za chvilu dostane gold ammo nerf ( ja to nazyvam kredit ammo ) aby tam mohli vydrzat 3,5 minuty ...
Najnovsie uz ja prochorovku zmenili ... na linii 1/2 dali kopceky aby ich ludia nemohli strielat zo stredu ... urobili novy koridor ...
Konecne prislo na lamanie chleba ( podla mna je to buff medium tankov ) - a idu znizit pen medium tankom a je tolko placu okolo toho ze az - podla mna naj OP tanky v hre, po vsetkych mapach dostali moznost ako sa skryt a vykuvavat bez toho aby ich niekto trafil ... samozrejme okrem arty (odporucam trafit takyto tank s arty a najlepsie ho oneshootnut ... to bude rage v chate ) ... avsak idu im nerfnut 10 pen a dat 20 % lepsie mierenie za jazdy ... mne sa tento nerf javi ako buff ... hram hlavne s batchatom a ked budem mat o 20 % mensi kruh za jazdy na obrazovke a -10 pen ... beriem to vsetkymi desiatimi ... batchat bude o 20 % viac OP ako doteraz ... mozem uz aj strielat za jazdy po weakspotoch ...
Medium tank tier X ma (neratam sem niektore useless medium tanky ako britske FV4202) vynikajuce camo, vynikajucu mobilitu, polka medium ma aj vynikajuci armor (ak clovek vie co mozu ukazat superovi aby ich nepenetroval), vynikajuci dpm a vynikajuco sa s nimi scoutuje, vynikaju sa s nimi manevruje, vystrelis a v polke pripadov ta ani nespotnu ... da sa s nimi robit support ... atd ... proste dokazu vsetko ... okrem statia v meste za prekazkov a dingania striel ... teda v niektorych pripadoch to dokazu ruske medka alebo e50m, a teraz budu presne strielat aj za jazdy ... to noobov v heavy tankoch dozenie do dalsieho placu na forach ... ta -10 pen je onicom ... dolezity je buff za jazdy ...
Zda sa mi ako keby WG nevedeli co robia ... seru si sami do hniezda lebo par noobov im spamuje forum ...
WG robi nerfy, upravy map atd. bez toho aby si to vobec asi vyskusali, osobne si myslim, ze hrat za TD uz je ako za arty ... arty po poslednom nerfe sa skoro neda hrat ... dlhy reload / nepresna / 5 minut dlhe bitky / aim time jak ... ked nemas predmierene ani sa netrafis .. a uz budu uplne slepe bez viewrange .... rovno mozu dat arty cedulku potreva pre scoutov, ktorych ani neuvidia prichadzat..
S TD sa niekedy slo na mape schovat skoro vsade, vsade bol nejaky krik(bush) alebo nieco ... teraz ked chces s TD dat dmg musis vyjst ako keby si bol heavy / medium , strelit a schovat sa, a dufas ze ti nejaky lepsi hrac nestreli do pasu / kolieska, vsade po mape duny a ine hlupusti ale samozrejme bez krikov. S tier X TD sa nevies uz ani na 300 m poriadne trafit a este im idu davat mensiu pen ... . nehovorim ani o tom, ze ak vystrelis a si spotnuty ... v 90% pripadov
Nove scouty su celkom OP, hlavne rusky + nemecky, americky je podareny troll aka KV2 v tier 8 prevedeni... bud da dmg ako hovado alebo za 100 ... dolezite je ze dokaze ujst a za 20 sec pride zas .
Heavy ... tanky najma pre TOP noobov - pre heavy tanky sa spravili koridory kde sa mozu bezhlavo ponahladt aby skapali do 2 minut od zaciatku hry ... za chvilu dostane gold ammo nerf ( ja to nazyvam kredit ammo ) aby tam mohli vydrzat 3,5 minuty ...
Najnovsie uz ja prochorovku zmenili ... na linii 1/2 dali kopceky aby ich ludia nemohli strielat zo stredu ... urobili novy koridor ...
Konecne prislo na lamanie chleba ( podla mna je to buff medium tankov ) - a idu znizit pen medium tankom a je tolko placu okolo toho ze az - podla mna naj OP tanky v hre, po vsetkych mapach dostali moznost ako sa skryt a vykuvavat bez toho aby ich niekto trafil ... samozrejme okrem arty (odporucam trafit takyto tank s arty a najlepsie ho oneshootnut ... to bude rage v chate ) ... avsak idu im nerfnut 10 pen a dat 20 % lepsie mierenie za jazdy ... mne sa tento nerf javi ako buff ... hram hlavne s batchatom a ked budem mat o 20 % mensi kruh za jazdy na obrazovke a -10 pen ... beriem to vsetkymi desiatimi ... batchat bude o 20 % viac OP ako doteraz ... mozem uz aj strielat za jazdy po weakspotoch ...
Medium tank tier X ma (neratam sem niektore useless medium tanky ako britske FV4202) vynikajuce camo, vynikajucu mobilitu, polka medium ma aj vynikajuci armor (ak clovek vie co mozu ukazat superovi aby ich nepenetroval), vynikajuci dpm a vynikajuco sa s nimi scoutuje, vynikaju sa s nimi manevruje, vystrelis a v polke pripadov ta ani nespotnu ... da sa s nimi robit support ... atd ... proste dokazu vsetko ... okrem statia v meste za prekazkov a dingania striel ... teda v niektorych pripadoch to dokazu ruske medka alebo e50m, a teraz budu presne strielat aj za jazdy ... to noobov v heavy tankoch dozenie do dalsieho placu na forach ... ta -10 pen je onicom ... dolezity je buff za jazdy ...
