World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Pochybujem ze to takto spravia na live, supertest je supertest
Spoiler: ukázať
No uvidime, co sudruhovia vymyslia, ale v poslednej dobe zakazdym ked sa uverejni nejaki ich plan tak mam z toho akurat tak depresiu. Namiesto toho aby sa snazili tu hru vylepsit, opravit, tak vymyslaju hovadiny a nezmyselne veci.
Napr. ked som videl tie nove skilly a perky, aj ked zatial vraj len pre Xbox verziu, to vyzeralo ako skilly z nejakej japonskej MMORPG (obvzlast ma "pobavil" jeden, ze po zniceni vas tank exploduje a poskodi superove tanky v okoli).
Pripadne teraz ten buff IS7, lebo sak podla vysledkov, tak nech uz tomu tanku konecne daju kua 400mm panciera zo vsetkych stran a laserove delo s priepalnostou 1000mm aby boli konecne ruske lamy spokojne a neserkaju sa s tym takto po troske.
Napr. ked som videl tie nove skilly a perky, aj ked zatial vraj len pre Xbox verziu, to vyzeralo ako skilly z nejakej japonskej MMORPG (obvzlast ma "pobavil" jeden, ze po zniceni vas tank exploduje a poskodi superove tanky v okoli).
Pripadne teraz ten buff IS7, lebo sak podla vysledkov, tak nech uz tomu tanku konecne daju kua 400mm panciera zo vsetkych stran a laserove delo s priepalnostou 1000mm aby boli konecne ruske lamy spokojne a neserkaju sa s tym takto po troske.
WoT/AW - Hadent
Trafil si klinec po hlavičke. To s tým vybuchnutím tanku je fakt blbosťa osobne si myslím že sú tu tanky, ktoré potrebujú buff omnoho viac ako is7 (ehm, amx m4 1945, amx 13 75, foch 155)
Ono je tiez zaujimave, ze IS3 v HD dostala "nahodou" pasy ako predstavny pancier prave v mieste kde ma najslabsi "nos". Uz sa tesim na to ako to bude zahadne zrat dmg. Myslim, ze doteraz mal tuto ficuru iba Churchill 7 a aj to iba na bokoch veze.
Podla mna nemali tuto pandorinu skrinku ani otvarat, ako teraz zabezpecia, aby to mali vsetky tanky spravodlivo rozlozene? Posadky si to davali kade-tade.
http://www-d0.fnal.gov/~turcot/Armour/p ... pz4hev.jpg
Podla mna nemali tuto pandorinu skrinku ani otvarat, ako teraz zabezpecia, aby to mali vsetky tanky spravodlivo rozlozene? Posadky si to davali kade-tade.
http://www-d0.fnal.gov/~turcot/Armour/p ... pz4hev.jpg
WoT/AW - Hadent
Bola to fuska ale konecne Ace tanker na AMX 50 100 https://www.youtube.com/watch?v=7nVtEtD61Ds ani neviem ako som tolko naspotil
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
šarik v akcii
http://wotreplays.eu/site/1881878#sand_ ... 34-85_rudy
http://wotreplays.eu/site/1881878#sand_ ... 34-85_rudy
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Začal sa mi pri hrani objavovať dosť kuriózny problém, myslím že mi to robí len pri arty Z ničoho nič proste stratím všetko kontrolu nad ovládaním hry, jedine čo môžem je sa otáčať doľava a doprava s podvozkom, a jazdiť myškou.. Ľavé ani pravé tlačítko nereaguje, ani žiadne iné tlačidlo na klávesnici, dokonca mi to raz prestalo reagovať počas písania do chatu... Nestretol sa s tým niekto? Dokonca aj keď dám alt+f4 a znovu sa pripojím do hry, chvíľu to ide, a potom mi to random spraví zase...
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Mne sa dvakrát stalo niečo podobné, proste som sa nemohol hýbať ani strielať, a nepriateľ si na mne zgustol
Inak má tu niekto 50 100? Tá veža je riadny troll, dingol som s ňou isunu, rhmkou, is3 atd..
Inak má tu niekto 50 100? Tá veža je riadny troll, dingol som s ňou isunu, rhmkou, is3 atd..
No 50/100 neviem či to len mne, ale v 90% prípadoch prvá rana skončila v munícii, nosil som tam 2x opravy... a že by to nejako dingalo, to som teda nepostrehol.
50 100 mam , je to dobry stroj, ale tiez nemam dojem, ze by nejak dingala
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- dexterav
- Sponzor fóra gold
tak od T7 sú tí francúzi v podstate medká a nijak moc neodingajú
btw aj CDC mi dinglo E75 ale hlavne 50 120 a 50B sú slušné ale nie kôli pancieru
inak včera som hral 1. na CT
btw aj CDC mi dinglo E75 ale hlavne 50 120 a 50B sú slušné ale nie kôli pancieru
inak včera som hral 1. na CT
- dexterav
- Sponzor fóra gold
vcelku sa my pozdávajú tie nové info ikonky ked niečo urobíte, takže viete že ste niekoho spotli resp máte asistenciu , dmg , kill
T57ht je pekný črep
T57ht je pekný črep
To si prave nepovedal V uzavretych priestoroch je riadne op
- dexterav
- Sponzor fóra gold
asik zato som s ním hral furt na otvorených mapách
mno proste my to s ním nejde
mno proste my to s ním nejde
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
http://ritastatusreport.blogspot.nl/201 ... hells.html
" Obviously ghost shells are just a myth, the game is stronkly coded without any capitalist bugs in it and the Bugworld engine is stronkest game engine in existence."
" Obviously ghost shells are just a myth, the game is stronkly coded without any capitalist bugs in it and the Bugworld engine is stronkest game engine in existence."
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.