Všeobecná diskusia II
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia II
>> DSG so suchými spojkami je zapečatená a servis sa na nej nerobí (ani výmena oleja), pokiaľ nie sú problémy.
nech sa paci, tu nadomnou mame zacinajuce problemy pri 80.000km a ani to dlho netrvalo ?
Ja nechapem ako mate vobec predstavu v kotrbach ze ten debilny liter oleja vydrzi desat rokov, 250.000km, pri tom strasnom podtacani. Videl si volakedy ten magnet vnutri, kolko je na nom naskrabanych pilin z OTERU TYCH UZASNYCH SUCHYCH SPOJEK ? Ja som takeho ježka nevidel ani v prirode.
nech sa paci, tu nadomnou mame zacinajuce problemy pri 80.000km a ani to dlho netrvalo ?
Ja nechapem ako mate vobec predstavu v kotrbach ze ten debilny liter oleja vydrzi desat rokov, 250.000km, pri tom strasnom podtacani. Videl si volakedy ten magnet vnutri, kolko je na nom naskrabanych pilin z OTERU TYCH UZASNYCH SUCHYCH SPOJEK ? Ja som takeho ježka nevidel ani v prirode.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Formentor 1.5 by mal mať DQ381, čo má mokré spojky
To nie sú naše predstavy, ale návrh od VW. Rovnako ako 30k intervaly na motorový olej.
ITX >>> ATX
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
a niekto s pistolou na tvojej hlave ta nuti tie kraviny dodrziavat, ked zjavne (podlozene praxou) su to kraviny ?
preco by si nemohol vymenit olej v prevodovke, napriklad, ked vies ze tie prevodovky padaju ako muchy ? ked VW povie ze rozvodovy remen 10 rokov / 240.000km, preco ho nemozes vymenit pri 120.000km ? preco by som musel mat olej v motore 30k km - lebo WV tak povedal a ja som natolko strojarsky udereny ze nespravim nic pre ochranu svojho majetku ?
ano, tvrdim ze Stefan mal mat uz v prevodovke olej vymeneny !!dvakrat!! DSG su nachylne jak hovna, poddimenzovane konstrukcie lebo uzasny WV, malilinkata napln blablablablabla.
sakrasticky : V ZIADNOM PRIPADE NEMENIT !!! Su to az dva sroby dole pod autom, nepredstavitelna robota : https://youtu.be/hfjpZTC9XvM?t=231
hentak vyzera po 85.000km, to musi vydrzat aspon 300.000...
hlavne nech to servisy odmietaju, absolutne presne toto som pisal o Audi a 6kvaltoch ZF (hydromenic kde sa nemeni olej, autorizak ZARPUTILO odmieta, nevedia to, nie su schopni...), tak ste si nadhodili DSG kde sa NABETON NESMIE menit olej.
Jaaaaaajdozadku foršprúch dúrch techník.
preco by si nemohol vymenit olej v prevodovke, napriklad, ked vies ze tie prevodovky padaju ako muchy ? ked VW povie ze rozvodovy remen 10 rokov / 240.000km, preco ho nemozes vymenit pri 120.000km ? preco by som musel mat olej v motore 30k km - lebo WV tak povedal a ja som natolko strojarsky udereny ze nespravim nic pre ochranu svojho majetku ?
ano, tvrdim ze Stefan mal mat uz v prevodovke olej vymeneny !!dvakrat!! DSG su nachylne jak hovna, poddimenzovane konstrukcie lebo uzasny WV, malilinkata napln blablablablabla.
sakrasticky : V ZIADNOM PRIPADE NEMENIT !!! Su to az dva sroby dole pod autom, nepredstavitelna robota : https://youtu.be/hfjpZTC9XvM?t=231
hentak vyzera po 85.000km, to musi vydrzat aspon 300.000...
hlavne nech to servisy odmietaju, absolutne presne toto som pisal o Audi a 6kvaltoch ZF (hydromenic kde sa nemeni olej, autorizak ZARPUTILO odmieta, nevedia to, nie su schopni...), tak ste si nadhodili DSG kde sa NABETON NESMIE menit olej.
Jaaaaaajdozadku foršprúch dúrch techník.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Áno, presne tak to je. 2 šrúby a naleješ do DSG nový olej. Alebo aj nie.
ITX >>> ATX
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ja nemam DSG ale DCT (kia) a olej som si daval menit pri 75tis. Nikto nemal problem dokonca som dostal na vyber ci original Kia olej alebo alternativu ktora je cca o 1/3lacnejsia.
Vzhladom na to ze auto je stale v zaruke daval som original do tej prevodovky ide uzasnych 1.5l oleja lenze problemom neni ani tak olej ako cele to nastavenie automatu kedy sa auto snazi pratkicky nepouzivat 1tku ale uz aj pri 2km/h rychlosti sa rozbieha na dvojke a cim sa paradne opotrebuva a prve priznaky problemov sa prave objavuju na parnych rychlostiach
Vzhladom na to ze auto je stale v zaruke daval som original do tej prevodovky ide uzasnych 1.5l oleja lenze problemom neni ani tak olej ako cele to nastavenie automatu kedy sa auto snazi pratkicky nepouzivat 1tku ale uz aj pri 2km/h rychlosti sa rozbieha na dvojke a cim sa paradne opotrebuva a prve priznaky problemov sa prave objavuju na parnych rychlostiach
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
To mas fajn ze nemali problem. Mne v Citroene technik zadelil zento robit jednoducho nemoze/nebude.
Preto mam zaruku iba 4 roky a nie 6, ja za 4 roky nedam ani 60k a ako pada zaruka presuvam servis do neautorizaku a preplachujem automat.
Preto mam zaruku iba 4 roky a nie 6, ja za 4 roky nedam ani 60k a ako pada zaruka presuvam servis do neautorizaku a preplachujem automat.
Však zavolaj do iných servisov a daj si to spraviť tam kde budú ochotní. Nemusíš chodiť len tam kde si kupoval auto. Robia to aj v autorizákoch, viem lebo to spravili aj na mojom Peugeote. Síce už bolo po záruke, ale spravili.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Mne to tiez v Peugeote v autorizaku v BA ponukli spravit, Aisin 6st v 308sw.
FVE 12.45 kWp V/Z
...Billboard na túto tému prevodovky má Bosch mestečko. Machri od plynu
Letáky od aisin jasné hovoria že meniť sa musí. Ale tá istá skriňa v aute už zrazu netreba
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Cenu zatiaľ automobilka nezverejnila. Pre viac informácií o modeli Praktiq kontaktujte najbližšieho predajcu značky Škoda od 1. apríla.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Škoda odhalila, že na budúci rok bude Praktiq dostupný v limitovanej edícii RetroStar aj s motorom 1,9 TDI.
az tu mi doslo o co ide
az tu mi doslo o co ide
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ale dodnes lremyslam preco seat/skoda nemaju multivan verzie. a som myslle ze po stadii od hnojdaju sa daco rozbehne na poli rodinnych korabov
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Ked koncern zrusil Alhambru, Sharan, Touran a presiel na "SUV" od velkosti Lupa?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Ma to dlhodobo mizerne predaje. Aj ta Staria je v podstate len rebrandovana dodavka, trosku ine vnutro, tipujem, ze sa to zaplati len vdaka jednotnemu modelu pre cely svet.
FVE 12.45 kWp V/Z