Nedavno som si zahral focha 155 a je to uplne katastrofa ... robil som s nim nejaku osobnu misiu ale je to nepouzitelny tank ... pouzitelny jedine ked mas oproti team CERVENY + ORANZOVY v top tankoch, kde na teba strielaju autoaimom .... a to nehovorim ako sa vie tocit ... nijak ....
WG robi nerfy, upravy map atd. bez toho aby si to vobec asi vyskusali, osobne si myslim, ze hrat za TD uz je ako za arty ... arty po poslednom nerfe sa skoro neda hrat ... dlhy reload / nepresna / 5 minut dlhe bitky / aim time jak ... ked nemas predmierene ani sa netrafis .. a uz budu uplne slepe bez viewrange .... rovno mozu dat arty cedulku potreva pre scoutov, ktorych ani neuvidia prichadzat..
S TD sa niekedy slo na mape schovat skoro vsade, vsade bol nejaky krik(bush) alebo nieco ... teraz ked chces s TD dat dmg musis vyjst ako keby si bol heavy / medium , strelit a schovat sa, a dufas ze ti nejaky lepsi hrac nestreli do pasu / kolieska, vsade po mape duny a ine hlupusti ale samozrejme bez krikov. S tier X TD sa nevies uz ani na 300 m poriadne trafit a este im idu davat mensiu pen ... . nehovorim ani o tom, ze ak vystrelis a si spotnuty ... v 90% pripadov
Nove scouty su celkom OP, hlavne rusky + nemecky, americky je podareny troll aka KV2 v tier 8 prevedeni... bud da dmg ako hovado alebo za 100 ... dolezite je ze dokaze ujst a za 20 sec pride zas

.
Heavy ... tanky najma pre TOP noobov - pre heavy tanky sa spravili koridory kde sa mozu bezhlavo ponahladt aby skapali do 2 minut od zaciatku hry ... za chvilu dostane gold ammo nerf ( ja to nazyvam kredit ammo ) aby tam mohli vydrzat 3,5 minuty ...
Najnovsie uz ja prochorovku zmenili ... na linii 1/2 dali kopceky aby ich ludia nemohli strielat zo stredu ... urobili novy koridor ...
Konecne prislo na lamanie chleba ( podla mna je to buff medium tankov ) - a idu znizit pen medium tankom a je tolko placu okolo toho ze az - podla mna naj OP tanky v hre, po vsetkych mapach dostali moznost ako sa skryt a vykuvavat bez toho aby ich niekto trafil ... samozrejme okrem arty (odporucam trafit takyto tank s arty a najlepsie ho oneshootnut ... to bude rage v chate

) ... avsak idu im nerfnut 10 pen a dat 20 % lepsie mierenie za jazdy ... mne sa tento nerf javi ako buff ... hram hlavne s batchatom a ked budem mat o 20 % mensi kruh za jazdy na obrazovke a -10 pen ... beriem to vsetkymi desiatimi ... batchat bude o 20 % viac OP ako doteraz ... mozem uz aj strielat za jazdy po weakspotoch ...
Medium tank tier X ma (neratam sem niektore useless medium tanky ako britske FV4202) vynikajuce camo, vynikajucu mobilitu, polka medium ma aj vynikajuci armor (ak clovek vie co mozu ukazat superovi aby ich nepenetroval), vynikajuci dpm a vynikajuco sa s nimi scoutuje, vynikaju sa s nimi manevruje, vystrelis a v polke pripadov ta ani nespotnu ... da sa s nimi robit support ... atd ... proste dokazu vsetko ... okrem statia v meste za prekazkov a dingania striel ... teda v niektorych pripadoch to dokazu ruske medka alebo e50m, a teraz budu presne strielat aj za jazdy ... to noobov v heavy tankoch dozenie do dalsieho placu na forach ... ta -10 pen je onicom ... dolezity je buff za jazdy ...
Zda sa mi ako keby WG nevedeli co robia ... seru si sami do hniezda lebo par noobov im spamuje forum ...