Zda sa mi ako keby WG nevedeli co robia ... seru si sami do hniezda lebo par noobov im spamuje forum ...
To amx 30b je lepsie ako by sa mohlo na prvy pohlad zdat. 9killov a skoro 7k dmg a to vsetko na pripecenom teste
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Jeden výsledok nič neznamená. V priemere to je aktuálne trochu horší Leopard 1.
s pozdravom, crux.
- Shairachaz
- Používateľ
Achjo, to je zase pičovina, po týždni som to zase zapol, 4 bitvy s WZtkom, 4 prehry a vo všetkých som zostal posledný naživu, s viac dmg ako celý môj team DOKOPY. A potom tie pochvaly na konci typu "noob camper" "report this retard" "lol noob sell tank" atď. Potom bitva s STAčkom, nabil som 5 goldov pretože fuck MM, samozrejme ma to hodilo do full t10 bitvy, a čo sa nestalo? Najviac dmg a posledný nažive. A to som aj dopínal tanky 2 artiny, jedna T-62A blízko nášho capu. Bol som blízko enemy capu, tak som jednu arcku stihol sejmúť ale T-62Aka už capovala, tak som sa musel vrátiť. HEATom som ho čelne decapnul, ale pre istotu som si radšej prebil späť na APčka, ešte jedna rána čelne, druhá z boku a posledná, keď maníkovi zostávalo už len 67hp (a mne ešte menej), samozrejme dingla. Z boku. 75mm. panciera pod uhlom cca. 70°.
Milé privítanie od WG Asi si najdem nejaký OP tank s APCRkami a budem jazdiť len ten, lebo takéto ****-bitvy ma teda fakt nebavia. Alebo zase predám zopár X tankov a budem si užívať T92ku s full goldami
Milé privítanie od WG Asi si najdem nejaký OP tank s APCRkami a budem jazdiť len ten, lebo takéto ****-bitvy ma teda fakt nebavia. Alebo zase predám zopár X tankov a budem si užívať T92ku s full goldami
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
T110E4 Do toho ked das APCR...no...tanky su zrazu vacsinou z masla.
Inak pokial ta hra serie, daj si pauzu
Inak pokial ta hra serie, daj si pauzu
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- Shairachaz
- Používateľ
To je na dlhý grind, z tých E3 a E4 vetví nemám vyskúmané nič. Zrovna som sa vrátil z týždňovej nútenej dovolenky
Konecne je T55A doma . Teda bude doma az v novom patchi ... ked si dam zensku posadku do noveho francuzkeho medka.
MT-15 so secondary objective
http://wotreplays.com/site/1724702#hidd ... 100-wz-120
LT-15 so secondary objective
http://wotreplays.com/site/1724722#lake ... -amx_13_90
HT-15 so secondary objective
http://wotreplays.com/site/1716765#lake ... fo100-maus
TD-15 so secondary objective
http://wotreplays.com/site/1716737#himm ... -jagdtiger
Najhorsie bolo dat scouta ... posledne dni su po 4 scouty na kazdej strane a kazdy scout hlada kriky ... rushuje ... 1 hru som mal dokonca 5999 spotted dmg ... myslel som ze si zo mna robi ta hra dobry den
http://wotreplays.com/site/1724775#reds ... 100-wz-132
A velmi tazka misia bola zapalit 2 tanky s medium tankom ... katastrofa ...
A nesplnitelna misia pre mna bola aj stale je SPG 5 ... znicit 3 tracky a ten tank musi byt aj zniceny ... pri trvani bitiek 5 min a kde uz na tier 7-8 ludia vedia pouzivat repair kity + reload 30 sec ... ani s FV304 sa to neda spravit ... to FV304 netrackuje jak dakedy ... ale to isto WG vedia kedze si tu misiu otestovali .
MT-15 so secondary objective
http://wotreplays.com/site/1724702#hidd ... 100-wz-120
LT-15 so secondary objective
http://wotreplays.com/site/1724722#lake ... -amx_13_90
HT-15 so secondary objective
http://wotreplays.com/site/1716765#lake ... fo100-maus
TD-15 so secondary objective
http://wotreplays.com/site/1716737#himm ... -jagdtiger
Najhorsie bolo dat scouta ... posledne dni su po 4 scouty na kazdej strane a kazdy scout hlada kriky ... rushuje ... 1 hru som mal dokonca 5999 spotted dmg ... myslel som ze si zo mna robi ta hra dobry den
http://wotreplays.com/site/1724775#reds ... 100-wz-132
A velmi tazka misia bola zapalit 2 tanky s medium tankom ... katastrofa ...
A nesplnitelna misia pre mna bola aj stale je SPG 5 ... znicit 3 tracky a ten tank musi byt aj zniceny ... pri trvani bitiek 5 min a kde uz na tier 7-8 ludia vedia pouzivat repair kity + reload 30 sec ... ani s FV304 sa to neda spravit ... to FV304 netrackuje jak dakedy ... ale to isto WG vedia kedze si tu misiu otestovali .
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
http://wotreplays.eu/site/1727217#mines-dexterav-su-85i
no mne práve zapaľovanie išlo celkom dobre
zato nie a nie 2xdmg jednou ranou pre artinu
no mne práve zapaľovanie išlo celkom dobre
zato nie a nie 2xdmg jednou ranou pre artinu
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
nakoniec som teda uploadol tu epic bitku s T20 ten pocit ked ta trafi na 20 metrov Su-122 a trafi len gulomet a bez dmg
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic