Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
To som zvedavy, ten proace co je objednany s aisinom, tak podla toyoty je olej dozivotny... aisin predpisuje vymenu po 80k km To zas budu dohadovacky v servise.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
asi zalezi servis od servisu olej na moju ziadsot v pohode vymenilii este som mal na vyber ci original olej alebo alternativu o 1/3 lacnejsiu .... reku kym je to v zaruke nech je tam original olej a nikto nic nemoze povedat
Čo som čítal fóra záleží od servisu, dakde sa toho chytať nechcú, dakde na žiadosť zákazníka vymenia. Ale hej je doživotný, ráta sa životnosť auta a tá sa ráta do 200 000km, a presne vtedy začínajú odchádzať ak sa olej nemení
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
poradte kde vymenit olej v mojej suchej dsg mna odbijaju vsade ze co vymyslam..uz 135tis km sa drzi
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra silver
Si si isty ze mas suchu dsg?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
nema sa olej v DSG menit po 60.000km bez ohladu na to ake DSG to je ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
to som sa uz 2* pytal v skode pri 60 a 120tis km
a hej je sucha vraj v mojom 1.5tsi.
a hej je sucha vraj v mojom 1.5tsi.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
sucha spojka o tom nerozhoduje, mechatroniku mas furt, koliecka mas furt. Malinka napln oleja, loziska z plastu, nepritomnost filtru.
Rozhodne olej nemenit. V ziadnom pripade. To prospieva kazdemu automatu, namahanym DSGckam rozhodne. Hlavne co najviac jazdit hore kopcom na sedmicke pri 56km/h a 903rpm, ideal na diesel.
Rozhodne olej nemenit. V ziadnom pripade. To prospieva kazdemu automatu, namahanym DSGckam rozhodne. Hlavne co najviac jazdit hore kopcom na sedmicke pri 56km/h a 903rpm, ideal na diesel.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Nie nemá, DSG so suchými spojkami je zapečatená a servis sa na nej nerobí (ani výmena oleja), pokiaľ nie sú problémy. DSG s mokrými spojkami je ale iná káva, keďže sa olej prepaluje (od spojok) a treba ho meniť každých 60k.
ITX >>> ATX
-
- Sponzor fóra silver
hmmm a ja som bol v tom ze VW Group uz zavrhla koncept DSG zo suchými spojkami a používa už len mokre .... kua kua
-
- Sponzor fóra silver
kurna to mi ani nevravte vedel som ze v slabsich motorch sa pouzivali suche dsg ale kedze su stym len problemi bol som vtom ze tento smer zavrhli a aj pri 1,5tsi davaju mokre spojky a to som zacal poskulovat po Formentore 1.5 tsi ze za rok by som mozno menil nemiesto kie
. Lebo teraz mam 80tis nabehaných a uz začínam pociťovať počiatočné problémy zo spojkou
. Lebo teraz mam 80tis nabehaných a uz začínam pociťovať počiatočné problémy zo spojkou
Vsetko co ma 250nm a menej ma suche spojky.