Elektromobilita a vsetko okolo nej
Re: Elektromobilita a vsetko okolo nej
to priamo suvisi s (ne-)existenciou demokracie v danych oblastiach
Stale sa bavime o EU, amerike a cine?
nie, o tych Afrikach a Aziach
nikto nebude na Eritreu ani Banglades tlacit, aby od 2035 (a podobne) zacali predavat IBA EVcka
preto je spominanie nejakych 40k EUR za noveho tatosa irelevantne
nikto nebude na Eritreu ani Banglades tlacit, aby od 2035 (a podobne) zacali predavat IBA EVcka
preto je spominanie nejakych 40k EUR za noveho tatosa irelevantne
To je sice pravda ale nikto netvrdil opak. Jedine co turbo tvrdil je ze tam predajnym trhakom asi nebudu, zatial co tron tvrdil ze je to pre nich strasne vyhodne.
Ja tam dosť jasne vidím, ako píše o nákupe EVciek a jeho podivovanie sa nad tým, ako si ich miestni nebudú môcť dovoliť
Nato som si ja dovolil poznamenať, že ich to trápiť nemusí, lebo ich k tomu nebude nikto nútiť
Nato som si ja dovolil poznamenať, že ich to trápiť nemusí, lebo ich k tomu nebude nikto nútiť
Chyba ti kontext nad tym.
mp3 zabudol že v Číne už par rokov predavaju elektromobily lacnejšie ako spalovaky a s ich dovozom po azií či do afriky nebude taky problem ako s dovozom do EU
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
mam napad - vratme sa k tomuto o desat rokov a povieme si, akych 90%+ dosiahli elektromobily v Afrike.
Neviem to inak vyriesit.
Neviem to inak vyriesit.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ta hodnota 90+ % vychádza z čoho?
-
- Pokročilý používateľ
len tak z prdele.
Kolko si nastavime, tri percenta - aby sme splnili ? Desat percent ? Ako vy vizionari nazvete ze rozvojova krajina preskocila fosilne paliva ?
20% rozsirenie EV ? Presne to zaznelo v udernom videu z ktoreho mohol mat zanieteny évéčkar tesno v gaťoch : "PRESKOCILA FOSILNE PALIVA".
Kvantifikuj.
Kolko si nastavime, tri percenta - aby sme splnili ? Desat percent ? Ako vy vizionari nazvete ze rozvojova krajina preskocila fosilne paliva ?
20% rozsirenie EV ? Presne to zaznelo v udernom videu z ktoreho mohol mat zanieteny évéčkar tesno v gaťoch : "PRESKOCILA FOSILNE PALIVA".
Kvantifikuj.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
co je baseline?
aktualny pocet aut v sucasnosti? prirastok 90 %, cize takmer zdvojnasobenie celkoveho poctu EV v Afrikie, bude do roka az dvoch
90 % vsetkych aut bude EV? to nebude ani v EU ani v roku 2060
takze si necucaj cisla z prsta, ci prdele, podla vlastnych preferencii, a kvantifikuj
btw, kamos mi poslal: https://twitter.com/MichalLukac147/stat ... 6075154435
aktualny pocet aut v sucasnosti? prirastok 90 %, cize takmer zdvojnasobenie celkoveho poctu EV v Afrikie, bude do roka az dvoch
90 % vsetkych aut bude EV? to nebude ani v EU ani v roku 2060
takze si necucaj cisla z prsta, ci prdele, podla vlastnych preferencii, a kvantifikuj
btw, kamos mi poslal: https://twitter.com/MichalLukac147/stat ... 6075154435
-
- Pokročilý používateľ
... cize vravis ze s tym preskakovanim fosílii to nebude take jednoduche ani rychle ? Aj v rozvitom svete, nieto este rozvijajucom sa ?
viem si predstavit, ze v nejakych oblastiach je preskocenie ICE mozne
takze, co je ta baseline?
takze, co je ta baseline?
-
- Pokročilý používateľ
ja neviem, a vy (ktokolvek uz "ste vy") viete ?
Ja som netvrdil ze niekto bude nieco preskakovat. To tvrdil nejaky elektrovizionar. Ja som z huby nepustil velkomyslienku ze fosilne paliva preskocime.
Asi to bude musiet kvantifikovat niekto iny. Pre mna osobne 50% ICE neznamena preskocenie fosilnych paliv. Pre mna 35% ICE neznamena preskocenie fosilnych paliv.
Neviem s akym cislom by ste "vy" boli spokojni, len vam tvrdim ze ziadne preskakovanie fosilnych paliv sa v rozvojovych krajinach nekona.
Trieskate sprostosti, vizionari. To je cele.
Ja som netvrdil ze niekto bude nieco preskakovat. To tvrdil nejaky elektrovizionar. Ja som z huby nepustil velkomyslienku ze fosilne paliva preskocime.
Asi to bude musiet kvantifikovat niekto iny. Pre mna osobne 50% ICE neznamena preskocenie fosilnych paliv. Pre mna 35% ICE neznamena preskocenie fosilnych paliv.
Neviem s akym cislom by ste "vy" boli spokojni, len vam tvrdim ze ziadne preskakovanie fosilnych paliv sa v rozvojovych krajinach nekona.
Trieskate sprostosti, vizionari. To je cele.
takze Africania si teda nebudu musiet kupovat EVcka?
uz rozumies?
mna nezaujima nejake preskakovanie, ja len reagujem na tvoj bezny blabol o nakupe 40k, resp 20k eur EVciek, nic viac, nic menej
nepis klamstva, zavadzania a hyperbolizacie, nebudem na teba reagovat
menej krvavych oci. mozno zistis, ze s tebou v tomto suhlasim
uz rozumies?
mna nezaujima nejake preskakovanie, ja len reagujem na tvoj bezny blabol o nakupe 40k, resp 20k eur EVciek, nic viac, nic menej
nepis klamstva, zavadzania a hyperbolizacie, nebudem na teba reagovat
menej krvavych oci. mozno zistis, ze s tebou v tomto suhlasim