Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
U nas v rodine do aut davame Textar kotuce aj dosticky,tvrde ako svina...
neviem presne o com tocite, len som to prebehol... a som trochu mimo, kedze som mal dnes skusku z matiky a zapijam ...
k brzdam len tolko, ze brembo niesu v zasade top(urcite nie brembo max), kedze na okruh zavitam tak raz za rok, tak som zobral EBC standard kotuce + EBC yellowstuff platnicky (prasia jak svina a rychlejsie sa deru, ale nastup maju celkom slusny oproti klasickym texarom)
co sa tyka swapu bubnovej zadnej napravy s kotucovou; kotucova je v zasade silnejsia, len si pozrite velkost zadnych kotucov, su to prditka a plniafunkciu piateho koka na voze... ich vyhodou je plynulejsie davkovabie sily, inak ich vyznam je v podstate esteticky a v beznej premavke, bez nejakeho specialneho naladenia kontraproduktivny, kedze cena swapu je neumerna vysledku
k brzdam len tolko, ze brembo niesu v zasade top(urcite nie brembo max), kedze na okruh zavitam tak raz za rok, tak som zobral EBC standard kotuce + EBC yellowstuff platnicky (prasia jak svina a rychlejsie sa deru, ale nastup maju celkom slusny oproti klasickym texarom)
co sa tyka swapu bubnovej zadnej napravy s kotucovou; kotucova je v zasade silnejsia, len si pozrite velkost zadnych kotucov, su to prditka a plniafunkciu piateho koka na voze... ich vyhodou je plynulejsie davkovabie sily, inak ich vyznam je v podstate esteticky a v beznej premavke, bez nejakeho specialneho naladenia kontraproduktivny, kedze cena swapu je neumerna vysledku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
no, však my sme sa ani o top brzdách nebavili. Ide o to, čo vybrať pri upgrade zodratých bŕzd aby to lepšie brzdilo. Nie som pretekár (nemám na to ani vozítko)Papek napísal:k brzdam len tolko, ze brembo niesu v zasade top(urcite nie brembo max), kedze na okruh zavitam tak raz za rok, tak som zobral EBC standard kotuce + EBC yellowstuff platnicky (prasia jak svina a rychlejsie sa deru, ale nastup maju celkom slusny oproti klasickym texarom)
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Len tak mimochodom, čo hovoríte na Suzuki Jimny? Kamarát ho chce na leto kúpiť..
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Preco chce prave Suzuki Jimny?Podla mna je dobre niekde do hornatejsieho terenu,na pole,chatu atd.
Mne osobne sa to auto paci,hlavne v terene s nim musi byt sranda kedze to je part-time 4WD...
Mne osobne sa to auto paci,hlavne v terene s nim musi byt sranda kedze to je part-time 4WD...
- Sphyn0x
- Používateľ
No však presne na to ho chce. Hlavne do hory..
Býva v BB ale chodieva každý týždeň k jednej dedinke, cca 100km a tam tie cesty nie sú bohviečo. Samá jama, záplata..no proste strachota. Tam sa bude auto s vyšším podvozkom hodiť.
Býva v BB ale chodieva každý týždeň k jednej dedinke, cca 100km a tam tie cesty nie sú bohviečo. Samá jama, záplata..no proste strachota. Tam sa bude auto s vyšším podvozkom hodiť.
Naposledy upravil/-a Sphyn0x v Ne 09. Jan, 2011, 02:11, upravené celkom 1 krát.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
vyzera to na peknu hracku...
Steam: michalsveto
- Sphyn0x
- Používateľ
A v niektorých prípadoch ide lepšie, ako Hummer..
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Nebol ste niekto teraz na dialnici v smere do MA?
Spolužiak napísal status že je rád že žije. Pred ním opakujem na dialnici, na ručnej začal druftovať nejaký feták na BMW, naje**** to do zvodidiel, zastavil asi 3 autá, a nakoniec sa rozbehol, vypol si svetla a zmizol.....
to už fakt tomu národu mece? a to má spolužiak 4mesiace vodičák.....fakt závidenia hodná situácia....ja by om takých ludi strielal!
Spolužiak napísal status že je rád že žije. Pred ním opakujem na dialnici, na ručnej začal druftovať nejaký feták na BMW, naje**** to do zvodidiel, zastavil asi 3 autá, a nakoniec sa rozbehol, vypol si svetla a zmizol.....
to už fakt tomu národu mece? a to má spolužiak 4mesiace vodičák.....fakt závidenia hodná situácia....ja by om takých ludi strielal!
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to hej, zvlast ked si videl veci ako tato:Sphyn0x napísal:A v niektorých prípadoch ide lepšie, ako Hummer..
ked je to auto prevratitelne fabiou, nemoze byt dobre
Steam: michalsveto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj, hummer je vysoky, na fabiu jednoducho vysiel a prevratil sa na nej ten co bol vo fabke mal stastie, vacsinou takyto stred s hummrom alebo offradmi velkimi sa rovna ista smrt.
Jimmi je super na tu chatu. clovek by az valal oci kam to auto sa dokaze vyhrabat. mozno za uvahu by stalo aj suzuki samuraj, kore kde moze sam regulovat uzatvaranie diferencialu a pohonu 4x4
Jimmi je super na tu chatu. clovek by az valal oci kam to auto sa dokaze vyhrabat. mozno za uvahu by stalo aj suzuki samuraj, kore kde moze sam regulovat uzatvaranie diferencialu a pohonu 4x4
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
landrower napísal:to hej, zvlast ked si videl veci ako tato:Sphyn0x napísal:A v niektorých prípadoch ide lepšie, ako Hummer..
ked je to auto prevratitelne fabiou, nemoze byt dobre
dufam ze si snad nemyslis ze sa normalne zrazili a hummer odletel od fabie
bud cez nu presiel a na nej sa prevratil alebo po zrazke strhol moc volant a prevratil sa
Kebyže cez ňu prejde tak mu to snáď neodtrhne zadné koleso. Hummer dostal pecku zboku do zadného kolesa od fabky a čo bolo ďalej ťažko povedať, asi sa vodič snažil vyrovnať auto počas toho ako mu to stočilo zadok doprava (strhol volant do pravej strany), čo ho vďaka tomu že mal na ľavej strane o koleso menej a teda vďaka nakloneniu posunuté ťažisko, prevrátilo.
Asi... tak si myslím
Asi... tak si myslím
sak urcite nejako tak to bolo len ee ze sa zrazili a hummer odletel od fabky jak od stlpa