Všeobecná diskusia
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
nieco taketo http://autobazar.autovia.sk/toyota-yari ... -m5-822091 http://autobazar.autovia.sk/toyota-aygo ... -3d-885391
//hops
//hops
Naposledy upravil/-a 1adad1 v Ne 23. Jan, 2011, 22:27, upravené celkom 2 krát.
a načo mu bude zdroj do auta?1adad1 napísal:nieco taketo http://www.tichepc.sk/COUGAR-SX-550.html?arg1=001020 http://autobazar.autovia.sk/toyota-aygo ... -3d-885391
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja tak isto by som šiel do fábie... ( ja som zaťažený na škodovky )
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Endy co tak toto: http://auto.bazos.sk/inzerat/6364271/Pr ... v-55kw.php
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Yaris nechce. Sesternica ho má a ževraj sa jej na ňom zle jazdilo..
Chce Almeru hatchback
@ Hell
Keby som si ako začínajúci vodič kupoval auto, bolo by to toto..
Chce Almeru hatchback
@ Hell
Keby som si ako začínajúci vodič kupoval auto, bolo by to toto..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
to auto vyzera byt v tip top stave, skutocne. a za tu sumu si mylsim ze nieco lepsie sa snad ani nezozenie. jasne ze ho treba ist skusit ak je na tom motoricky a tak, ale aspon z vonka je vidiet ze sa onho staral poriadne. Interier tak zachovaly som tiez dlho nevidel na tak stare auto
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nejakeho starsieho cicika radsej ne (akoze civic...)
(hovorim k tomu autu pre zenu) samozrejme nieco so slabsim motorom nech sa na tom nerozflaka
a aspon to je kvalitka a aj to nejak vyzera.. ostatne spominane je co sa vyzoru tyka
(hovorim k tomu autu pre zenu) samozrejme nieco so slabsim motorom nech sa na tom nerozflaka
a aspon to je kvalitka a aj to nejak vyzera.. ostatne spominane je co sa vyzoru tyka
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
a take tie srandy ako Opel Tigra ?
taka sportova kabelka do mesta ... co nieje az taka ziva, aby sa na tom clovek roztrieskal
no problem by mohla byt spolahlivost/poruchovost
... a ci sa clovek vtesna do 3300 eur ...
taka sportova kabelka do mesta ... co nieje az taka ziva, aby sa na tom clovek roztrieskal
no problem by mohla byt spolahlivost/poruchovost
... a ci sa clovek vtesna do 3300 eur ...
lava, prava, lava, prava ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
do 3300 by to aj tusim slo ak sa nemylim.. spolahlivost je uz horsia.. a castou su obetami tuzingu.. a vzhladom na typ soferov dost casto tuknute, ci uz menej alebo viac...
Steam: michalsveto
Tak v Leopoldove ustlali novy apartman ...
ja by som dal zenskej do ruky zenske auto, yaris je pre zensku celkom sikovne, spolahlive a nie moc stare, aj ked dizajnovo recyklovane a otrepane, este ma napada ford fiesta z podobnej velkostnej a "zenskostnej" kategorie
civic je uz vecsie auto, aj ked tak mozno neposobi, spolahlivostou je na tom tiez velmi dobre, tigru moc nepoznam, aj ked bola jeden cas kandidatom na kupu, z ostatnych aut ma toho vela nenapada, su este hracky ako matiz, peugeot 107 a pod, ale to uz su fakt silou-mocou male auta, ale spracovanie a celkovy pocit z auta velmi zly
civic je uz vecsie auto, aj ked tak mozno neposobi, spolahlivostou je na tom tiez velmi dobre, tigru moc nepoznam, aj ked bola jeden cas kandidatom na kupu, z ostatnych aut ma toho vela nenapada, su este hracky ako matiz, peugeot 107 a pod, ale to uz su fakt silou-mocou male auta, ale spracovanie a celkovy pocit z auta velmi zly
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Zeny by som moc neskatulkoval, sestra ma momentalne Mondeo kombi, co je krava ako hovado, a pacia sa jej auta typu Chrysler 300C, X5 a podobne. Nastastie vie s tym aj soferovat, takze sa za nu nemusim hambit.
lenze to su zeny, ktore si same o take auto povedia... bezne zenska vyhladava male auta, tak preco im to vyhovarat, ked sa nauci na malom, tak mozno bude chciet vecsie (nehladajte v tom dvojzmysel ). Preto nejake male, hlavne uzke a kratke auto, a yaris mi pride celkom vhodne a je z neho velmi dobry vyhlad, co sa napr. o takej corse alebo fieste neda povedat
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
pokial nema meter85, tak ano ... z yarisa je dobry vyhlad ... ak je vacsia, bude si musiet posunut sedadlo viacej dozadu, a uz sedi vedla B-stlpika, plus na zapusteny digitalny tachometer v strede palubovky si treba zvykat ... a samozrejme, prepinac "jasu" je dost nesikovne umiestneny na strede palubovky ...Papek napísal:... a yaris mi pride celkom vhodne a je z neho velmi dobry vyhlad, co sa napr. o takej corse alebo fieste neda povedat
ale to su take "detske" chybicky, na ktore sa da zvyknut. Vacsi problem by som videl v tom, ze sa jej (ako tu uz bolo spominane) Yaris nelubi. Inac je to idealne auticko do mesta ... a ked to clovek moc nevytaca, tak to vie po meste jazdit aj za 5-6l... a mimo mesta pri 90km/h da v pohode 3.4-4l na 100...
Ak zozenie silnejsi motorcek (nez ten aninieliter), tak k tomu sa uz niekedy montovali 6stupnove prevodovky (sprevodovane tak, ze pri 60kmh uz clovek siel na 5ke). Nehovoriac o tom, ze v zahranici sa predavali aj Yaris s automatickou prevodovkou...
Ale stale sa bavime o tom, ze Yaris sa jej nelubi
lava, prava, lava, prava ...