Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Tak, keď už do toho bachnúť, tak aspoň nie s predkom položeným na asfalte...Snake napísal:preto treba tesne pred prestat brzdit
Inak, čo sa týka jeleňa alebo lane, tak to je prd, ďaleko väčšia sranda je los (aj keď na Slovensku asi ťažko, že áno). V princípe to je krava krížená s jeleňom - telo ako hovado, tenučké nohy. Vpáliš to toho, nohy tomu podtneš jak nič a už ti na predné okno letí ale 700kg...
vseobecne je zver na ceste nebezpecna, aj liska alebo zajac dokaze narobit kopec skody na aute, kamos trafil sovu, prasknute celne sklo, dalsi sa zjebal z motorky, ked trafil vrabca(!), bol cely dooskierany a este mal aj popaleniny od vyfuku... par rokov dozadu, takych 7-8, neviem uz presne, sa zabili jedni znami od nas z okolia, isli po dialnici v audi a8 a zrazili sa s diviakom a nasledne to napalili do betonoveho stlpa, neprezili...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
veru hej, kolotočári sú "najlepší"..Papek napísal:myslim, ze tolko trpezlivosti co ty by som nemal
inak do kolkej dneska potiahneme? som si bol v tescu kupit zasobu redbullov na noc... pred tescom 4 kolotocari( passat, 2x golf, octafka) tuzing jak vysity, kazdy zapnute hmlovky(nech kazdy vie, ze ich ma, ne?) a angeleyes, a kto nemal angeleyes, tak aspon modre parkovacky a samozrejme modre alebo cervene osvetlenie spz... a stavim sa s vami o co len chcete, ze mali sportove pedale a na viecku nadrze sportovu nalepku
Vždy spozorniem keď je nablízku čierny Passat kombi (!) "pohrebák" , alebo podobné typy.
Na takých autách som si všimol 80% úspešnosť "POWER FUEL nálepky",
- alebo : "výfuk ako lodné delo od Jacka Sparrowa" (čo má kachle Peterky pod kapotou ?)..
Takýto "vodiči" sú nebezpeční - nepoznajú slušnosť / dať prednosť, a častokrát zbytočne ohrozujú druhých (asi mám na nich štastie.. )
Hazardérom by mali vziať nielen vodičák, ale aj rodný list
http://natankuj.sme.sk/c/5718631/vodic- ... hanie.html
vcera v ostrave, dnes v blave...
este chvilu a cesty su od retardov prazdne, mile od nich ze nezabijaju nikoho ineho, len seba
vcera v ostrave, dnes v blave...
este chvilu a cesty su od retardov prazdne, mile od nich ze nezabijaju nikoho ineho, len seba
ano, to bude ono
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
preco len 1 moznost?:)
aspon 3 lebo takto si nevyberiem
aspon 3 lebo takto si nevyberiem
u mna momentalne bawo, kedze nad nim uvazujem, ale moje preferencie sa menia kazdych par mesiacov, takze by som to nebral velmi vazne
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
u mňa škoda, keďže sa mi páčia skoro všetky autá od nich + ešte ak by bola možnosť, tak mustang
tak teda 3 hlasy na užívateľa
Však ford tam jeKrutibrko napísal: + ešte ak by bola možnosť, tak mustang
.