Nam relativne v kratkej dobe po sebe odisla najskor pracka a po nej susicka. Obe Gorenje, po 10 rokoch. Ale mojho pohladu mali odmakane poriadne. Vyrastli pri nich dve deti, a ked si to tak zoberiem, kazda sla do tyzdna minimalne trikrat, realne skor 4+. Cize Gorenje ako znacka na pracku a susicku OK.Mycoken napísal: Ut 20. Máj, 2025, 12:50 Po rokoch mi odisla pracka tak momentalne hladam nejaku novu.
Idealne chcem uz kupit rovno set nejaky, cize pracku aj susicku...
No a teraz sme skusili Samsung. Pracka konkretne SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE a susicka SAMSUNG DV90T6240LE/S7. Vyberali sme podla aktualnej akcie, z toho, co bolo skladom.
Nie su z jednej serie, ale je mi to v zasade jedno, aj tak za vecne otvorenymi dverami z nich vela nevidno. Prva vec, co mi udrela do oci, vlastne do usi, je fetis Korejcov na hudbu. Dpc, po skonceni cyklu to spusti sonatu, co nema konca

Pracka ma velku vyhodu, ze sa da prerusit pranie a prihodit zabudnutu ponozku. Ako svojim sposobom nevyhodu beriem, ze obe dynamicky menia cas programu. Na zaciatku napr. pracka pise 1:42, ale kedze sme tam nadrbali vsetko biele za tyzden, po chvili to upravi napr. na 2:25. Toto gorenje nerobili, resp. susicka sla s casom vzdy len dolu a boli sme zvyknuti, ze za 1:40 mali hotove obe.
Susicku sme chceli inu ako gorenje aj kvoli cisteniu. Gorenje mala pred vyparnikom penu. Vyparnik bol sice cisty, ale vysavanie tej peny bolo na chuja, tazko to slo. Samsung ma filter z jemneho sitka pod dvierkami a vyparnik sa cisti pomocou prilozeneho "stetca". Zatial sa mi to zda pohodlnejsie.
K susicke bol aj drziak na topanky. Teda oni v navode pisu vsetko mozne, len nie topanky

Obe uz su wifi, TV je tiez samsung, takze teraz chodia bonzacke spravu o skonceni programu na mobil, aj do telky... A su aj tiche. Uvidime ako po 10 rokoch