World of Tanks (MMO)
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Re: World of Tanks (MMO)
Hej no, je to az smiesne, aku perc sancu na ohen maju ... niekedy len tak zo srandy strielam do zadnej casti a hned po prvej strele horia. Hlavne ta IS linia, sam ich mam, takze viem
ps. HT15 pre stug je pain in the ass
ps. HT15 pre stug je pain in the ass
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
To bolo napodiv lahke e100 to isti
Po urobeni som to samozrejme zopakoval este 3x dokonca aj z m103 kedze som odingal 6000
To iste ztym poskodenim 2 tankov na 1 vystrel, po trapeni na misiu sa mi to potom darilo raz denne
Najlahsie vyzeraju medka
Zase sa mi nedari 15 pre artiny bud nedam 2000, klasika 1998 alebo prehráme prehram
Po urobeni som to samozrejme zopakoval este 3x dokonca aj z m103 kedze som odingal 6000
To iste ztym poskodenim 2 tankov na 1 vystrel, po trapeni na misiu sa mi to potom darilo raz denne
Najlahsie vyzeraju medka
Zase sa mi nedari 15 pre artiny bud nedam 2000, klasika 1998 alebo prehráme prehram
Spoiler: ukázať
- mArtinko5MB
- Používateľ
Hej je to easy pokial mas X tier ja mam za sebou zatial 3,6k bitiek a iba is3 (pomaly odomknuty is8) Misie pre medium som dal vsetky s t 34 85 a pre TD s t67, az na poslednu, tam som to dal s su-100
Light su tiez o drzku posledna misia, kedze tam treba X tier battle alebo aspon IX (hlavne pokial nemas aspon amx 13 75), arty som teraz akurat tento weekend konecne dal s hummelom, najprv som prehral s dmg 2100 a potom dalsiu hru som dal 2600 dmg a win.
Light su tiez o drzku posledna misia, kedze tam treba X tier battle alebo aspon IX (hlavne pokial nemas aspon amx 13 75), arty som teraz akurat tento weekend konecne dal s hummelom, najprv som prehral s dmg 2100 a potom dalsiu hru som dal 2600 dmg a win.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Spravil som to so 110nou (2x, kedze prvy krat nebol with honor), ono sa tam pocita kombinacia nadinganej a udelenej dmg takze ak clovek aj nieco nastriela tak to nie je tak strasne.mArtinko5MB napísal:Hej je to easy pokial mas X tier ja mam za sebou zatial 3,6k bitiek a iba is3 (pomaly odomknuty is8)
WoT/AW - Hadent
ja som zapalovacie misie urobil s cromwellom zatial vsetky, ale matne si spominam ze som zapaloval asi tiez ruske tanky. a tie misie zalezi komu sa s cim dobre hra ja mam napr. prve hotove vzdy arty a HT, MT a TD nakoniec lajty nehram. pri nich som dosiel vzdy max po tretiu misiu.
Je sranda že kde sú časy keď horeli prevažne nemecké tanky dnes je už len náhoda kedy sa zapália.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- mArtinko5MB
- Používateľ
Dost horia aj medium od rusov, vcera som hral par hier s a-44 a asi 3x ma zapalili, no comment
ps. HT 15 nie je tazka, to nevratim, len velmi velmi MM dependent uz som to spravil 3x ale stalo som mal "paradny team" a prehrali to
ps. HT 15 nie je tazka, to nevratim, len velmi velmi MM dependent uz som to spravil 3x ale stalo som mal "paradny team" a prehrali to
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
AMX 13 90 1400xp, 3k damage+3k spot dmg, unicum stats 10 000 WN8 http://wotreplays.com/site/1941503#self
- mArtinko5MB
- Používateľ
Neviete o niekom, kto ma napredaj intel soft balik s JagTiger 8.8 ?
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Japonský tier X ľahký tank
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Ja, mam ta vo friend liste a mam pri tebe - chat blocked, tak neviem ci mas ty zablokovany, alebo som poslal niekoho z tvojho klanu niekam a mas ma ty bloknuteho
WoT/AW - Hadent
Ne wg mi dal ban lebo som sa trochu rozčuloval v obecnom chate keď tam bol mod cDa...
- mArtinko5MB
- Používateľ
Vcera bol ku mne velmi kruty MM to su tie dni ...
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto