Co znamena Na ceste > 5 ks
Očakávame 2. 12. 2020 ?
Ked mi to teraz kolega objedna, tak sa k tomu dostanem a supnu ma na nejaky waitlist? Alebo ako to funguje?
/// UPDATE:
Tak objednane, pise, ze na ceste a 4.12. to bude naskladnene v alze, tak hadam mi to nezrusia, este som to takto neobjednaval.
Naposledy upravil/-a Mumaq v Ut 01. Dec, 2020, 18:43, upravené celkom 1 krát.
uz pise Na ceste 3 ks
Očakávame 2. 12. 2020 takze hadam som to stihol a som jeden z nich
/// UZ LEN JEDEN KUS
/// a uz nedostupne...
/// mail od alzy
Strážený tovar bol naskladnený.
Ja som to objednavala 26. novembra s tym ze to malo byt naskladnene 27.11. , v pondelok som sa opytala na stav, kedze sa objednavka stale spracovava, malo by im nieco prist 4.12. Objednavky maju vybavovat v poradi v akom boli vytvorene a nevedela mi zarucit ze na mna dojde v piatok :/ . Dufam ze tych kariet pride viac a dojde na kazdeho. Posledny komponent do noveho pc co mi chyba.
Kto by to kupoval za take ceny. To teraz pol roka nebude nic ine vo vlaknach o GPU len link na alzu, ze je nejaka karta skladom a za 2min to aj tak neni aktualne ?
Delid CPU --- AM5 / 1700 MB: Asus ROG CROSSHAIR X670E GENE CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D RAM: G.SKILL 32GB 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB VGA: Asus ROG Astral GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 OC SSD: Kingston KC3000 1TB PSU: Seasonic Prime TX-1600 Noctua Edition CASE: Streacom BC1 Black LCD: 32" ASUS ROG Swift PG32UCDM KEYBOARD / MOUSE / PAD: Logitech MX Keys + 2x Logitech G305 + A4tech X7SOUND: Creative Gigaworks T20 II + Bang & Olufsen Beoplay H95 COOLING →CPU: Alphacool Core 1 Silver + TG AMD Mycro Direct-Die Pro RGB V1 VGA: ??? RAM: IceManCooler Nickel / Black Block + Heatsink RADIATOR: TECO TK 2000 Chiller PUMP: 3x D5 TUBING: EK 16/12 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3 FANS: 10x ARCTIC P12 PWM PST CONTROLLER: Aquacomputer OCTO FLOW SENSOR: Aquacomputer High Flow LT FILTER: Alphacool ES Big Inline
Curve režim v MSI afterburner, akurát by som začal s krivkou na 0,9V pri 1930 MHz a ak to bude stabilné, ďalej by som skúsil 0,88 až 0,85 V pri rovnakej frekvencii.
Dakujem, mne vyplulo ine videa, avsak ja tam mam uz nahraty FW v karte, ktory mi zvysi powerlimit na 450w
Kazdopadne od osadenia grafiky mam problem s trhanim pocas hrania, fps sice idu vysoko, no raz za sekundu je tam trhnutie a tym padom nehratelne.
Taktiez som uz asi 3x odvcera mal restart celeho pc a 3x mi uplne vyplo monitor a nabehol nazad. Preto chcem skusit undervolt. 850w seasonic zdroj by mal byt az az.