Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
tak dnes po vypocuti srpav som ostal v soku. chalan co tie 2 dievcata zabil dostane maximalne 5 rokov. OMG. kde to zijeme. pred spravami bola nejaka relacia a tam vystupoval typek co v sebeobrane zabil legalne drzanou pistolov chlapa a dostal 10 rokov (vypalil do neho viac ako 1 strelu). ako **** kde sme. dement co prekroci neviem ako rychlost v meste a zabije 2 sosoby (este ku tomu deti, cely zivot pred sebou) dostane maximalne 5 rokov?????????????????
serem na to, poje*any stat. nech zdochnu ty co tieto zakony robia.
ku tym vodicakom a tak. dnes sa ti neplati snad ani vodicak robit. Ked ho nemas mozu ti fizli pomali menej ak spravis nehodu ako ked ten vodicky mas.
ku tym vodicakom a tak. dnes sa ti neplati snad ani vodicak robit. Ked ho nemas mozu ti fizli pomali menej ak spravis nehodu ako ked ten vodicky mas.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
vole ked to pozeram po 10x tak normaalne normalne ked uz je asi 3 ten zaber ako to tam valcuju tak este vdialke pocut ten jeho prvy krik
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Neviem chlapci ako vy,ale ja by som si nieco taketo chcel raz vyskusat
16 stupnovu som skusal,ale toto je ine kafe
co ti poviem slovensko je diera za ktoru sa nie ze pohrudi bijes ze slovak ale odhanby radsej v cudzine ani ako slovak nevystupujem .. tu dostanes viacej za kradez , znasilnenie, ale zabijes tak polovicne tresty .. no co ti na to poviem uz som si to vsimol davno to je normalny vysmech ... normalny vysmech .. grazel to je .. uz ma zaznamy, zlodej , ale ..no nehovorim ani nic dalej to je tlachanie do vetra ... skur...na slovenska diera ..HellAngel napísal:......
http://video.markiza.sk/archiv-tv-marki ... viny/52171 .. uz nie raz sa premaval takto po dedine no ...
http://video.markiza.sk/archiv-tv-marki ... viny/52197 k urva je to mozne . ? ja nestacim pocuvat minuleho roku vrazil do 2ch ludi .. drogova trestna cvinnost ..ako uz mi ostava len usmev na tvari .. tu bude galen rozpravat cosi o poplatkoch za veznov .. a pi.i to ze platime policajne zbori co maju v <> to je ...ako hasim idem spat to sa neda pozerat .
Naposledy upravil/-a FEAR v Št 20. Jan, 2011, 23:14, upravené celkom 1 krát.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ked som si tak minule cital nasu ustavu, tak ta je deravejsia jak emental.. veci sa tam daju tak krasne poprekrucakt a nieze dvoma, ale aj styrma sposobmi pochopit... a stavim sa ze tie zakony nebudu odlisne...HellAngel napísal:tak dnes po vypocuti srpav som ostal v soku. chalan co tie 2 dievcata zabil dostane maximalne 5 rokov. OMG. kde to zijeme. pred spravami bola nejaka relacia a tam vystupoval typek co v sebeobrane zabil legalne drzanou pistolov chlapa a dostal 10 rokov (vypalil do neho viac ako 1 strelu). ako **** kde sme. dement co prekroci neviem ako rychlost v meste a zabije 2 sosoby (este ku tomu deti, cely zivot pred sebou) dostane maximalne 5 rokov?????????????????
btw, ten japonsky komentanotr, teda komentatori, to je supa mne sa vkuse zdalo ze hovori godzilla
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
co ti hrabeqq6600 napísal:Neviem chlapci ako vy,ale ja by som si nieco taketo chcel raz vyskusat
a ked prudko zabrzdi tak ani netusis kam mas podradit
no nalož troškulandrower napísal: ked som si tak minule cital nasu ustavu, tak ta je deravejsia jak emental.. veci sa tam daju tak krasne poprekrucakt a nieze dvoma, ale aj styrma sposobmi pochopit... a stavim sa ze tie zakony nebudu odlisne...
Me like Pentium
- qq6600
- Používateľ
Presne neviem ale lava paka je klasika pätstupnova a na pravej mas 4 podrychlosti pre kazdu z piatich rychlosti,v tvare radenia U,nie Hlandrower napísal:co to je za masinu?
Inak sledujete Lampu?Prave tam je Spisiak
http://plus.joj.sk/
- landrower
- Pokročilý používateľ
nepamatam si to moc, jedine co si cca pametam je ze "stat bude financne podporovat tych nezamestnanych ludi v hmotnej nudzi, ktori si nie vlastnou vinou nemozu zabezpecit zamestnanie"
a teda to znamena ze ti cigosi ktorym sa prevazne robit NECHCE (cest vynimkam, poznam aj normalnych..) by vlastne podporovani byt nemali...
ale inak nic ine konkretne zo mna nedostanes, lebo to by som si musel vymyslat, s mojou hlavou deravou som rad ze viem co je za den
//jak sa taka prevodovka vola? nejaky odborny nazov nech si to viem pogooglit?
a teda to znamena ze ti cigosi ktorym sa prevazne robit NECHCE (cest vynimkam, poznam aj normalnych..) by vlastne podporovani byt nemali...
ale inak nic ine konkretne zo mna nedostanes, lebo to by som si musel vymyslat, s mojou hlavou deravou som rad ze viem co je za den
//jak sa taka prevodovka vola? nejaky odborny nazov nech si to viem pogooglit?
- qq6600
- Používateľ
presne neviem,mozno eaton
ale mala by mat oznacenie 5x4
5 -1°,2°,3°,4°,5°
4 - lowlow - low -direct - high
ale mala by mat oznacenie 5x4
5 -1°,2°,3°,4°,5°
4 - lowlow - low -direct - high
to sa nevysvetľuje 4 spôsobmi... veď normálne niečo viaczmyselné skopíruj z ústavy
Me like Pentium
- landrower
- Pokročilý používateľ
to nie ale zapacilo sa mi to a teraz fakt nemam ani cas ani nervy na to hladat to tam zase...
proste teraz som dokoncil nejake tie veci do skoly na fyziku, zacinam byt dead...
ked bude po polrocnej konferencii potom sa mozem na to sustredit
proste teraz som dokoncil nejake tie veci do skoly na fyziku, zacinam byt dead...
ked bude po polrocnej konferencii potom sa mozem na to sustredit
jj, bodaj by sa nepáčili zákony,keď si ich vyložím po svojom )
Me like Pentium
Ty si asi nejaky super pravnik?
Este mi pivedz ci je vsetko ok s nasimi zakonmi ked henten 19 chuj dostane max 5rokov?
Este mi pivedz ci je vsetko ok s nasimi zakonmi ked henten 19 chuj dostane max 5rokov?