Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
BMW, je to asi takmer jedina znacka kde nemozem povedat na ziadne auto ze "toto je absolutny humus" (nemyslim len mechanicky, ale aj po diazjne. neberte to ako flame na ostatne znacky.)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Snake: a myslel som si, že to bude pod fordom asi
BMW X6 = Absolutny humus, po stranke mechanickej, jak ho zamýšlali, a jak vyzerá, to auto je absolútny faillandrower napísal:BMW, je to asi takmer jedina znacka kde nemozem povedat na ziadne auto ze "toto je absolutny humus" (nemyslim len mechanicky, ale aj po diazjne. neberte to ako flame na ostatne znacky.)
just my 2 cents
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
nj, x6 nepatri k mojim oblubenym od toho vyrobcu... ak by som mal zhodnotit vsetky bmw tak je najhorsie podla mna...Snake napísal:BMW X6 = Absolutny humus, po stranke mechanickej, jak ho zamýšlali, a jak vyzerá, to auto je absolútny fail
just my 2 cents
ale stale sa mi paci viac ako honda CR-Z (honda bol moj druhy kandidat...) (nehovorim o mechanickej stranke)
s akým úmyslom bola vlastne X6 stvorená? Do terénu je to auto neschopné, na cestu zbytočne veľké...
o spotrebe radsej nehovorimKocuR napísal:s akým úmyslom bola vlastne X6 stvorená? Do terénu je to auto neschopné, na cestu zbytočne veľké...
Asi ako (vacsina) "SUV" - ako velky liek na male ego. (naco asi ma Kuli Hummera..?) nie, ja mu ho nezavidim, nech si ho chova
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Preco?Pietro sk napísal:o spotrebe radsej nehovorim
10l/100km na taku kravu vela nieje...
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
hoši chcel by som počuť nejaký názor (ak niečo viete) na motor 1,8T 110KW montovaný do VW šrotíkov... vraj je to menej kazové. Uvažujem totižto o niečom inom ako renaulte veci ohľadom spotreby sú mi jasné, ale napríklad nejaké skúsenosti ak niekto má.
A pre niektorých: Jop, zapalovač
A pre niektorých: Jop, zapalovač
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
poviem ti rpeco SUV, koli bezpecnosti. Ano je pravda ze vacsina si ho kupuje koli tomu ze ma maleho pindura
ale ja ho mam koli bezpecnosti. Keby som mohol tak ho este aj dokola oramujem, lebo idiotov na ceste pribuda.
ale ja ho mam koli bezpecnosti. Keby som mohol tak ho este aj dokola oramujem, lebo idiotov na ceste pribuda.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
v testoch sa prislo na to ze SUV niesu az tak bezpecne ako vyzeraHellAngel napísal:poviem ti rpeco SUV, koli bezpecnosti. Ano je pravda ze vacsina si ho kupuje koli tomu ze ma maleho pindura
a druha vec, ze milujem ludi s SUV, preto ze ked ONI sposobia nehodu (a popravde - vecsina SUV putuje zazobanym slepickam a zbohatlym sracom co sa predvadzaju a honia ego, nie normalnym ludom ako sme my tu, par ho mozno ma ale pevne verim ze s nim jazdite takisto opatrne ako s beznym autom a mozno aj viac) tak nezabiju seba ale chudaka co za nic nemoze
to s tymi babami...kebyze si ja kupim nejake suv alebo nieco na styl asx a niekto povie na moju frajerku/snubenicu ze je slepicka alebo kueva tak mu taku jednu
to len tak ze nebrat kazdu babu ako kuevu...to ci je kueva uvidis podla kila mejkapu atd..
to len tak ze nebrat kazdu babu ako kuevu...to ci je kueva uvidis podla kila mejkapu atd..
- landrower
- Pokročilý používateľ
jasne ze cest vynimkam ale dufam ze si pochopil co tym chcem povedat
viem co a bral som to tak aj ja vzdy..ale ked vidim ze snad raz si kupim aj ja nieco lepsie tak som si uvedomil ze si to niekto bude mysliet o mojej babe a pritom viem ze o prachy jej nejde atd..landrower napísal:jasne ze cest vynimkam ale dufam ze si pochopil co tym chcem povedat
proste nie kazda je taka, that's all