World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
constant nic v zlom ale nechapem hracov ako si ty. To ta fakt tak bavia tie sra.cky na t4,5,6? Na vk3601H 1600 bitiek Ja som stale povazoval tanky do T8 za nehratelne kktiny.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
stevo891 počúvaj ak ideš bez prem. účtu tak musíš hrať prevažne low tier aby si niečo zarobil kým mi brat nekúpil Lowe tak som Cr zarábal s Cromwell, T-34-85, KV-1S (momentálne KV-85), Tiger P, Cherchill I a Caernarwon ale s 8čkou nezarobíš nič ak nevyhráš.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
No je to pravda ze bez premiaku sa to hraje tazsie, ale nikdy som to nejako nevnimal. Ja som vacsinou v pluse aj s t10 bez premiaku. Za posledne cca 3 roky som dal do tejto hry asi 30Eur co ma ale vobec netrapi kedze si ma udrzala tak dlho. Asi posledny rok mam stale premium, bojove platby a misie mozno preto nemam az take problemy s kreditom. Goldy sa zasa zarabaju v klane a na esl.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ak človek nemá prem a goldy tak to ide niekedy pomaly
a je to o zábave a ked ma baví is tak hrám is alebo fcm 36 pak40
dneska neviem čo wg má ale všetky tanky úplne dolu, všeto T+2 a aj 3x posebe aspoň je viac XP
tiež poteší napr taká kv2 pošle vaše arl44 cez celú mapu na ranu do garáže a vaše superpresné nemecké delo nie a nie nič trafiť na 2 kroky
a je to o zábave a ked ma baví is tak hrám is alebo fcm 36 pak40
dneska neviem čo wg má ale všetky tanky úplne dolu, všeto T+2 a aj 3x posebe aspoň je viac XP
tiež poteší napr taká kv2 pošle vaše arl44 cez celú mapu na ranu do garáže a vaše superpresné nemecké delo nie a nie nič trafiť na 2 kroky
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
na T6 je mnozstvo zabavnych tankov
s T8 sa da zarabat uplne bez problemov aj bez premioveho uctu. Ak si spravne spominam, stevo je dost dobry na to, aby dokazal bez premia zarabat aj s T9 a T10. S premiom potom zaraba odhadom v 95% bitiek.
s T8 sa da zarabat uplne bez problemov aj bez premioveho uctu. Ak si spravne spominam, stevo je dost dobry na to, aby dokazal bez premia zarabat aj s T9 a T10. S premiom potom zaraba odhadom v 95% bitiek.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
VK som nehral odkedy ho zmenili z medaku na heavy, cize uz je to asi tak rok- dva? Bol to kedysi superzabavny tank, naucil som sa na nom v podstate hrat WOT + som si potreboval zarobit prachy, trenovat posadky, nevraviac o tom, ze som pomahal v catach brachovi, ktory zacinal az po mne a potom este kamosovi, tak aj preto mam tolko bitiek s "low tiermi". (Prvych 6 mojich najhranejsich tankov uz dost dlho nemam ani len v garazi po pravde)stevo891 napísal:constant nic v zlom ale nechapem hracov ako si ty. To ta fakt tak bavia tie sra.cky na t4,5,6? Na vk3601H 1600 bitiek Ja som stale povazoval tanky do T8 za nehratelne kktiny.
"Top tier only" hracov povazujem osobne za snobov, neviem, preco by som nemal hrat tanky ktore ma bavia, nevraviac o tom, ze ja ked som sa dostal na t8-9 tak prave prebiehala epidemia artyn (este pred nerfom) a t8-10 boli takmer nehratelne (moja E75 sa z toho doteraz nespamatala).
Hram teraz dost t8-9, ale ze by ta hra bola nejak vyrazne ina, alebo lepsia ako na nizsich tieroch to veru nepozorujem (skor je este horsia, hlavne ked clovek schyta v tyme 3.catu nemeckych debilov v IS7 so 45% winrate - mam zle skusenosti s nemeckymi hracmi, na t6 s tym clovek tak nejak pocita a neboli to tam az tak) a CW ma nelakaju, takze nemam ani goldy na free exp cez nove linie tankov co zacinam.
WoT/AW - Hadent
no co na toto povedat? palec hore. keby kazdy hrac to tak pochopil ako ty, tak to je fasa hrat ;-)take-it napísal:neberiem si to vôbec zle, práve naopak. Pozrel som si pár videí a už chápem že som na to šiel úplne zle. Celý boj je zložitý proces a treba rozmýšľať čo kto kedy urobí a treba na to skúsenosti. Pomaly sa učiť Problém WOT je ale aj ten že to prezentujú ako nejakú arkádu. chcú pritiahnuť čo najviac hráčov a hlavne aby niekedy zbytočne platili, aby hneď mali naj naj naj mašinu. Lenže skúsený protivník mu raz dva natrhne prdel
LEBO SI NOOB!!! Len Noobi co to nevedia hrat sa drbu na vysoke tiery lebo si myslia ze tam spravia dieru do sveta. HOVNO! Kumst je vediet hrat aj low tiery.stevo891 napísal:constant nic v zlom ale nechapem hracov ako si ty. To ta fakt tak bavia tie sra.cky na t4,5,6? Na vk3601H 1600 bitiek Ja som stale povazoval tanky do T8 za nehratelne kktiny.
btw imho, vsetko nad t8 je kktina, nezabavna nudna nedynamicka. Best fun je napr luchs, m8a1 a t67. Aspon pre mna ;-)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Pre mňa je zas tier 10 strašne nevybalansovaný, viď T57 heavy, fv 183, wtf E100... A ešte som zabudol ConquerorGC, nehovoriac keď sú spolu 3 v čate...
možno OT ale kto ďalší s trpezlivosťou by ma zobral do caty nech chytím skúsenosti a zručnosť ? Posledný boj som vydržal niečo cez minútu nedokázal som s T1 ujsť paľbe lebo som sa evidentne zle skryl
Mas nick imwen ze? Mas jednu desinu a 3 deviny a mas odvahu napisat ze vsetko nad t8 je kktina, zaujimave. Nedynamicke a nudne su prave preto lebo si mal iba tdcka a pomale tanky. Tiez je zaujimave ze hrajes iba s op tankami, jasne ze je to potom zabava. Keby si nehral len op tanky tak by si mal ake staty? A neboj sa aj v low tieroch tankoch som lepsi ako tyLEBO SI NOOB!!! Len Noobi co to nevedia hrat sa drbu na vysoke tiery lebo si myslia ze tam spravia dieru do sveta. HOVNO! Kumst je vediet hrat aj low tiery.
btw imho, vsetko nad t8 je kktina, nezabavna nudna nedynamicka. Best fun je napr luchs, m8a1 a t67. Aspon pre mna ;-)
Constant. Neviem nepovazujem sa za snoba, ale hrat t10 je ovela vacsia vyzva a ked clovek uhra preratu hru tak to je este lepsi pocit. Jasne ze nech kazdy hraje tanky ktore ho bavia to mas pravdu. Neboj aj ja som zazil epidemiu artyn a pre mna to bolo aj ovela horsie kedze som mal lepsie staty. Tiez som nechapal ako mozes mat tak zle wr s E75 ked to je jeden z najlepsich tankov"Top tier only" hracov povazujem osobne za snobov, neviem, preco by som nemal hrat tanky ktore ma bavia, nevraviac o tom, ze ja ked som sa dostal na t8-9 tak prave prebiehala epidemia artyn (este pred nerfom) a t8-10 boli takmer nehratelne (moja E75 sa z toho doteraz nespamatala).
