Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Potrebujem poradit...zacina sa mi troska trhat a uz aj spinit na sedadle potah a chcel som na sedacky dat new potahy ale natahovacie a hlavne nieco pevnejsie resp hrubsi material.nejaky dobry shop s takymito vecami nepoznate?
Dikes
Dikes
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
najlepsi test aky som videlPapek napísal:Ford Fiesta v teste TopGearu ako vzdy nema chybu
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... ord-fiesta
Steam: michalsveto
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
To si sem nemal davat,Snake ta ukamenuje
- landrower
- Pokročilý používateľ
nj, to je tak ked sa to snazia spravit co najlacnejsie..
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Je zlé, ak pustím auto pred seba? Proste šiel som po hlavnej, špička, mal som kus väčšiu medzeru , tak som ešte kus spomalil a pustil pred seba jedného z vedľajšej cesty, lebo viem, že musel dlho čakať/ ešte by čakal, no a za to ma pekne zj**l inštruktor....
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Instruktor patri asi k arogantnejsim ludom...
Dobre ,ze si ho pustil ,taketo spravanie sa z nasich ciest pomaly straca.
ale samozrejme zalezi aj od situacie
Dobre ,ze si ho pustil ,taketo spravanie sa z nasich ciest pomaly straca.
ale samozrejme zalezi aj od situacie
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Snake má tak náramne rád nového tajpéra? Myslel som, že to platí len pre Nissan GT-Rqq6600 napísal:To si sem nemal davat,Snake ta ukamenuje
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Ale na skuske kde mas uz policajta to radsej nerob, nikdy nevies aky je to policajt
Brat ked si robil vodicak a mal uz jazdu s policajtom tak zastavil na krizovatke tvaru "+" hlavna cesta je vertikalne a vedlajsia horizontalne a brat isiel z dola z vedlajsej dolava na hlavnu, lenze musel davat prednost autu ktore islo zhora z vedlajsej dolava na hlavnu, no lenze to auto tam stalo, a nie a nie ist z krizovatky prec tak brat isiel, cize mu nedal prednost a nato u policajta nepresiel
Brat ked si robil vodicak a mal uz jazdu s policajtom tak zastavil na krizovatke tvaru "+" hlavna cesta je vertikalne a vedlajsia horizontalne a brat isiel z dola z vedlajsej dolava na hlavnu, lenze musel davat prednost autu ktore islo zhora z vedlajsej dolava na hlavnu, no lenze to auto tam stalo, a nie a nie ist z krizovatky prec tak brat isiel, cize mu nedal prednost a nato u policajta nepresiel
Policajt ho za to isto nezjebe, ak nechytí idiota, tak mu za to nič nepovie, a ak chytí idiota ktorý ani takéto základ morálky nemá, tak ho vyhodí za niečo iné (aj vymyslené).
To video, ano, časť pravda, lenže bohužial tu dosť je vidieť Clarksonovu zaujatosť na britské autá, Hammond sa o Type-R vyjadril inak. Kto to auto šoféroval, vie aké je, nie je naj, ale nie je ani tak zlé ako to prezentuje Clarkson. A na GT-Rko mi nešahajte, to je moje
To video, ano, časť pravda, lenže bohužial tu dosť je vidieť Clarksonovu zaujatosť na britské autá, Hammond sa o Type-R vyjadril inak. Kto to auto šoféroval, vie aké je, nie je naj, ale nie je ani tak zlé ako to prezentuje Clarkson. A na GT-Rko mi nešahajte, to je moje
wut?!landrower napísal:nj, to je tak ked sa to snazia spravit co najlacnejsie..
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tak neviem, ale ja som rád, keď niekoho pustím, proste mám z toho dobrý pocit a ja sa nikde aj tak neponáhľam. Tak isto aj na prechode, ak vidím, že človek pekne zastaví, obzrie sa a čaká, tak ho s radosťou pustím. Avšak, keď vidím nejakého kk*a, čo sa ani neobzrie a len prejde, tak mám chuť pridať a keď tak ešte otvoriť dvere, aby som ho trafil ... ( avšak nespravím to )
ty si mas v autoskole osvojit zaklady jazdenia, aby si sa vedel rozbehnut, zastavit, vyhodit smerovku, odbocit a celkovo, aby si na ceste nepanikaril... aj ked je to od teba pekne
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tu nefaejspalmuj,Snake napísal:wut?!landrower napísal:nj, to je tak ked sa to snazia spravit co najlacnejsie..
musis uznat ze vymena viacprvkovej napravy za torznu tyc (ci jak sa to vola) je jednoznacne setrenie (podla mna tam kde sa nema, hlavne pri aute typu type-r)....
//edit: all hail clarkson , kokos, ten chlap má v rukách jakú moc, šak on keby povedal že honda je nahovno, tak rovno môžu zavrieť továrne, lebo by to nikto nekupoval
...ale dobre, už som ticho. Zas mám iný názor jak ostatní takže zas budem za debila, sa tu už cítim jak Fico na zasadaní SaS...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ja netvrdim ze to je zle auto, ale verim mu ze je horsie ako predchodca... ktory sa mi este k tomu aj po dizajnovej stranke viac paci