toto nie je alternativa k SilentiumPC...AK620 je konkurencia k Noctuaj0hny napísal: So 21. Jan, 2023, 12:31 Ja by som rad poukazal na chladice znacky deepcool konecne u nas na skladoch. Ak ma niekto este nepredbehol. Videl som ich ospevovat vo viacerych zahranicnych videach ale vsimol som si ich v alze len nedavno
Tak zasa par alternativ k lacnym silentiumPC
Jasne, Noctua ma loziska, tesnenia, osku, vsetko brutalne naddimenzovane a od mnohych ostatnych je realizacia vsetkych veci okolo naboda dalej, ale do tejto roviny by som to napriek tomu nestaval. Vzbudzuje to iluziu, ze Fluctus tych 10 rokov dat nemusi a prestane fungovat alebo sa jeho spravanie zacne zhorsovat po podstatne kratsej dobe, k comu nevidim prilis dovod.hawkeye napísal: Pi 27. Jan, 2023, 07:14 Najvacsia vyhoda Noctua je, ze tie vetraky pojdu aj za 10 rokov
Ano tie ventilatory su dobre ale nie su casom overene, co Noctua je a tam sme si isty ze vydrzia 10rokov...Ľubo napísal: Pi 27. Jan, 2023, 17:31Jasne, Noctua ma loziska, tesnenia, osku, vsetko brutalne naddimenzovane a od mnohych ostatnych je realizacia vsetkych veci okolo naboda dalej, ale do tejto roviny by som to napriek tomu nestaval. Vzbudzuje to iluziu, ze Fluctus tych 10 rokov dat nemusi a prestane fungovat alebo sa jeho spravanie zacne zhorsovat po podstatne kratsej dobe, k comu nevidim prilis dovod.hawkeye napísal: Pi 27. Jan, 2023, 07:14 Najvacsia vyhoda Noctua je, ze tie vetraky pojdu aj za 10 rokov
Vyhoda Noctuy je v tom, ze vieme povedat, ze tie vetraky su bezci na dlhu trat, u Fluctusu sa to pravdepodobne este len ukaze. To uz je konstrukcne naozaj slusny ventilator a neporovnaval by som ho so starsimi modlemi SPC z radu Sigma a im podobnymi. Je to (uz) trochu ina kategoria. Svedci o tom aj priepastny rodziel vo vibraciach, ktore su velmi dobrym zrkadlom toho, s akou preciznostou je ventilator vyrobeny.