Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
viete co je horsie ako suvcka zrazajuce deti? smetiarske auta zrazajuce mamicky. siel by som im povypustat gumy
https://www.facebook.com/policiaslovaki ... 6007933231
https://www.facebook.com/policiaslovaki ... 6007933231
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Tak najprv by ma museli vidiet, potom mat dovod ma zastavit, potom by som si ich musel vsimnut, ze ma chcu zastavit...vsade tma, kosice poznam dobre, bola by to vyrovnana nahanacka
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Uplne suhlasim.. A nemam najmensi problem tolerovat ich, ked sa budu spravat tak, ako sa spravat maju.. A nie tak, ze na cervenu vyjde na chodnik, prejde za roh krizovatky a zase vlezie na cestu (pripadne cervenu uplne odignoruje).. Ze pustim chodcov a on prejde povedla mna sprava a skoro zrazi 6-7-rocne dieta.. Ze pojdu dvaja vedla seba, ze vleti aj s dietatom na dalsom bicykli na priechod pre chodcov tesne pred autom, ze neda prednost, lebo ved ide len po kraji, ze, ze, ze, ze, ze...
A bohuzial, tych, ktori sa na cestach spravaju ohladuplne a hlavne predvidatelne, je stale vyrazna mensina..
Nemam problem dodrziavat vsetko, co je v zakone, predsa len je to hajena... cast populacie.. Ale potom ziadam, aby policajti davali pokuty aj takymto neprisposobivym pumpickarom..
A jedna vec, ktoru som si vsimol uplnou nahodou.. Dost casto su ti najdebilnejsi presne ti, ktori za volantom nadavaju na vsetkych okolo..
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
.
Autocar: Retros - 19.12.1984
.
.
Jaguar World May 2023
.
.
Total 911 UK - Issue 230, May 2023, pages 100
Autocar: Retros - 19.12.1984
.
.
Jaguar World May 2023
.
.
Total 911 UK - Issue 230, May 2023, pages 100
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
soferuje niekto 1.0tsi? mam to v tcrose na tyzden a mam pocit ze funi cosi ked pridavam plyn, strasne pocut turbo. akokeby som zapinal vysavac. auto je nove. cca 20km ma len. mam to z pozicovne.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Turbo, aky zmysel maju tie casaky co sem davas? Len pre obrazky? Som myslel ze su k tomu aj linky na download.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
my ho mame vo firemnej fabke. V meste celkom v pohode motor, ked tomu dupes na krk, tak to aj celkom ide. No na dialnici som potreboval pridat a obehnut kamion zo 120 a tam prestala veskera sranda zvukove prejavy motoru a vibracie v aute ma znacne znervoznili
do 90km/h to je OK auticko, este aj ta hlucnost sa celkom da. Je to taky mestky motor
do 90km/h to je OK auticko, este aj ta hlucnost sa celkom da. Je to taky mestky motor
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Linky na copyrightovaný materiál sú proti pravidlám fóra, aj keď šikovný človek si ich vie ľahko nájsť. Podobne ako je zakázané linkovať na nelegálne stiahnutie hier či filmov o ktorých diskutujeme, to by si mohol vedieť, nie si tu na fóre prvý mesiac.
To mi pripomenulo, bolo by fajn keby Turbo hodil krátky pokec čo ho na linkovanom časopise zaujalo, tak ako diskutujeme napr. o filmoch, nenapíšem iba názov filmu ktorý som videl a ani pol slova o ňom.
Spoiler: ukázať
Ja mam 1.0tsi rad. Dialnicny strelec z toho nebude. Ale tak ten motor nahradil 1.4 a 1.6tky atmo takze...
Ma to dlhe prevody, obcas treba podradit aj napriek turbu. Ved pri 120 to ma kolko, 2500rpm? Das tam za 4 a jedem.
Ma to dlhe prevody, obcas treba podradit aj napriek turbu. Ved pri 120 to ma kolko, 2500rpm? Das tam za 4 a jedem.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
jezisi ta Eskalada nemoze byt tak dobre auto... aby som ju chcel cim dalej tym viacej.
