Ťažko takto úplne povedať, asi rovnako ako engineer to zaoblené operadlo, je to také zvláštne ale zrejme je to len o zvyku a predpokladám že je to zaoblené hlavne kvôli správnemu sedeniu. Sedák mohol byť tiež možno trochu dlhší, aj keď som si ho posunul dopredu ako sa len dá stále mi príde, že je na moju zadnicu málo miesta. Sedák nie je "spojený" s opierkou, čiže keď si na stoličku sadnem, tak v podstate cítiť tam tu "medzeru" v krížovej oblasti, alebo teda že tie kríže mi tam nič nedrží aj keď dám opierku úplne dole, neviem či som sa vyjadril úplne zrozumiteľne. Predtým som mal stále len stoličku kde obe tieto časti boli spojené, čo je asi z hľadiska komfortu lepšie. Čo zamrzí, ale bolo to tu aj viackrát spomenuté, je v podstate nepoužiteľný podhlavník, škoda že sa nedá vysunúť viac dopredu. No veľké plus má u mňa hlavne preto, že je to prvá stolička, pri ktorej ma ani pri dlhodobom sedení nebolí chrbát. A stále je to ďaleko lepšia stolička ako všetky, čo som mal predtým.loleqboleq napísal: ↑Pi 16. Júl, 2021, 12:20 Xtreme ani neodporúčame, to je skôr nutné zlo pri tej drahšej verzii predskladanej na kancelarska-zidle.cz. Teda ako nie je hrozná, no mne sa osobne veľmi neľúbi.
Inak, mňa by zaujímalo a to úplne ako informačne a zo záujmu sa pýtam - aké boli tvoje očakávania a máš aj niečo, čo si "z nej" nedostal v rámci komfortu alebo nejakej úľavy chrbtice apod.? Ako keď mám byť ako pokazená gramoplatňa, tak ja stále budem veľkohubne vravieť, že pre nekompromisnú kombináciu ergonómie a komfortu bude jednotkou Therapia. U mňa sa nič nemení, ja si každý mesiac už teraz odkladám maličkú sumu bokom a o pár rokov do nej pôjdem, ja som bol s Ergohumanom bol stále spokojný, potom som bol menej, potom som mal už Laru a síce je super ale tiež platí, že oproti Ergohumanovi to nie je ono, ale ja som s tým v pohode, veď to je stolička za skoro tretinovú sumu.
A ešte mimo témy, dávnejšie nám tu niekto linkoval tento taký vankúš z Jysku
https://jysk.sk/spalna/vankuse/zdravotn ... e-13x25x11
teraz som ho kúpil aj s nejakými inými vecami z Jysku a vynikajúca správa je, že má gumičku na zadnej strane, takže sa dá použiť na stoličke.
Ergohuman bol môj favorit, až kým som nemal možnosť si ho v predajni vyskúšať. Je to žiaľ príliš malá stolička na mňa.
Na niektorých (väčšinou sieťkové) sa mi celkom pozdával sedák ktorý vzadu akokeby padá dolu, na tom sa celkom dobre sedelo.