World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
wn8 a winrate nie ale osobne hodnotenie ano
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Ja na notebookupet2 napísal:hrate niekto na Intel HD Graphics 4000? ako vam to ide?
textury na max zbytok low, hd rozlisenie cca 40-60 fps
JJ, tiež som hral na 3570k, v pohode cez 50 fps, problém bol len s mestkými mapami, tam to išlo dole na 30...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ked som prišiel domov tak my WoT na hlavnom pc pripadalo ako Crysis
http://wotreplays.eu/site/1822949#erlen ... _jagdtiger
pokiaľ ma pamäť neklame, tá moja je fakt biedna , asik najvyšší zárobok aký som kedy mal
taký noobovský
http://wotreplays.eu/site/1822949#erlen ... _jagdtiger
pokiaľ ma pamäť neklame, tá moja je fakt biedna , asik najvyšší zárobok aký som kedy mal
taký noobovský
No minule som si udržal dravosť na uzde a tu je výsledok, škoda že to bola posledná bitka potom som kúpil AMX 13 90 .
http://wotreplays.com/site/1825030#fier ... -amx_13_75
EDIT: Shairachaz ďakujem
http://wotreplays.com/site/1825030#fier ... -amx_13_75
EDIT: Shairachaz ďakujem
Naposledy upravil/-a kramer v So 25. Apr, 2015, 20:31, upravené celkom 1 krát.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
GFPREMWOT - deň premka
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
už ho neberie..
E*DIT: čo ta hra so mnou robi posledne 4 dni... z 10-15 hier nemam viac ako dve vyhry a prehry typu 1:15 a pod...
E*DIT: čo ta hra so mnou robi posledne 4 dni... z 10-15 hier nemam viac ako dve vyhry a prehry typu 1:15 a pod...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
to čo vždy...
nechaj ju napokoji chvíľu a polepší sa to
ja som mal včera z 10hier 3xM
ale chvíľu bola odležaná
nechaj ju napokoji chvíľu a polepší sa to
ja som mal včera z 10hier 3xM
ale chvíľu bola odležaná
- Shairachaz
- Používateľ
Jojó, ja som behom niekoľkých dní vylepšil svoje WR o 0,2% (čo je po 28k bitvách, či koľko to mám, úctyhodné číslo) a už na konci toho dňa som cítil, že tu niečo nehraje. Samé prehry ala 1 vs 29 ... Teraz som ešte posledné dni trochu pok*rvil WR, ale už na to mr*ám, na zopár dní si od toho dám pohov. Hlavne som dostal brutálnu chuť na niečo ako GTA V, alebo aspoň IV Ale 5ka mi na kompu nepobeží a pre IV nemám sejvy
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
nakoniec som dal misiu HT na stuga
ešte arty kde sa my šťastie totálne vyhýba
ešte arty kde sa my šťastie totálne vyhýba
Ja som stuga sice nejakou nahodou dal, ale dalej uz je to peklo... Trafit s artou troch naraz a naspotovat so skautom 4 tanky skor nez spotnu mne ked v kazdej hre 3-4 skauty... cele zle.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- Shairachaz
- Používateľ
Počkaj si na T-55A arty misie, na nezmyselné detrackovačky a jednou ranou dvoch poškodiť a jedného zabiť Zvládnúť to v normálnom čase sa dá fakt len v plutonu, inak to bude len o šťastí. A jazdiť výhradne T92 a GCčko, aj taký GW Tiger s obludným delom dáva úplne smiešny splash, niekedy to padne hneď vedľa tanku a len mu zľahka poškodí pásy
MT misie už mám skoro hotové, chýba mi už len zopár plutonikov, HT a TD zhruba v polovici, arty 3/4.
MT misie už mám skoro hotové, chýba mi už len zopár plutonikov, HT a TD zhruba v polovici, arty 3/4.
Síce toto nie je téma pre vtipné obrázky, ale keďže to pochopia iba hráči tankov...
(Jingles, SerB a QB ak by ich niekto nespoznal)
(Jingles, SerB a QB ak by ich niekto nespoznal)
s pozdravom, crux.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Sergej a Jingles aki pani
Ale QB sa tvari nejako kyslo
Ale QB sa tvari nejako kyslo
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup