Alza.sk
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Alza.sk
To ako fakt niekto riesi tie absurdne "povodne ceny" ? Tie su take absurdne odkedy Alza existuje.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Mam v alze reklamaciu iPhone kabliku, coskoro to bude 31 den. A teraz kamen urazu: reklamaciu nemam v systeme online (normalne som mal zatial vsetky), dostal som iba potvrdenie o prevzati reklamacie, je tam napisane, ze kabel je mechanicky poskodeny (ano, bezna chyba Apple Lighting kablov, proste sa zacnu trhat na koncoch, co bol aj moj dovod reklamacie).
Moja otazka znie:
1. mozem na 31 den prist a ziadat vratenie penazi, i ked v protokole je napisane, ze je kabel mechanicky poskodeny? Podotykam, ze reklamaciu prevzali normalne, nejedna sa o ziadnu specialnu reklamaciu, ked to zamietnu na mieste a posielaju distributorovi na overenie (ako v pripade, ked sa mi znicil swap na lock delete pri SD karte)
2. mozu mi dat v 31 den nahradny kablik (samozrejme novy, na mieste) - cize ak by reklamaciu nestihli ?
3. musia mi dat vediet do 30 dni, ze reklamacia bola vybavena nejakou formou (pisomne, atd.) ?
Dakujem za nazory.
Moja otazka znie:
1. mozem na 31 den prist a ziadat vratenie penazi, i ked v protokole je napisane, ze je kabel mechanicky poskodeny? Podotykam, ze reklamaciu prevzali normalne, nejedna sa o ziadnu specialnu reklamaciu, ked to zamietnu na mieste a posielaju distributorovi na overenie (ako v pripade, ked sa mi znicil swap na lock delete pri SD karte)
2. mozu mi dat v 31 den nahradny kablik (samozrejme novy, na mieste) - cize ak by reklamaciu nestihli ?
3. musia mi dat vediet do 30 dni, ze reklamacia bola vybavena nejakou formou (pisomne, atd.) ?
Dakujem za nazory.
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
mne vzdy presne na 30.den pride SMS o vybaveni reklamacie... (asi 3x tento rok som riesil a vyriesene vymenou)
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ja si osobne myslím, že keby si prišiel na 31. deň s tým, že ti nedali vedieť do 30 dní, tak tam automaticky dostaneš peniaze, taktiež je otázne, či daný kábel majú skladom, ak majú, tak dostaneš dobropis a rovno na mieste kúpiš novýicefire napísal:Mam v alze reklamaciu iPhone kabliku, coskoro to bude 31 den. A teraz kamen urazu: reklamaciu nemam v systeme online (normalne som mal zatial vsetky), dostal som iba potvrdenie o prevzati reklamacie, je tam napisane, ze kabel je mechanicky poskodeny (ano, bezna chyba Apple Lighting kablov, proste sa zacnu trhat na koncoch, co bol aj moj dovod reklamacie).
Moja otazka znie:
Dakujem za nazory.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
pokial viem, zakon je taky, ze 31.den si prides pre peniaze...
jedine, ze Ti nejak dokazu, ze Ti dali vediet skor, a Ty si neprisiel...
jedine, ze Ti nejak dokazu, ze Ti dali vediet skor, a Ty si neprisiel...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ten kabel je sucastou celeho balenia iPhonu, cize by som ho musel (telefon) tiez vratit a kupit novy na mieste.loleqboleq napísal:ja si osobne myslím, že keby si prišiel na 31. deň s tým, že ti nedali vedieť do 30 dní, tak tam automaticky dostaneš peniaze, taktiež je otázne, či daný kábel majú skladom, ak majú, tak dostaneš dobropis a rovno na mieste kúpiš novýicefire napísal:Mam v alze reklamaciu iPhone kabliku, coskoro to bude 31 den. A teraz kamen urazu: reklamaciu nemam v systeme online (normalne som mal zatial vsetky), dostal som iba potvrdenie o prevzati reklamacie, je tam napisane, ze kabel je mechanicky poskodeny (ano, bezna chyba Apple Lighting kablov, proste sa zacnu trhat na koncoch, co bol aj moj dovod reklamacie).
Moja otazka znie:
Dakujem za nazory.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
aha, och...no ak nebol v nejakej špeciálnej akcii, tak to je skvelé...aspoň bude nový telefón
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
mate niekto skusenosti s vratenim konzolovej hry do alzy? pri objednavke som vyuzil moznost vratenia do dvoch mesiacov, a co cert nedal darcek bol duplikat. hra je zabalena do povodneho folioveho obalu. pytam sa preto lebo viem ze s vracanim SW byvaju problemy.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
podľa mňa, ak je to v pôvodnej fólii, tak to zoberú v pohode, inak to ani nemôžu, nič také ako to poslať na reklamačné, kde to otvoria a overia kód nemôžu
jaky duplikat?molnart napísal:mate niekto skusenosti s vratenim konzolovej hry do alzy? pri objednavke som vyuzil moznost vratenia do dvoch mesiacov, a co cert nedal darcek bol duplikat. hra je zabalena do povodneho folioveho obalu. pytam sa preto lebo viem ze s vracanim SW byvaju problemy.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
vezmu to aj keby si to mal už nainštalované a aktivované ku svojmu kontu vôbec to nekontrolujú
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Zajtra pôjdem skúsiť vrátiť dosku, bohužial mi predali B85m-d3h revíziu 2 a chcel som 1ku kvôli taktovaniu. Som zvedavý, či pristúpia na výmenu, keďže chcem doplatiť za drahšiu dosku... Musím máť od toho bloček, alebo sa to dá nejako inak vyhľadať?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
aha aha, počkať, toto je zaujímavá vec, ako to je možné ?
ku**y gigabytské, zničili ultimátnu mATX dosku za málo peňazí ako aj jej fullATX verziu...
ku**y gigabytské, zničili ultimátnu mATX dosku za málo peňazí ako aj jej fullATX verziu...
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
@Krutibrko: ak to je do 14 dni, tak nic uvadzat nemusis a hned ti vratia dukaty. Potom len kupis tu drahsiu.
Ano FA, alebo blocek je myslim potrebny...teda ja som ho mal vzdy, radsej.
Ano FA, alebo blocek je myslim potrebny...teda ja som ho mal vzdy, radsej.