Linky na casopisy : bolo by nelegalne, preto to berte len ako navnadu, upozornenie ze takyto casopis vysiel, takto vyzera. Koho to zaujme, vie si najst a stiahnut. Ze co ma na casopise/soch zaujalo... to by bolo nadlho dnes napriklad sa ukazal 212 stranovy Classic & Sports Car s obrazkom Mercedesu Pagody na titulke, no neber to za tu cenu. Maju tam aj Mach1, LeMans Kremer 935ku, a nejaky duel "japanese turbo duo, Nissan versus Mitsubishi". Tak trochu dufam ze to bude 3000GT, ale ked bude cokolvek ine, neurazim sa.
A vedeli ste ze 100 rokov dozadu vedeli Ople chodit 100 mil za hodinu ?
okrem toho vysiel aj Classic Jaguar, to uz je jun/jul cislo, rozoberaju 2+2 E-Type.
Vysiel aj Classic Mercedes plus RaceCar Engineering, no co ti poviem - na tento vikend to mame 500 stran obrazky budu zachvilu. A to som zabudol vcerajsie prirastky ako napr. casopis "Aston Martin", a coby som si neprecital ...
Mne tieto auticka co linkujem pridu ukrutne zaujimavejsie nez nejaka novodoba Fabia 1.0 a mam taky ciťák ze sa vcelku dobre vynimaju v tejto teme. Aby to nebola len hypermoderna nuda 1.0i a 1.5té-es-í.
Nevadi vam to prilis velmi ze to sem linkujem ? Mozem prestat, mam v paži, pre mna je to len robota navyse.
Linky na casopisy : bolo by nelegalne, preto to berte len ako navnadu, upozornenie ze takyto casopis vysiel, takto vyzera. Koho to zaujme, vie si najst a stiahnut. Ze co ma na casopise/soch zaujalo... to by bolo nadlho dnes napriklad sa ukazal 212 stranovy Classic & Sports Car s obrazkom Mercedesu Pagody na titulke, no neber to za tu cenu. Maju tam aj Mach1, LeMans Kremer 935ku, a nejaky duel "japanese turbo duo, Nissan versus Mitsubishi". Tak trochu dufam ze to bude 3000GT, ale ked bude cokolvek ine, neurazim sa.
A vedeli ste ze 100 rokov dozadu vedeli Ople chodit 100 mil za hodinu ?
okrem toho vysiel aj Classic Jaguar, to uz je jun/jul cislo, rozoberaju 2+2 E-Type.
Vysiel aj Classic Mercedes plus RaceCar Engineering, no co ti poviem - na tento vikend to mame 500 stran obrazky budu zachvilu. A to som zabudol vcerajsie prirastky ako napr. casopis "Aston Martin", a coby som si neprecital ...
Mne tieto auticka co linkujem pridu ukrutne zaujimavejsie nez nejaka novodoba Fabia 1.0 a mam taky ciťák ze sa vcelku dobre vynimaju v tejto teme. Aby to nebola len hypermoderna nuda 1.0i a 1.5té-es-í.
Nevadi vam to prilis velmi ze to sem linkujem ? Mozem prestat, mam v paži, pre mna je to len robota navyse.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Strasne nemam rad ked niekto stigmatizuje model auta a ide si veci typu "na octaviach jazdia...". Ale v poslednej dobe mam dost velky problem s vodicmi volvo. Ako velmi musi byt clovek poskodeny na to aby X kilometrov blokoval lavy pruh, a ked ho poprosis bliknutim lavej smerovky o uhnutie tak ti akurat tak ukaze prostrednik?
Este ze tym postihom obmedzili auta na 180, takze ta nema sancu dobehnut nech mu spravis cokolvek.
Este ze tym postihom obmedzili auta na 180, takze ta nema sancu dobehnut nech mu spravis cokolvek.
Obehnut, dorovnat rychlost s autom vedla teba a cauky.
Ked ta to prestane bavit tak podlaha a uz ho nikdy neuvidis.
Ked ta to prestane bavit tak podlaha a uz ho nikdy neuvidis.
.
to jemne pribrzdenie o 44 km/h si si samozrejme odpustit nemohol
Nie zeby som to povazoval za adekvatne. Ale za poskodzovanie cudzej veci/napadnutie/sposobenie nehody su sankcie kvoli ktorym sa to neoplati viacej hrotit.
Kedze siel rovnych 130 tak pre neho len o 22. Stacilo mu zlozit nohu z plynu, nemusel sa ani dotknut brzdy.
Kedze siel rovnych 130 tak pre neho len o 22. Stacilo mu zlozit nohu z plynu, nemusel sa ani dotknut brzdy.