Blbost. V jedninom co mas pravdu je gc a mozno s nadhladom fv..t57 bola op ale po nerfe a naslednom buffe 50B uz to je v norme. Wtf E100 je po nerfoch nepouzitelna kktina..Spacepen napísal:Pre mňa je zas tier 10 strašne nevybalansovaný, viď T57 heavy, fv 183, wtf E100... A ešte som zabudol ConquerorGC, nehovoriac keď sú spolu 3 v čate...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak je to hra a je to o zábave...
ak to človek hrá pre staty moc zábavné to asik nebude hlavne pri random
ale tiež myslím že 10000 bitiek na kv1 nieje úplne ok
fv201 pre tých čo ho ešte nevideli
http://wotreplays.com/site/2067299#clif ... -fv201_a45
chrchlík vii
http://wotreplays.com/site/2084983#himm ... rchill_vii
ak to človek hrá pre staty moc zábavné to asik nebude hlavne pri random
ale tiež myslím že 10000 bitiek na kv1 nieje úplne ok
fv201 pre tých čo ho ešte nevideli
http://wotreplays.com/site/2067299#clif ... -fv201_a45
chrchlík vii
http://wotreplays.com/site/2084983#himm ... rchill_vii
V com je vacsia vyzva hrat T10? Vacsia vyzva je carry +2Tier bitku, len tolko. A to s tym noobom Newmi predokladam myslel ako narazku na typkov co sa zenu na t10 za kazdu cenu a potom su tam hraci co maju 45% winrate (nikto nemoze spochybnit, ze ty si velmi dobry hrac). A do istej mieri za to mozu aj hraci ako ty, co stale pindaju ako len t10 je to prave a potom sa hufy noobov zenu za tym cielom.
A predsa, este nieco, zober si, ze na to, aby som s VK 30.01D nastrielal aspon svoje HP, tak musim v priemere trafit a prerazit cca 5,7x (770 HP/135DMG na ranu), kym v E50 mi na to staci 4,5 strely (1750HP/390DMG), tak co je tazsie?
A predsa, este nieco, zober si, ze na to, aby som s VK 30.01D nastrielal aspon svoje HP, tak musim v priemere trafit a prerazit cca 5,7x (770 HP/135DMG na ranu), kym v E50 mi na to staci 4,5 strely (1750HP/390DMG), tak co je tazsie?
WoT/AW - Hadent
To su porovnavacky ...a ked s t62a chcem nastrielat svoje hp tak potrebujem trafit a prerazit 6,1x...Kedze aj ty mas len 1 desinu a aj snou mas 2 bitky, jednoducho nevies o com hovoris..
Ach jaj, ale to kolko mam bitiek s T9 to ta netrapi, lebo to uz je ku.. velky rozdiel, typicky namysleny unicum... A od niekoho kto ma 600 bitiek v takej prasarne ako IS7 hovorit o OP tankoch. A ta T62, rovnako ako E50 maju navyse ale aj pouzitelny pancier a nehras proti t+2 tak nemachruj s uzasnymi vedomostami. Si lepsi hrac ako ja, pomasti si ego (kazdy to robime, je to normalne), ale nerob tu zo mna debila.
Keby si sem dal aspon nieco konstruktivne, ale nevidel som tu od teba jediny taky prispevok, len si tu honis triko, ako tu nikto nicomu nerozumie, ale nic nevysvetlis, neporadis, nepodlozis niecim konkretnym. Takto je to len v duchu tvojho podpisu, len sa zbytocne hadat.
Ved sem teda aspon hod nejake tvoje replays, z ktorych sa da nieco vypozerat.
Keby si sem dal aspon nieco konstruktivne, ale nevidel som tu od teba jediny taky prispevok, len si tu honis triko, ako tu nikto nicomu nerozumie, ale nic nevysvetlis, neporadis, nepodlozis niecim konkretnym. Takto je to len v duchu tvojho podpisu, len sa zbytocne hadat.
Ved sem teda aspon hod nejake tvoje replays, z ktorych sa da nieco vypozerat.
WoT/AW - Hadent