Všeobecná diskusia II
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Všeobecná diskusia II
Stefan: ja uz mam objednane, agriturismo vo Vinci v druhej polke augusta, spoznavacka po okoli (Florencia, Pisa, San Gimignano, Sienna). Ubytko s ranajkami, bazenom, klimou, ... za lahko cez 100 na noc (2+ dieta vozickar).
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
to neznie zle, ked tak pukni do spravy hotel ked tak pls. prvu cast augusta sme asi 11dni v tatrach ale druhu polku nemame nic. to mozno bude aj teple more hadam tam v ciganlande ze aspon sa okupem.
inac mi dosla pokuta z brna. 83 som vraj siel na 70tke
som volal babke na urad a ziadna zlava ze dali mi najnizsiu sumicku. vraj to bol usek 2 radary a som asi pridal na konci. ta nepametam vobec ale ta co uz. ze neda sa nic robit ani odvolat a len zaplatit. neda sa neako hadat ze ci maju radary funkcne? lebo ja si davam bacha a obzvlast na useky a to sme sa vracali z maminej oslavy s mamou a waze mi useky hlasi stale. ci cvaknut a srat na to?
inac mi dosla pokuta z brna. 83 som vraj siel na 70tke
som volal babke na urad a ziadna zlava ze dali mi najnizsiu sumicku. vraj to bol usek 2 radary a som asi pridal na konci. ta nepametam vobec ale ta co uz. ze neda sa nic robit ani odvolat a len zaplatit. neda sa neako hadat ze ci maju radary funkcne? lebo ja si davam bacha a obzvlast na useky a to sme sa vracali z maminej oslavy s mamou a waze mi useky hlasi stale. ci cvaknut a srat na to?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> neda sa neako hadat ze ci maju radary funkcne?
medzištátne ? Budes mat fakt lacnejsie to zaplatit a nabuduce lepsie strazit nožičky na pedaloch. Radary maju nejake certifikacie a homologacie, tam sa moc nevyhadas.
medzištátne ? Budes mat fakt lacnejsie to zaplatit a nabuduce lepsie strazit nožičky na pedaloch. Radary maju nejake certifikacie a homologacie, tam sa moc nevyhadas.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
slavkov pri brne. 38eur. uz manzelka zaplatila sekam dobrotu uz doma
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Dlho tam bola len značka, ale všetci ju úspešne ignorovali, tak tam asi pred rokom dali na 2 miesta kamery, dávam si tam pozor
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Su a waze aj pekne informuje ze sa jedna o usekove meranie a ukazuje aj celu dlzku useku
-
- Pokročilý používateľ
a prave to ze do krvy by som sa hadal ze naj mi ukazu video alebo daco ze neexistuje ze som siel rychlo. babka len ma odbila isto ste na konci pridali a vyhodnotilo usek dvoch kamier ze ste porusil a bum dovidenia. ale ze nic sa odvolat alebo daco.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Strata casu a energie. Keby to bolo za 800 tak ok, ale 38 co uz.
2 fakty:
1. ona je zamestnankynou mesta slavkov u brna
2. tvoja pokuta ide do rozpctu mesta slavkov u brna.
Co si cakal, pomarance?
1. ona je zamestnankynou mesta slavkov u brna
2. tvoja pokuta ide do rozpctu mesta slavkov u brna.
Co si cakal, pomarance?
Nejak som nepochopil, že keby to bolo 800, tak je to ok, ale 890 už je príliš