Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
no jo, bolo by to o nakych 200-250 viac na sadu, to je dost...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
kaslem na kotuce vzadu, bubne vzadu a radsej dobre brzdy vpredu...sak sa snake cudoval jak mi to brzdi na STK kukal ze co som daval dopredu ked to vyhadzovalo take hodnoty
ale nemecke ATE uz si asi na auto nedam
mal som tieto-> http://www.tirerack.com/images/brakes/s ... _rotor.jpg
a zodrali sa za 50.000km, ale na druhej strane brzdili jak sproste
ale nemecke ATE uz si asi na auto nedam
Aha čo mám , Careffour v Poluse za 24,90 no neber to! . A cesta domov bola ešte zaujímavejšia, hovno som videl, taká hmla + samozrejme plno idiotov po cestách.
.
aj NZ a okolie, dosť hustá, slabá viditeľnosťhawkeye napísal:co kde je hmla?:D
s pozdravom, crux.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
aj u nás
btw dnes som konečne bol vziať hlavu na frantíka
nebyť toho, že mi nejak po ohriatí motora začal tiecť olej spod vrchnej časti vačkového ložiska, tak by to bolo všetko good. Zajtra zas dole rozvody, vačka von a nejak to pretesniť
ja totižto tiež budem asi cez leto robiť upgrade bŕzd a chcem nech to brzdí... zatiaľ som si nejakú kombináciu zvolil (brembo max + textar platničky (sú ale tvrdé ako krava, tak neviem ) ale pokukujem aj po iných verziách
btw dnes som konečne bol vziať hlavu na frantíka
nebyť toho, že mi nejak po ohriatí motora začal tiecť olej spod vrchnej časti vačkového ložiska, tak by to bolo všetko good. Zajtra zas dole rozvody, vačka von a nejak to pretesniť
aké si mal platničky? či nebola skôr chyba platničiek a ich tvrdosti že skôr pošli kotúčehawkeye napísal:ale nemecke ATE uz si asi na auto nedam
ja totižto tiež budem asi cez leto robiť upgrade bŕzd a chcem nech to brzdí... zatiaľ som si nejakú kombináciu zvolil (brembo max + textar platničky (sú ale tvrdé ako krava, tak neviem ) ale pokukujem aj po iných verziách
platnicky co boli k tomu...bolo to tvrdsie ako klasicke brzdy ale brzdili fakt superBorec napísal:aké si mal platničky? či nebola skôr chyba platničiek a ich tvrdosti že skôr pošli kotúčehawkeye napísal:ale nemecke ATE uz si asi na auto nedam
predpokladam ze bremba su asi celkom drahe?
- Borec
- Deaktivovaný
kašlem na cenu, nejaká zlavička sa mi vždy utrafí... skôr ide o to, či to bude robiť to, čo od toho požadujem. Moc na výber nemám a ak chcem aby to brzdilo, musím to riešiť len kvalitnejšími komponentami (nemám VW koncern, že si jednoducho prehodím z iného auta väčšie kotúče a brzdiče... tu nič nepasuje a origo je 280mm + v zadu bubny )
ale nie som ešte vôbec rozhodnutý... času ešte dosť a zatiaľ si zbieram info čo je dobré
ale nie som ešte vôbec rozhodnutý... času ešte dosť a zatiaľ si zbieram info čo je dobré
- Borec
- Deaktivovaný
nie každé
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nie kazde su drahe alebo nie kazde su kvalitne?
Steam: michalsveto
- Borec
- Deaktivovaný
aj/aj
len tu mi ide skôr o kombináciu... výdrž je druhá vec ktorá je ťažko porovnatelná. niekomu vydržia brzdy 80tkm a niekomu 30tkm... záleží od štýlu jazdy a preto tú výdrž nejak extra neriešim. keď budem chodiť ako pako brzda plyn tak bude jasné že to zoderiem za pár tisíc...
len tu mi ide skôr o kombináciu... výdrž je druhá vec ktorá je ťažko porovnatelná. niekomu vydržia brzdy 80tkm a niekomu 30tkm... záleží od štýlu jazdy a preto tú výdrž nejak extra neriešim. keď budem chodiť ako pako brzda plyn tak bude jasné že to zoderiem za pár tisíc...